Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Lio...sa-tz fie de bine! ...:)))
Macar esti ancorata bine in realitate...hihihi

Dana...trebuia sa le lasi cu "e pentru Ricardo" . Ti se ducea buhul! Pen' ca-s sigura ca barfesc si ele la cafea...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

numa sa zic si eu neata si sa ma amuz cu povestirea danei...hehhe, asa herghelie mai zic si eu, bine ca nu mananca jaratec...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cine si ce stie de adina, ca nici pe mess n-o mai vad?
si felicia, normal, i-am trimis si email dar nu raspunde
daria, pe unde umbli azi?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Cristal,drept e ca-s birfitoare,apoi,cind sunt laolata multe cucoane,e normal ,zic eu.Si mai ales ca in cazul meu,sunt specimen ciudat printre ele.Si Mario n-a fost de acord sa leg prietenii si birfe cu ele,noi avind o experienta tare urita in Ro,unde am avut o fabrica cu 200 de angajate.eram foarte prietenoasa si amabila,vorbeam mereu cu ele,munceam cot la cot la masini impreuna,desi eram directorul fabricii.Cu toate astea in lipsa mea si a lui mario(grav accidentat cu motocicleta)au trimis jumatate din comanda(numa vreo 8000 de pantaloni)fara tiv jos si necalcati ::::si unde....la Orsay,nume de referinta in paris si nu numai.de am crezut ca mor cind ne-au comunicat ca datorita ultimei comenzi,refuza colaborarea.EEEEi,asa ca prea multa prietenie cu angajatele strica.Drept e ca aici au macar constiinta lucrului binefacut,lucrul la care muncitorul roman mai are de invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Eu ca de obicei ocupata.
Olivia cum mai este Luca. Hehehe si eu care tocmai imi facusem adresa de gmail ca sa vorbim.Apropo nu ai bussiness e-mail de la locul de munca? Daca da foloseste-l pe acela, sau e cenzurat...caci la noi asa cam este, ma rog nu cenzurat ci citit. Stiu ca e greu cu copilul bolnav, dar macar tati s-a bucurat de cateva zile in compania puiului.
Ioana distractie placuta in seara asta, si sa ne spui cum a fost la cele doua party, al vostru si al Maiei. Hehehe sa inteleg ca de asta doarme fiica-mea bine noaptea, ca doarme cu buni?
Alice sanatate nepoticei tale.
Carmen eu te inteleg in ce priveste dilema aducerii Ilincai. Eu ma gandesc cu groaza ca am sa le aduc aici pe maica-mea si Adela si vor fi ca leul in cusca...caci ai mei stau la casa, cu gradina, catei, etc si toata curtea era a Adelutei de dimineata pana seara.
Gabitza spor la birocratie si la construit casuta visurilor.
Cristal gata recuperat neamtul. Si cum mai lasi tu omul fara agrement...?
Lia hehehe deci nu te ia vantul ca ai ancore...pup burtica si pe Danut.
Dana...hahaha "e ptr Ricardo"...ce-or fi inteles cucoanele, ca-l hranesti cu iarba. Pupam "ierbivorul".

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare...Luca este bine...azi a mers chiar si la cresa..Gata pot spune ca am trecut si de hop-ul asta...ne-am acomodat la cresa! Imi face si zice bye-bye...
Nu va zic in aceste 2 zile Luca dintr-o data a inceput sa ceara la oala..ca de facut facea oricum! Azi este a 3-a zi fara diaper..Nu ma bucur foarte tare..ca eu stiu la cresa daca au timp de el..Le-am dus si listuta cu cuvintele romanesti..sa se inteleaga ma bine! Haios este faptul ca el zice ca a cind face pipi..si tot asa

Adela...da asa spune dr....ca febra este modul de lupta al organismului..si nu trebuie combattuta..Convulsiile febrile sint atit de rare..ca ei nu le iau in considerare! Asa ca trtamentul dat a fost ..nimic! Si uite ca a trecut dupa 3 zile! Eu zic sa cauti un alt pediatru ..pe al treilea...mai intreaba si tu prin Sibiu..ca doar nu or fi disparut toti!
Roxa merci de info...planuri de we?
Cristalina...deci tu Maria este batausa...dar ii bate si pe ceilalti copii? Azi de fericire ca a vazut "apii"..si-a infipt mana intr-unul Si da-le incolo de vecine...Mie nu mi-a placut niciodata sa am legaturi mai mult de HI si BYE cu vecinii de la bloc...
Gabi tin pumnii..sa ma ti si pe mine la curet..gen am terminta fundatia...si a acostat atit!
Carmen...Grigorescu a mai pictat un pic pe un perete la bucatarie si pe capacul de la oala...Dar noi am luat culori lavabile..deci se spala!Si in plus el este secondat tot timpul de unul dintre noi..nu sta singurel..ca cine stie ce idei ii mai vin!Du Ionu la buni..si mai lasa un pic si pe Ilinca ..macar pina vine frigul!La idea de cresa nu te-ai gindit?
Alice in poza aia se imbraca cu ale lui dar cu panatlonii lui tati...il apucase dorul de duca!Cum se descurca barbatii?

Ce mai sti de Irina (Ina)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pup gagici
vazut mandrutul mic...e o scumpeteeeeeee!!!!!!!!! mami e ok, sper sa ii lase maine acasa ca nu prea au de ce sa mai ocupe camera aia. nu prea se descurca ei cu papatul dar a inceput sa vina si lapticul si e mai bine. pfua scuzati ca m-am intins dar tare mi-a fost drag de ei azi.
Lio beton ai fost cu ancorare..
Mitzu succes la gasit pediatru, nu te grabi, eu zic ca e timp sa gasesti piticutzei un doctor bun.
Dana mooor de raaaaaaaaas!!!!!!! [:d] deci exact identica si la fel eram eu, ca Ricardo cu fanul pentru cai. in fiecare zi aduceam de la plimbare iarba sa o usuc pentru calul meu. care trebuia adus de la ferma (si dupa aia de la herghelie de la mangalia) la noi in balcon. ca mi se parea mie ca acolo....va sta la fix. ai mei trebuiau sa imi faca pe plac ca nu puteam merge zi lumina la cai. doamne si acum ii iubesc de nu mai pot....tare mi-e dor sa merg sa calaresc, sper sa ma mosteneasca si Pat. asa ca pupici lui Ric si cultiveaza-i hobby-ul asta ca tare e frumos (zic io, addicted )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Roxana,la ei in familie e traditie,socru-meu are si acum doi cai cu care merge la competitii,asa-s de frumosi ,o sa le fac o fotografie sa-ti arat mandreti de cai,daca tot iti plac.insa Mario se roaga sa nu mosteneasca si Ricu dragul asta de cai,eee,o poveste veche la ei,taica-sau un tiran,nu a reusit niciodata performante remarcabile cu caii,asa ca si-a obligat baietii sa practice sportul asta.Cei drept,Mario la 18 ani era locul trei in Olanda la sarituri,insa mi-a povestit ca toata copilaria a fost terorizat de taica-sau sa cistige.Si tot de la el am inteles ca e o munca titanica sa-i antrenezi si sa obtii performanta.La vreo sase luni,Socru-meu la luat pe cal pe ricardo sa-l plimbe,eee,trebuie sa stii ca Ricu ai adora.Mary Lou si Orlando Lou sunt prietenii lui,vine si te trage de mineca sa-l duci in grajd sa-i mingaie.Si mie imi plac,insa de frica cred,numai ai privesc,sa pun mina pe ei mi-e teama.Mario mi-a povestit ca sunt animale foarte inteligente si atasate de stapin,chiar mai mult decit cainele.Aici se practica foaaaaarte mult sportul asta,am vazut la concursuri copii de cinci ani pe ponei la sarituri.Si am mai remarcat foarte multe fetite in costumele alea superbe ,erau niste minunatii asa serioase calarind tantose!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana...ce frumos.....Eu recunosc..mie imi este frica de cai..nu stiu de ce...Nu zici nimic de disco??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salut gagici! Vaz ca nu prea v-ati omorat cu scrisul... o fi de la astenia de toamna... pe mine m-a luat cu somn de cand ploua afara... in continuu sunt obosita... nu stiu ce ma faceam daca eram si gravida...

Dana-speel, misto povestea cu caii lui Ricardo... noi nu avem cai... si nici iarba...

Roxana, sa iti traiasca finutul, si sa se faca mare!

Olivia, misto faza cu lista cu cuvinte, io nu am indraznit si cred ca la cati copii si natii sunt pe acolo nici nu s-ar fi uitat... acu cica a inceput sa zica mai multe in engleza, imi zicea educatoarea...

Ieri Bia imi zicea ca s-au batut la gradi... am intrebat-o cum, si isi dadea cu palmutele peste fata...hmmm, le-am luat la intrebari azi pe educatoare si mi-au zis ca la varsta asta cam toti copii din grupa sunt mai violenti, nu vor sa imparta jucariile si se imping, dar asa isi manifesta ei frustarea in primul rand ca nu se pot exprima sa fie intelesi... sa nu-mi fac probleme .. eu am zis ca nu-mi fac atata vreme cat nu vad semne pe ea si nu ii este frica sa mearga la gradi... altfel e bine, chiar ieri cand am mers sa o iau, inainte de a iesi a alergat la o educatoare si a imbratisat-o...

Pupici tuturor,

Mergi la inceput