Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Buna dimineata fetelor !!
Olivia, am vazut pozicile ... ce faina e masa aia !! Mi-ar place si mie, dar aici nu se gaseste asa ceva ! Si votez pentru foto cea mai haioasa - unde Luca este cu hainutele pe cap si pampersii imprastiati pe jos !! Sper ca se simte mai bine, pupici si sanatate !! Si pe aici pe la noi bintuie tot felul de viroze, nepotica mea de sase ani a patit-o si ea, temperatura de 39-40 grade vreo doua zile, mers la medic si bineinteles administrat antibiotic (cefaclor)!!! Dupa vreo inca doua zile de medicament tot nu e bine bine ... i-am spus io lui frate-miu sa nu se grabeasca cu antibioticul, dar el nu si nu, ca temperatura este mare si cum trecea efectul antitermicelor o lua de la cap cu frisoane si durere de cap !
Lia, lasa mama babele in plata domnului si vezi-ti de treburile tale ! Da-le ignore cit cuprinde, ca parca si-au luat lumea in cap toate si se comporta de parca ele ar fi inventat roata !!!
Anca, hehehe, super faza cu plinsul la celalalt !! Pupi Biei !
Andreea, bafta multa la noul job ! Si eu zic ca e super ca este aproape de casa !!!
Roxi, sa ai o zi usoara azi !
Si la fel si noi toate, sa avem o zi linistita cu mult soare !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata!
pupam grigorescu, olivia, s-a limitat numa` la masuta?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza!
Frumoase poze, Olivia, iar masuta este super!
Noi am reusit performanta de a avea un perete pe hol pictat cu un pix cu gel, asa ca nu se duce, iar biroul si masa de Tv am reusit sa le curat dupa cea au suferit o pictura cu creionul!
Mai revin, ca am sot si copil in dotare si sunt foarte solicitata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

teoretic gradinita functioneste, practic nu prea si nici educatoarea nu mi-a putut confirma cu certitudine daca de luni vor fi cupii si vot putea intra astfel in normal. astfel ca ionu` pleaca la bunica-sa iar si din nou pentr-o saptamina. cu ilinca inca nu stiu ce-am sa fac, dac-am s-o aduc sau nu. s-a schimbat la 180 de grade, am mai scris, acu cit maninca `poi maninca singura si cu pofta si vorbesc numa` despre haleala ca stiti cit de figuranta mi-a fost. ca s-o aduc ar trebui sa-i caut o bona ca la cea veche nu mai apelez, pe de alta parte ea s-a acomodat foarte bine acolo, cu ai mei. uofff, spinos subect, dau send pin` nu sterg ce-am scris. pup iu all

quote:
Originally posted by amironeanu
Carmen, si pana la urma cand incepe Ionut gradinita? Pe Ilinca o mai aduci in Iasi?

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna fetele!
La mine acasa e nebunie - au venit azi pentru debransare, mi-a spus soacra-mea ca mai au putin si termina.
Tot de dimineata am fost si Inspectoratul Jud. in Constructii sa depun avizarea de incepere a lucrarilor la casa, asa ca Kim, ca sa-ti raspund la intrebare, cu ajutorul lui Dumnezeu, demaram lucrarile de constructie a casei in luna octombrie. O sa lucreze cit va fi vreme frumoasa, eu sper ca macar sa ridice fundatia ca la rosu nu prea cred ca au cum sa o termine pina vin ploile si vremea urita.
In rest astept un raspuns de la cel care imi va renova bucataria, il tot sun si nu dau de el la telefon, ma dispera oamenii de felul asta!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Azi s-au suparat si mai tare vecinele pe mine...hehehe
Io's un om tare impaciuitor de fel ...stau si le ascult si pe una si pe alta, le las sa-si spuna pasul si le dau dreptate...Dar deja ma oboseau cu vorbaria. Acum ca s-au suparat poate nu ma mai baga in seama...

g-ioana...noi tot treziri din 2 in 2 ore avem. Insa daca o pun in pat cu mine asa se agita ca nu mai dorm deloc!...:)
La cat mai multe nopti linistite!

Andreea, succese maxime la noul job!!

Olivia...ce copil talentat, ptiu sa nu-i fie de deoki!...:)
Am uitat sa-ti spun (asta e din ciclul "santierul ma darama!") ca si Maria e o batausa, dar ne bate din prea multa dragoste pe mine si pe tanti Ioana...Lu' tanti Ioana i-a invinetit un oki iar lu' mama soacra nasul, de ii era rusine femeii sa iasa pe strada sa nu zica lumea ca a luat-o tata socru razna la batranete!!!...

Lio, pai bebe creste foarte bine, ca ia de la tine...:)...Pe tine o sa te sufle vantul dupa nastere...(glumesc si eu, nu ma lua in seama).

Roberta, simpatic Matei...Mie mi se pare mai greu de pronuntat George pentru un copil mic...:)

Gabi, spor la santiere! Si multa rabdare, ca o sa ai nevoie. Dar si dupa ce terminati sa vezi ce bine e!...:)))

Cred ca mai era ceva...dar evident ca uitai...Ma duc sa recuperez neamtu' (avem un neamt in vizita de duminica, noroc ca nu m-am dat fortoasa sa ii fac program artstic cu plimbari si vizitari de Bucuresti, ca altfel ma adunam cu farasul la sfarsit de saptamana!...)

Pupam toata gasca!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, stai sa ma lamuresc si eu: medicii de pe acolo spun ca nu e bine sa combati febra, chiar daca ajunge la 40? Ok, si ce sa faci, sa-l lasi cu febra? Si daca face convulsii, ca parca asta era marele bau-bau la febra? Si ce tratament i-au dat lui Luca? (scuze ca pun atatea intrebari)

Ioana, diazepam desitin l-ai luat cu reteta sau fara? Ma gandesc ca ar fi bine sa am si eu in casa.

Eu am o mare dilema, nu stiu la ce pediatru sa o inscriu pe bebutza cea mica. Pediatra la care e Tudor, e in varsta si mie mi se pare depasita, n-am fost la ea decat pentru vaccinurile obligatorii, niciodata cand era bolnav. Nu mi-a inspirat incredere, de aia.
La un moment descoperisem alt pediatru, pe care toata lumea il lauda si il si cunoasteam oarecum, dar are marele defect ca prescrie antibiotice imediat si tot din alea tari. De exemplu de cate ori ma duc la el cand are Tudor febra, ma aleg cu diagnosticul de rosu in gat (fara exudat) si cu Cefaclor (ca mi-am amintit ca am citit ce zicea Alice). Mai stiu o doctorita ce lucreaza in spital, aceeasi meteahna, ea are ce are cu Augmentin (pe care l-a prescirs pt rosu in gat, desi copilul avea rubeola, asa ca a bolit cu vreo saptamana in plus ca antibioticul i-a intarziat eruptia). de cate ori ma duc la ea imi da Augmentin. Pe mine ma enerveaza fixitatile astea.
Asa ca sunt in mare dilema, tre sa mai sap si sa ma mai informez.

Io acum am ajuns de la scoala, asa ca nu am apucat sa vad poze, sau sa citesc in detaliu, ma mai intorc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Maria este inscrisa la un medic care e de fapt medic de familie (habar n-am ce specializare are de fapt)...(ne-am mutat si noi la el intre timp)
Nu consulta exclusiv copiii dar noi suntem multumiti.
Poate gasesti un medic care are pe lista mai multi copilasi si despre care ai auzit lucruri bune...

Olivia, sanatate lui Luca...io de abia acum am citit ca a avut asa febra mare...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello,
eu stiu, din citeli nenumarate, ca febra de la 39 in sus se combate musai la copiii sub 4 ani daca le altereaza starea generala. Danut de la 38 deja era cu ochii tulburi, molesit, la 39 statea belg pe spate, cu ochii semiinchisi, semilesinat, frisona, era nasol de tot. Doamne ce stres am cand are febre, slabesc instant 7 kg. Io am cosmare si acum de la viroza aia a lui de a facut-o de pasti, v-am zis. Si acum il controlez la frunte cand doarme, pe afara, oricand imi vine, mai pun mana pe fruntea lui....is dusa rau cu capul, am ramas socata.

Mitzi- stai sa nasti si p-orma mai vezi tu, iti recomanda neonatologul din maternitate pe cineva poate mai ok.

Monica, dintr-un singur motiv macar stiu sigur ca n-o sa ma sufle vantu pe strada si anume ca am niste tzatzuci ce ma cocoseaza de spate :)) si cat am fost supla si tanara, slaba chiar, da` chiept am avut deci balizele m-au tinut sa ma ia vantu pe aripile lui ca pe Mary Popins

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Buna fetelor,
Sigur uit ceva la cit am citit,dar ma iertati,nu?
Roxana,sa-ti traiasca finutul!
Andreea,felicitari ,sa fie banos si cu noroc!
Lia,stai linistita,eu cu Serban am luat 5 kile si cu ricardo 8!
Olivia,sanatate lui Luca!
Cristalina,foarte bine,lasa-le sa vorbeasca si vezi-ti de ale tale.
Acu o poveste.De citeva zile in fiecare dimineata tre sa culeg doua trei maini de iarba de jos,ca Ricu meu are caluti care maninca iarba.Ca asa maninca si cei adevarati ai bunicului.Asa ca eu,mama iubitoare,merg dimineata la cosit gazon,pun iarba in punguta si fuga sus sa hraneasca copilul herghelia.Dupa citeva zile ,iese o doamna din firma la tigara,o urmeaza alte 4-5 si toate cu un zimbet fabricat(nemtoaicele cre ca au scoala de zimbit amabil)ma intreaba:I-ati cumparat copilului iepurasi?Eu fara sa gindesc mult si profun,raspund zimbind :nu,e pentru Ricardo!si plec fuguta grabita la pui.Abia pe scari realizez ce timpenie raspunsesem,dar nu m-am intors din drum sa explic pe indelete,asa ca doamnele au ramas interzise.Bunnnn!Ieri,ricu meu vrea afara,jos nu pe terasa.Mergem jos,pe scari vrea sa luam si herghelia la pascut.Ma duc ,pun herghelia intr-o ladita si iute cu calutii pe gazon.Toate cucoanele geana pe geam sa vada si sa priceapa in sfirsit de ce smulgea madame Dana iarba la 8 dimineata.
Va pup

Mergi la inceput