Naturiste si homeopate (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Exact ce banuiam. Sunt umplute aici in Romania. Eu zic sa le incerci pe cele de la Inovatics.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Nesimtitii astia! O sa incerc, mai am si niste dureri de stomac, tot de la ea or fi...

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

na servus fetele naturale - cum imi placea mie sa va spun,
iaca ma bag din nou printre voi.

Nici pe mine nu m-a ingrasat MACA. La fel si eu am fost pacalita initial si mi-am cumparat un flacon mai ieftin care nu era de la Inovatics - trebuiau luate doar 2 pe zi ... si nu si-au facut efectul.
Deci - atentie ce luati - ce marca.

Adi si Andicu - va multumesc de urari - noi suntem bine (32 s)- am intrat in linie dreapta - DPN-ul este tot de ziua mea -in noimbrie - ce cadou mai frumos sa-mi doresc? Ingerashul nostru se va numi Karina Ioana si e scumpa si o dulcica de pe acum. E cuminte - ne si raspunde cand ii vorbim, cantam - mana lui tati e cea care o linisteste cand mami simte lovituri prea tari.

Si mai voiam sa va spun ca la noi chiar nu mai conteaza ceea ce a contribuit la instalarea acestei sarcini - naturistele luate, acupunctura facuta, homeopatele, stimularile ovariene, rugile adresate celui de sus - important e ca s-a instalat.
totusi - cred eu ca mare contributie a avut-o faptul ca in perioada ovulatorie - am avut planul de bataie pus la punct: concediu, relaxare, somn in fiecare dup-amiaza, naturistele in buzunar si sex de voie.
you all si va doresc sa va vedeti visul cu ochii.

Miro32+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

dragele mele nu stiu cum sa incep. sunt gravidutza!!!!!!!!!!
am aflat ieri seara, nu stiu daca napraznicul si vit.E a vut vreun efect dar se pare ca s-a prins. Am baut ceai pana in z 17 ca dupa aia ma gandeam ca nu mai are rost, si vit. >E cand deschideam sertarul si le vedeam.
nu stiu ce o fi fost dar va doresc si voua sa simtiti aceleasi trairi pe care le-am avut eu aseara vazand doua liniute.
deci acum sunt naturala cu BB

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Vas ce veste buna.Doamne ajuta sa-ti fie bine si un bebe sanatos.
Mirona, nastere usoara.Ai dreptate nu mai conteaza din ce cauza ai ramas insarcinata , important e ca esti.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Vas, chiar ca ne-ai dat o veste super buna! Felicitari si sa fie intr-un ceas bun! inca o gravi pe lista de naturiste, ce ma bucur!

Miro, ce nume frumos! sa fiti sanatoase amandoua si nastere usoara si la termen! abia astept sa vina noiembrie sa vedem poze cu bebelina proaspat venita pe lume! ai dreptate, nimic nu mai conteaza cand ti se implineste visul, nici-un chin, tonele de injectii si tratamente, testele irosite si plansetele nereusitelor! cand iti vezi minunea, uiti de toate!

Eu sunt suparata ca mi-a sarit FSH-ul la 12.44 (limite 3.5-12.5 )!!! in aprilie era 8.55 si acum imi vine sa cand vad rezultatul pe hartie!
Lh-ul e bine, la fel si prolactina, usor mai mare, dar nu cu mult, adica 264.4 ( si limita maxima e 637 ) Nu stiu ce sa fac si cum o sa fie, dar parca vad fata dr nemultumita la consultatia de luni...

Imi vine si mie randul... /Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Vas,felicitari si sa va bucurati de bb.
Miro, si te salut si sa ai o nastere usoara si o bb sanatos.
Andicu,multi si nu fi suparata ca o sa reusesti,numai nu te mai stresa ,te rog mult.
Eu,de o sapt.au dureri de ovare,parca ar vrea sa vina rusii dar nu ar trebuii,sunt in Z22 si eu ma tot siciie si ma enerveaza sa zic asa.N-am chef de nimic din acest motiv.
Va ,pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

HELLO dragile mele ,ce mult ma bucur ca ati venit intr-un nr.asa de mare.Chiar ma gindeam oare pe unde sunte-ti de ce nu mai scrieti un rind ,doua despre voi.
Catty iubito,imi cer scuze dar am insirat citeva nume ca nici nu mai stiam care sa nu gresesc.Asa ca multi sa-ti treaca.Catty,citind mesajul tau ,vad ca suntem cu acele simptome ,eu sunt in Z23,cu dureri de o sapt si citeva zile sub burta ,ba pe la ovare si ma sicie de mor,mai iau cite-o o aspirina si ma lasa si uite asa dar n-am sinii tari sau alte simpt.Oare ce naiba o mai fi si asta ,ca-mi da o stare de care nu am chef de nimic.
Mariee,cind mai pui lucru jos ,mai faci o pauza si nu uita de noi.
Miki,la mine Maca,nu prea a avut efect afrodisiac,mai mult BU si napraznicul.De mincat,nu prea dar si eu am auzit ca putin ingrasa,depinde de organism.
la toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

CHIVUTA, poate ca luna asta ne tragem una pe alta la odisee. Ce zici? Mai repede la tine decat la mine, dar speranta moare ultima.
Ce ma enerveaza este ca ma dor sanii in partea din fata, acolo unde este decolteul de la sutien de simt ca dor, iar pe laterale decat ma jeneaza putin. Si mi se pare ca sunt o idee mai umflati si mai tari decat dimineata. Am ajuns sa ma duc la toaleta si sa imi palpez sanii. Deh... m-am tampit de tot.
Mi-a reaparut dupa 3 zile scurgerea mea obisnuita transparenta, numai ca acum are consistenta ca aceea de dupa ovulatie. Dumnezeu stie ce este, dar eu o iau razna.
Ce n-as da sa am saptamana viitoare un test pozitiv. Ma cam bate gandul sa il fac acum, dar stiu sigur ca nu este concludent. Si bani pt o analiza de sange nu prea am, ca sunt intre salarii.
Pana la urma om trai si om vedea, ca numai Dumnezeu stie ce ne asteapta.
Haideti sa mergem toate la odisee si sa ramana subiectul asta gol. Ce ziceti? E bine asa?

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Vas, felicitari !!! Sa te rogi in continuare la Dumnezeu si sa-i multumesti cum stii tu mai bine.

Andicu, dak mai ai timp, repeta FSH astfel:recoltare la 8 dimineata si sa fie lucrate cat mai repede, nu dupa 5 zile
Dar probabil ca e tardiv ca ai depasit a4-a sau mai merge , hai, si in z5 zi de menstra !?

Mergi la inceput