Naturiste si homeopate (22)
Raspunsuri - Pagina 6
cornelianeli spune:
multumesc pentru raspunsuri fetelor
lachione asa este, ne-am gandit si la efecte,dar este un risc pe care si-l asuma,oricum la 2 % mobilitate si 7 mil nr de nu prea avem ce face...poate poate
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
catty spune:
CORNELIA, deci sa ma consider fericita cu un nr de 2,5 mil si mobilitate de 10%, in ceea ce priveste mobilitatea, ca la nr.......?
Sotul meu ia BU si telina cate 3/zi, date de la mine putere si dr i-a dat zinc 1/zi, potent power 1/zi si vitamina e 1/zi timp de 15 zile pe luna.
Sa sper cu tratamentul asta la o imbunatatire a nr de gigei si a mobilitatii cand mergem in septembrie la analize, adica dupa 2 luni de tratament?
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
cornelianeli spune:
catty tin pumnii ca tratamentul sa dea roade si sa creasca nr si mobilitatea gigeilor,10% e ceva....morfologia cum e?
la noi doar 3% sunt normali
sotul meu a facut 10 zile vit e,zinat,zinc insa efectele nu se vad
noua urologul nu ne-a dat nici o speranta si de aceea in primavara FIV+ICSI
si eu m-am gandit ca nu-i va dauna BU am citit si pe forum,am discutat si cu o farmacista..mai stii...
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
miki-miki spune:
Buna nat&homeopate !
Sa va spun eu de maca ca tot imi zice Dj_mama MAMA-MACA . Eu am luat vre-o 4 luni si la inceput a fost f afrodisiaca dupa ce s-a ob organismul nu mai a fost asa mult , mi-a reglat tiroida (am o usoara hipotiroidie), menstruatia a fost mai abundenta (ca la mine de obicei e f putina) si de ingrasat nu m-am ingrasat. Mai spuneau niste fate de la Szegediste (parca Asi era una dintre ele ) ca ea a inceput sa slabeasca de cand ia maca. Eu acum obs ca nu mai depun asa repede grasime pe burtica dar nu stiu dc de la maca.
Fetelor Maca regleaza hormonii si eu cred ca nu ingrasa. Ingrasa estrogenul din marar(asta stiu sigur) dar maca nu cred ca ingrasa.
Mariee pe ce meleaguri mai esti?
Va
Miki
chiquitita spune:
MIKI, ai luat MACA de la INNOVATICS?
Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...
miki-miki spune:
DAAAAAA ! Numai de la Inovatics si am luat-o de pe site pt ca la farmacii e mult mai scumpa.
Intrebati-o pe Asi pe PM dc ea e cea care a luat si dc a obs ca slabeste. Stiu ca a zis ca ia pt endometru si ca dupa o luna ii crescuse endo.
Miki
chiquitita spune:
Te-am intrebat pt ca eu am de la o frmacie, nici nu o fi buna te pomenesti?! Se numeste Vital Maca, asta a mea. A costat 245000.
miki-miki spune:
Ciquitita uite eu am luat-o de aici http://www.innovatics.ro/ro/index.php?page=maca
Asta e cea mai buna pt ca e din America. Ce ai luat tu e posibil sa fie luata vrac si ambalata aici in Romania. Cine stie ce or mai fi pus in ea si ce modalitate de prelucrare au. Sunt capsule gelatinoase? Cea de la Inovatics sunt capsule compacte nu gelatinoase umplute cu o pulbere.
Miki
chiquitita spune:
Miki, nu sunt gelatinoase, sunt umplute cu o pulbere si pe dinafara arata astfel: imaprtite in doua parti una rosie, una alba (cam cum e oxacilina daca stii)
catty spune:
CORNELIA, nu stiu exact de morfologie. Spermograma facuta la noi la Pitesti este neconcludenta pt cei de la Giulesti, asa ca o sa o repetam la ai in septembrie. Pana atunci face tratamentul de care ti-am spus mai devreme.
Nu poate nimeni sa imi raspunda la intrebarea mea de mai sus? Va rog frumos ca simt ca mor de nervi.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"