Piticlontzi de iulie-august 2004 (196)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Oaaaauuu, ce mishtooc, medic care raspunde la email !!! Vreau si iooo !!
Papa, sanatate muulta si bafta cu mailul !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

aaaa ne rasp mereu la email. ca prefera asa decat sa mearga toti la cabinet:))
mi-a raspuns si azi. am primit email la ora 13 ca ma asteapta la 12.30

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ai timp s-ajungi

quote:
Originally posted by papadie

aaaa ne rasp mereu la email. ca prefera asa decat sa mearga toti la cabinet:))

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by papadie

O fi uitat femeia sa-si apdateze ceasul !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

tinand cont ca noi stem o familie din 'dosarele X files' da am fi putut ajunge da' n-am vrut asa de-ai naibii:-)))))))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

io plec... nu mai am nici un chef... nici de serviciu, nici de nimic... am stat azi in aer conditionat pe 16 grade la ambasada dupa viza ... dupa 2 ore jumate mi-au dat viza dar eram in-te-pe-ni-ta!! nu stiu frate cum or putea sa lucreze pe frigul ala, in fine.. vad ca amatori de intalneala in herastrau nu sunt, asa ca eu probabil maine dimineata plec la munte, sa-mi scot copilul la aer curat!! Ma duc sa a intep...cu engerix si plec. Va pup!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!

sunt terminata, vin de la stomatolog care n-a vrut sa-mi puna nici macar o plomba, nici un detartraj, nimic, pana nu-mi rezolv gingia....tre sa merg la maxilo-faciale sa vada daca-mi excizeaza excrescenta de pe gingie cat is gravida sau tre sa astept pana dupa ce nasc, si sa vada de ce natura e, trebuie sa ma programez la un oarecare profesor, somitate in domeniu....am o durere de stomac crunta si-mi vine sa vomit de frica si in plus bebelina se agita de am senzatia ca-mi incurca tot acolo prin burta. Plang in nestire de azidimineata, mi-e sila sa mananc, nu ma pot gandi la nimic decat ce ma fac eu ? cui imi raman copilutii daca io ma curat de pe lumea asta ca urmare a unui tampit de cancer la gingie ? ca pana nu face biopsie nu se stie de ce natura e. L-am facut si pe Danut sa planga, ca m-a prins pana la urma, il tineam in brate la computer si la un moment dat s-a intors si m-a vazut cu ochii rosii si fata uda de lacrimi si s-a necajit foarte tare, abia l-am linistit, s-a pus si el pe plans, pe mine m-a apucat si mai rau si plangeam cu el strans la piept, si acum plang, nu mai vad sa scriu, nu stiu ce o sa ma fac, nu stiu cum o sa mai rezist pana saptamana viitoare cand am programare la maxilo, nu mi-e de mine, dar nu le pot face asa ceva copilasilor mei, nu-i pot parasi asa devreme. D-zeule, nu mai pot, mi-e rau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Liooo - nu mai fi suparici ca n-ai nimik, stai linistita Nu mai plange te rog frumos

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

dorsilio io te-nteleg al mai bine. si io am avut in a doua sarcina cancer la oase, la muschi etc...si jeleam sub dush de nu mai stiam de capu meu. unde mai pui ca dupa un examen de examen la oase au ajuns astia la o concluzie care continea si cuv 'scleroza' si ca musai tre sa ma operez la genunchi...se mai si intrebau uimiti 'cum adeca numa un genunchi ma doare?!'hmmm... iar cu gingiile si acuma trag de la o gingivita de sarcina. nu ai vazut in viata ta asa ceva. btw am avut si eu o excrescenta pe gingie in timpul sarcinii da' uitai de ea si s-a dus. hai fi fata cuminte, ce-ai! n-auzio ca azi e zi de baut si de dezmatz??? eiiiiiiiiiiiiiiiii. vezi ca vine cristal cu bata unu, doi. a si tot in timpul sarcinii cu catrina mi-a aparut o alunita din aia care cica trece...pe gat. aiurea...la sofia se facuse aceeasi alunita cat juma de mazare si mai si zemuia. a trecut si aia.adica a descrescut ca arata ca un rahat de pasarica (no offence carmencita, vrusai sa scriu vrabiuta intai) pe gatlej.
si uita de dentistul la care fusasi azi. o fi bun dar are un tact de sa si-l bage-n...
pup u
bei si mai termina ca sperii copiii ce-ai?:P drept pedeapsa iesi cu danut la o inghetata. si btw da-i bre fasole sa mince. cica pin la 3 ani numa caviar sa nu-i dai...ca nu stie ce baga-n gura si-i pacat:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

merci Papadiq, ce sa zic, aici nu e vb de ipohondria, desi stiu ca-s cronica la capitolul asta, dar zau, cand am auzit de biopsie, de maxilofaciale si de operatie....m-a luat raul instant. Si ma tine bine. Ma gandesc acu ca d-aia nu m-am ingrasat io pana acum. Dr saracu a incercat sa-mi zica ce crede el, nu mi-a zis verde in fata ca am cancer, a zis ca poate fi o chestie de sarcina, beningna, dar din moment ce nu s-a bagat sa-mi faca NIMIC PANA NU REZOLV EXCRESCENTA, si nici nu a vrut sa-mi taie el chestia aia jos....eu ce sa mai cred? ce analize de sange sa fac oare sa imi dau seama ca nu e ceva grav ?

O sa ma feresc sa plang de fata cu marmotelul, nu mi-am imaginat ca e asa sensibil, acum se uita dupa mine sa vada daca mai am "apa la ochi", nu vreau sa il stresez. I-am facut paste cu gris si scortisoara ca sa-l imbunez, ca i-am promis de aseara. Aseara i-am facut gomboti cu prune si branza, si i-am zis ca-s un alt fel de paste (n-aveam paste-n casa si era cam tarziu sa mai plec sa cumpar, eram si singura acasa)...azi i-am facut chiar paste.

si fasole o sa-i dau ca e gustoasa, nu e sarata nici grasa, coastele de porc sunt ca la romani, doar coaste, de gust, cu umbra de carne. Si am gatit si io fasole o data la 2 luni

Mergi la inceput