Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

multumesc mult, sunteti niste prietene adevarate. in principiu voi incepe de miercurea viitoare, adica marti e ultima zi la actualul loc de munca (sa va zic ca aproape plangea managerul ieri, mi-a zis ca mi-ar lua casa aici langa serviciu numa sa nu plec?) si mai vedem. dintre partile bune, voi face ceva complet nou atat pt companie cat si pt mine (e vorba despre un produs nou)...voi avea 2 saptamani de vacanta platite ceea ce e o chestie aici, sefa zice ca e f flexibila cu programul asa ca vom vedea de la cat la cat....nasol e ca nu mi-am vazut inca bucatica de lucru, ca nu stiu un sa ma aseze, sper sa se rezolve si s fie acceptabil. in rest, Doamne ajuta, vom vedea cum evolueaza lucrurile, ma rog sa nu fi procedat gresit...am o portita deschisa aici, m-ar primi inapoi negresit, dar n-as vrea asta.
pupici la toata lumea
ps daria, stii ca am fost in ro vara trecuta si eu am fost tare dezamagita....am vrea sa mergem la mama in italia vara viitoare pt cateva saptamani, eu ro nu prea vreau, dar mai vedem. vrei sa bem o bere impreuna?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Pina la urma pe motive de stetoscop stricat (de cine oare?) si lipsa de otoscop...am dus cupil la dr. Ieri in timpul zilei avea 40 de grade..Pediatrul asa cum ne asteptam a spus ca dupa 24 de ore nu se poate preciza cauza febrei ....putina inflamatie a gitului (pt care ne-a facut pe loc test pt streptococ..care evident ca a iesit negativ)...si ca in principui daca este viroza trece pina vineri dimineata..Daca inca mai are febra investigam mai mult...Dar cred ca este viroza..azi avea si nasul putin infundat..Si iar am auzit povestea cum nu trebuie combatuta febra...chiar daca este foarte mare..Si sa stiti ca azi noapte..asa am facut...

Mey eu nu ma refeream ca mi-au taiat accesul la YM..din ala nu am avut niciodata! Si nu depinde de sef...este de sus de la capitala..Tot ce inseamna bugetar la Departamentul de Sanatate Publica nu mai are acces la email...si cica mai urmeaza ..ebay...si tot asa...
Marcela multam!Exact asta o rugasem si pe Roxa...Asta am sa fac imi fac cont la ei! Spor la treaba! Vrabiuta mica cind incepe gradi?
Gabi, Stefan cum mai este? Spor si tie la remodelare? De casa ..v-ati apucat?
Robi...ce faze! Eu le-as nota in locul tau!
Alice , ma bucur ca nu mai tusesti! Vreau si eu niste cioco!
Roxa..deci ai remarcat camasa, da?
Lia..eu m-as plimba oricum..indiferent de ce zic babele...
Dana (roller)...lasa-l incolo de servici! Si aici au mustacit rau ..ca Sorin sta acasa...cu Luca...Cui ii pasa? Trec si fazele cu nu...sper..Ne declaram si noi in rindul vostru...totul este NO!
Adela cum te mai simti? Ai luat in greutate exact cit trebuia! Bravo mama!
Andrea spor la cumparaturi....si tin pumnii, la gradi!
Carmen ,inteles!

niste pozici...http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/5814scd&.dnm=cca6scd.jpg&.src=ph&.tok=phkZgfFBqqORfoVi

Mergi la inceput

http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/album?.dir=/5814scd&urlhint=actn,del%3as,8%3af,0

cred ca linkul de mai sus nu merge

Mergi la inceput

Nu-mi vine sa cred..le-au dibuit si pe mail.k.ro, email.ro, k.ro.... fetelor mai stie cineva un al site unde imi pot face un cont, pt a avea o noua adresa de email? merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Olivia, pe gmail ai cont?

Mergi la inceput

Lia toate web -based email..sint blocate! De aceea ma gindeam ca ceva autohton m-ar ajuta..poate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare,

Sa motivez absenta: mi-am luat ieri zi libera si am fost sa ne intilnim cu niste prieteni in State, am facut si ceva cumparaturi... a fost misto.. pe Bia am lasat-o la gradi ca altfel era mai greu...

Olivia, nici noi nu avem acces la nici un email...nici gmail.. la ebay inca mai am acces... si folosesc emailul de la servici sa le fac in ciuda..:)) Am vazut pozele de ieri, astea de azi le vad curand.. vreau si eu sa o duc pe Bia la playqym, dar aici au program numai dimineata... pentru parintii casnici.. o sa mai fac sapaturi...

Cristalina, bafta la renovari si la impacat vecinele...

Lia, io zic sa nu-ti faci probleme cu kilele... eu regret f. tare ca am mancat ca sparta in sarcina.. ca tot nu m-am ingrasat, copchilu a fost bine mersi, dar mi-am dat peste cap organismul de la mancarea aia... in rest, baga poze cu tine si Danutu bucalat...

Philip, bafta multa la noul servici!... in prumul rand bucura-te ca e aproape de casa... restul se rezolva in timp.. si eu am facut mutarea asta "linga casa" in martie si nu regret deloc..

Eu am sperat ca Bia va deveni mai cuminte/intelegatoare daca incepe gradinita dar nu-i asa (si are deja 3 luni)... e clar alt copil acasa decat la gradi, acolo asculta si nu comenteaza, acasa e exact invers... iar daca o certam, se duce sa se "planga" la celalalt... cand o certam amandoi, incepe sa strige dupa sora-sa... te doare capul...

Ma duc sa mai citesc din urma..pup u all

Mergi la inceput

Anca si ce ai cumparat de pe aici?
Eu am primit un pont de o carte...cica-i super...despre educatia de la 6 luni la 6 ani..daca vrei titlul..da-mi PM....in rest...rabdarica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza dragelor
Olivia normal ca am remarcat-o! la ochiul meu de addicted to clothes... vazut pozele cu pictoru' si masa care imi place mult! mai sap in legatura cu mail-ul.
Anca bine ca ati avut o zi de relaxare, cred ca v-a prins la fix hihihi misto faza cu plansu la celalalt....
Lia ce tampite babele alea! ignora-le....sau plateste-le cu aceeasi moneda. ce ma nerfeazaaaaaaa!!!!!
Andreea de Pupi spor mult la noul job! las sa planga manageru' daca nu a stiut sa iti dea marirea de salariu cand trebuia.....oamenii buni asa se tin intr-un loc!
azi am din nou o zi super aglomerata.....asa ca incerc sa intru later. mai am doar o saptamana pana incepe periplul congreselor de toamna (am 4 in 6 saptamani....) asa ca trebuie sa termin o gramada de trebi.
pupici tuturor si o zi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
Din categoria ce-si face omul cu mana lui,ma bagai in organizarea intalnirii de 10 ani de la terminarea facultatii asa ca mi s-a lipit celularul de urechi si ma dooor picioarele...
Cristalina cumpara-ti mama un pistol pentru vecine,ca asta-i abia inceputul!!!Eu m-am scos de vreo 3 nopti cu somn,dupa 2 ani si 2 luni am cedat printzipilor,asa ca mi-am luat cupilul in pat langa mine,deci nu ma mai ridic din pat si nici nu mai stau cate juma de ora agatata de patuz si maraie doar de 2-3 ori,boierie maica,ptiu,ptiu sa n-o deochi!!
Olivia, cand te aud de asa febra ma ia cu rau de la stomac eu visez noaptea,ca mandra face febra is dusa rau cu capul,si am 3 termometre plus diazepamdesitin in frigider,Doamne ajuta sa nu trebuiasca sa-l folosesc!Pupici si sanatate multa lui Luca!!!
Maine sotiorul meu are intalnire cu colegii de facultate,asa ca seara ne destrabalam la restaurant!Cum este prima oara cand o las pe mandra noaptea singura sunt curioasa cum va reactiona!Deja am inceput sa o pregatesc "ca mama si tata merg la petrecere" normal ca raspunsul este"merg si eu!",pana la urma am convins-o sa faca petrecere in pijamale cu bunica
hai ca m-am lungit la vorba
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput