Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

LA MULTI ANI LIA PUI,SA CRESTI MARE SI VOIOASA CA FRUMOASA ESTI !!!!
Multi multi pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

LIA pui
aaaaa ce prilej frumos de beut avem azi:))

multe pupice nebuboase

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Hai ca m-am amuzat de dimineatza noroc ca-s singurica sa nu creada astia ca m-am tampit de tot;Dana stii cum este, prima impresie conteza asa ca pupam devoratorul de ierbi,Papa esti de coma,sotiorul tau stie ce-i doresti?Cristal vad ca ai vocatzie de Romeo daca faci declaratzii pe sub balcoane!!
Lia si eu-s in clubul socate rau,dar noi ne inscriem in grupul de raritati cu convulsie febrila la activ asa ca-i iau de zeci de ori pe zi temperatura cu podul palmei si de vreo 3 ori cu termometru,noroc ca sta!Mitzu eu am luat cu reteta da daca cunosti vreo farmacista se poate rezolva,la noi obiectivul este sa nu-i depaseasca temperatura 38 lucru destul de greu de realizat!!
Olivia pupam poponetzul "si uscat si curat" fara pampers al pictorului bataush!
Merg sa mai cetesc din urma ca uitai
o zi buna sa avem

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Lia!
Sa cresti mare sanatoasa si voioasa!
Vrabiuta, sa va traiasca puiutul!...:))

Papadico, te-ai scos!...:)
Pupam de la distanta ca sa nu se ia si va dorim insanatosire grabnica!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

LIA

Sa aveti un weekend fain ! Pupam gasca si revenim cand apucam

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Lia mica, , LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa si sa cresti mare si voioasa ! Marcela, sa va traiasca puiul si sa va faca pe amindoi mindri ! Petrecere frumoasa azi !!!
Papa, io poci sa pup fetele , ca pojar avusei in copilarie, tin minte ca amindoi fratii (pe atunci eram doar doi) ne imbolnavisem in acelasi timp si stateam cu lumina rosie la pat ! Tie bafta cu tehnica asta anticrestere demografica !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Hai ca mi-am adus aminte,Olivia intra pe meebo.com si de acolo poti folosi o gramada de messengere,poate reusesti sa-i pacalesti pe americani!!!!
pupici

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

LIA pui!!

Marcela sa-ti traiasca! sa fie sanatoasa, frumoasa este, desteapta este, mai trebuie doar un pic de noroc!

pojar ????!!! Doamne, eu azi ma programez pentru vaccin contra hepatitei si a varsatului de vant...ca nu am imunitate... nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi cand va fi Victor la gradinita si la scoala si o sa-mi vina cu toate alea...offff.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

dar ce bucurie i-am dat email doctoritei si p-orma am si sunat-o. cica ma suna ea sau rasp la email ...lukruri care nu s-au intimplat pin acuma- e 11.54 la ora 12 isi termina programul.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

aoleuuu ..pai medic sa raspunda la mail ai vazut tu pana acum? unde-o fi nascuta specia aia?

Andries

Mergi la inceput