Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)
Raspunsuri - Pagina 14
philip spune:
v-as ruga sa intrati aici si daca puteti ajuta...:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83949
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Anca din acest motiv am ales eu family day care..sa fie putini copii...La virsta asta nu ai cum sa previ anumite accidente...si conflicte..Noroc ca-ti povesteste copilul ..noi mai avem pina la faza asta!
Nu-mi vine sa cred ..azi educatoarele chiar s-au conformat si l-au pus la olita regulat..Nu am avut nici un accidentOare sa fi scapat de pampersi?
Ioana multumesc pentru povestirile cu baietelul bataus
AncaMaria spune:
Felicitari pentru olita! Luca este baiat mare, la gradi e totul perfect... bravo, ma bucur ca lucrurile s-au asezat bine pentru voi
Liliana, ce mai face Adeluta? Dar mama ta? Te-ai hotarat sa le aduci? Scuze pentru intrebari, dar nu-mi amintesc sa mai fi povestit despre ele in ultimul timp..
polux spune:
Buna tinerete.
Anca multumim de intrebare...Adela face bine, sau asa mi se spune. La fel si mama mea. Si da m-am hotarat sa le aduc de sarbatori. Prin octombrie o sa incep sa caut bilete, caci deocamdata tot scumpe mi s-au parut. Problema mare va fi ca va trebui sa le corelez bilete noastre de aici, cu cele din Romania , ale lor.
Adevarul este ca nu mai scriu de ea, sau de ale mele, caci si asa nu intereseaza pe aproape nimeni. Nu sariti acum sa spuneti, ba da mie imi pasa etc, caci stiu ce spun. Nu uitati ca sunt decana de varsta la grupa asta si am trecut prin multe. Nu invinuiesc pe nimeni, caci nici eu nu sunt cea care e foarte activa in ultima vreme. Dar cum as putea cu dorul asta din inima care ma macina, si ma face sa fiu ceea ce nu vreau, adica un pic uracioasa ca acum, cand eu de firea mea sunt o tipa vesela si mucalita, cu glume si vorbe "in dunga".
Hai ca m-am plans destul.
Pup gasca.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
roxanaz spune:
neatza!
hehehehe uracioaso las ca vedem noi din decembrie cand o sa fii cea mai fericita! da atunci o sa intri rar de tot ca o sa ai alte ocupatii! nu prea am priceput chestia cu corelarea....au deja bilete luate? ori....cum? ca eu stiu ca cel mai simplu e sa le cumperi tu sau sa le comanzi...scutesti multe chestii. trimit PM.
Anca hahahahaa ti-a povestit ca s-au caftit??? ce faza.....inseamna ca e un fel de altoiala prieteneasca, asa (cum o mai fi si aia....) vorba ta, atata timp cat ii place acolo e ok. hm....un test de sarcina, ceva?
Dana io ador caii si nu imi e frica de ei deloc, cand vin in olanda ma duci si pe mine la Orlando Lou si Mary Lou?
hai va pup pe toate, fug la treaba ca e vineri si de munca o gramada!
alice2004 spune:
Buna,buna !!
Heheee, fetelor, vad ca ati vorbit despre cai, io ii ador pur si simplu !! Roxi, te invidiez tare ca ai avut sansa de a fi asa de aproape de ei, la fel ca si Dana ... eu tot timpul, si cind eram mica, mi-am dorit sa am un cal !! Tin minte ca intr-o vara, intr-un concediu la mare, se faceau plimbari cu cai si regret si acum ca nu am reusit sa ajung si eu acolo !! Parintii mei au spus ca sint prea mica si nu au avut curaj sa ma lase !!
Andrei are si el un set de calutzi de plastic, dar nu am ajuns inca pina la partea cu culesul de iarba de dat sa manince animalele !! Dana, mi-a placut povestea cu vecinele, magindesc ce fatza a facut individa aia cind i-ai spus ca iarba e pentru Ric, hehehe, ce-o fi crezut ??? Si cum a spus ea pretenelor la birfa de la cafea !?
Lia, , ma bucur ca esti intr-o dispozitie buna si ai chef de glume !
Liliana, !! Incearca sa pastrezi numai gindurile bune, ca alea rele nu merita !! Si chiar daca esti decana de virsta paici, noi tot te asteptam sa ne vorbesti oricind doresti tu !! Pupi muuulti !!
Olivia, ce bine ca Luca a scapat de pampersi ! Baiat mare ai, ce mai !!! Noi ne tot chinuim sa va ajungem din urma, dar e mai greu cu barbatii singuri acasa ... ma intrebai de Florin si andrei, se descurca bine, nu sint probleme, se joaca, maninca si dorm amindoi ok ! Acum nu stiu cita rabdare o sa aiba Florin, ca e vorba de un "job" de zi cu zi !! O sa vad eu si o sa va povestesc !
O zi minunata va doresc !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
leeloo2004 spune:
Neata fetele! Intru putin sa va salut si fug la munca, ca deh, azi incepe weekendu'!!
Editez ca am uitat ceva important: LA MULTI ANI Liei-pui!! sa cresti mare si sa fii fericita! Marcela - sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!!
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Neata!
SI io la servici, dupa o tura de cumparat materiale...Eram hamesita asa ca mi-am luat ditamai punga de placinte si acum ca le-am mancat mi s-a facut somn...:)))
Am imbunat vecinele. Mi-a facut autocritica si am declarat cu mana pe inima ca vecini mai nesimtiti ca noi nu exista Cred ca le-am socat putin dar sa vedeti ce binevoitoare sunt...:)))))
Radeau muncitorii pe infundate cand ii faceam eu declaratii din fata blocului (ca tocmai adusesem materialele) vecinei care era la fereastra...
Liliana, nici macar nu zic ca inteleg ce e in sufletul tau, dar noi tot te asteptam la taclale mai des, ca deja m-am obisnuit sa citesc dimineata ce povestiti tu, cu Olivia, cu Andreea si cu Anca...Pe restul care intra mai rar le rog sa nu se supere....:))))
Pe neamtu' l-am dus la crasma din sat. Mancam si erau caini vagabonzi printre mese...Lasa-l sa vaza Romania pitoreasca...:)))
A fost impresionat la maxim de carutele cu cai!....hahaha
Se lasase seara si "fauna" locala e tare variata....hehehe
(am dat edit ca uitasem sa povestesc ...)
Olivia, vezi!? Si Luca ii bate tot din dragoste! Sa vezi cand ma ia Maria la cate o "pareche de palmi" din prea multa iubire...Are o mana greaaaa!...
Anca, si-au dat si ei palme de drag...:))...E bine ca spune.
Maria mi-a zis intr-o zi..."a pupat!" "Pe cine ai pupat...?!"..."Pe Gabi...Pe Mihaitza....Pe Bogdan...Pe Ion"
Olelicaaa...tot parcul!?...:)))
La discutia cu calutii....hehehe. Io am furat o data calul din curte si am plecat cu el (cal de carutza, fara sha...)...Am luat o bataie seara cand m-au gasit ...mamaaaa.
I-am speriat la maxim, credeau ca s-a intamplat cine stie ce.
(io cam d;astea faceam cand eram mica...)
O zi buna sa avem...Pupam grupat!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
papadie spune:
cristal deci nici n-are cu cin sa samene Maria asa cuminte norocu tau ca n-ai cal, acu nu poa decat s-o tuleasca cu laptopu la subrat
polux ba pe mine ma-ntereseaza. oi scrie io rar da de citit cetesc tot. si sa stiti a io chiar daca nu zic de poze le savurez pe toate.
revenind la cele lumesti -adeca din lumea celor care nu cuvanta- Catrina cre ca se pricopsi cu pojar. mare bucurie mare. noroc ca ii iesira bubele acu cand dete ploaia ca pina acu avuseram fro 7 (SAPTE!!!!) zile la rand fara ploaie. tot noroc e ca nu se scarpina decat la o buba. da o scarpina pe aia de-i ies okii. partea poasta e ca sta bot in bot cu Macu (asa ii zice mielu' sofiei)...acu daca o face si-a mika bube chiar ma umplu de bucurie. partea buna ar fi sa faca si omu ca atunci nu m-as mai da de ceasu mortii cu anticonceptionale vs plasturi vs inele contraceptive sau mai bine abstinenta
apropos de cai...avem scoala de echitatie linga casa. s-a scos mielu!
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
carmenp spune:
la multi ani, lia! sa cresti frumos alaturi de parintii tai!
olivia, nau uei cresa, am si io un fix
pupam gagicile lu` papa, nu vreau sa fiu in chelea ta...
nah ca veni sefu`... revin
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3