Naturiste si homeopate (22)
Raspunsuri - Pagina 8
andicu spune:
Dj_mama, maine e a5a zi de CM. Crezi ca mai merge sa o repet maine dimineata? as putea sa cer la urgenta, sa mi-o dea a2a zi, ca eu si-asa duminica noaptea plec spre Timisoara , ca luni am programare iar la Szeged.
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
Kariris spune:
Fetelor andicu a inceput sa ia anticonceptionale, deci nu vad cum ar mai fi relevanta acum analiza FSH-ului.
eu mi-am comandat acum Maca de la innovatics si surpriza... imi spun ca mi-o trimit ptin PrioriPost! Asta inseamna ca trebuie sa stau acasa sa o astept sau pot sa merg la posta la Prioripost sa o ridic?
Stiti voi sigur ca cea de la innovatics e cea mai buna?
Editez: andicu, dar nu ai inceput sa iei AC?
Fetelor de napraznic ce stiti? care sunt cele mai bune capsule? de la ce firma?
Mariee spune:
quote:
Originally posted by vas
dragele mele nu stiu cum sa incep. sunt gravidutza!!!!!!!!!!
am aflat ieri seara, nu stiu daca napraznicul si vit.E a vut vreun efect dar se pare ca s-a prins. Am baut ceai pana in z 17 ca dupa aia ma gandeam ca nu mai are rost, si vit. >E cand deschideam sertarul si le vedeam.
nu stiu ce o fi fost dar va doresc si voua sa simtiti aceleasi trairi pe care le-am avut eu aseara vazand doua liniute.
deci acum sunt naturala cu BB
O sa fiu si eu mamica
Vas, felicitari si sarcina usoara!!!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!!!!
andicu spune:
Da, Lachi, asa e! azi e a3a zi de AC, am uitat de asta!
Mie mi-au venit cu mandat postal de la Innovatics. M-am dus la posta si l-am ridicat. Si au ajuns in 3 zile.
Eu am luat Napraznic capsule de la Rotto Natura-Biocura Line asa scrie pe cutie si erau 5.80 ron. Nu stiu daca's bune sau nu , ca am luat doar 3 sapt. si a trebuit sa ma opresc.
Mariee spune:
quote:
Originally posted by andicu
Dj_mama, maine e a5a zi de CM. Crezi ca mai merge sa o repet maine dimineata? as putea sa cer la urgenta, sa mi-o dea a2a zi, ca eu si-asa duminica noaptea plec spre Timisoara , ca luni am programare iar la Szeged.
Andreea, valoarea nu e prea mare daca mergi la FIV!!!! Stai linistita si nu te mai strsa degeaba, linisteste-te ca e imp ptr FIV!!!!!
Bafta multa si sa vii acasa cu bb!!!!!!
pupicei dulci
tzuca74 spune:
Azi mi-a venit MACA din nou de la INNOVATICS,2 flacoane,unul il dau unei prietene cu mari dereglari de ciclu(ii vine la 20-21 zile,f.mult cu dureri mari).Eu ma ingras pe zi ce trece -sigur de la Maca-nu stiu unde o sa ajung in ritmul asta(2 kg in 20 de zile)dar cand ma gandesc ca mi-au iesit cele mai bune analize hormonale de cand ma stiu.....
FELICITARI VAS!!!!!!!!!!!!SA FIE INTR-UN CEAS BUN!CRED CA AI UN SENTIMENT EXTREM DE FRUMOS! DOAMNE AJUTA-NE LA TOATE!
dj_mama spune:
Andicu, vorba Marieei, la urma urmei, pt. fiv nu e deloc mare; voiam doar sa-ti spun ca in realitate poate fi mult mai bun; sunt atatia factori care pot influenta ... ; nu fii necajita c-o sa fie bine; oricum nu schimba nimic daca stii ca e mai buna sau mai rea, nu?
drum bun si sa auzim de bbei
chivutamonica spune:
Vai tu Catty draga,dar unde ajungem,ca urmarim toate miscariile.Eu,in fiecare dim.cind merg la baie,scuip in acel microscop{pt. ovulatie},cite-o data ma intreb ca poate ajung sa scuip si pe drum,mai fac haz din necaz.De-ar fia sa cum ai zis tu ,m-as bucura pentru toate,sa fugim de la subiectul acesta.
DJ-mama,mi-a fost dor de tine,tu ce mai faci,cum stai cu ,mai faci ceva trat?
Tzuca,ai grija cu Maca,schimb-o cu Vitexul,e bun si asta.
Andicu iti tin pumnii,doamne ajuta!
,MONI
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by catty
Buna fetelor,
Scuze ca dau buzna asa, neinvitata, dar as avea si eu nevoie de parerile voastre.
Haideti sa va spun ce simptome am eu acum:
Din z16, am avut numai dureri la ovarul stang, usoare intepaturi pe jumatatea burticii si sensibilitate la sani. Apoi in week-end s-au adaugat urinarile frecvente, chiar daca mi-am impus sa nu mai beau atata de multe lichide.De ieri, zi 22 ma inteapa si ovarul drept si am o usoara jena la mers. Sanii ma dor pe partea din fata, iar pe laterale sunt o idee mai umflati, dar nu asa de durerosi, si uneori dupa masa de seara imi vine sa ragai, scuzati exprimarea, si imi vine mancarea inapoi pe gat.
Si inca ceva. Eu aveam mereu o scurgere incolora care se transforma in mucus in perioada fertila. Treaba este ca tot de duminica seara nu mai am deloc aceasta scurgere, si ma cam mira sincera sa fiu.
Deci, cine ma lumineaza si pe mine, ca eu o iau razna.
Are BU un efect ca cele descrise de mine? Eu mi-am intrebat si o prietena care are un plafar si mi-a spus ca nici o clienta de a ei nu a avut niciodata simptome ca ale mele. Sa ma risc si sa sper la ceva bun luna asta?
Multumesc anticipat pt raspunsuri. Si sa auzim curand de bebei,
AAAAAAAAAA, era sa uit. VAS este graviduta!!!!!!!!!!
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty, mai iei si altceva in afara de BU? Si la cat timp de cand ai inceput tratamentul ai simptomele astea? Iei BU cu suficienta apa? Nu renunta la lichide, ca te dezhidratezi. Bea cel putin 2L de lichide (nu numara cafeaua si elimina bauturile acidulate gen Cola)... Da-ne mai multe detalii si incercam sa te ajutam.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by vas
dragele mele nu stiu cum sa incep. sunt gravidutza!!!!!!!!!!
am aflat ieri seara, nu stiu daca napraznicul si vit.E a vut vreun efect dar se pare ca s-a prins. Am baut ceai pana in z 17 ca dupa aia ma gandeam ca nu mai are rost, si vit. >E cand deschideam sertarul si le vedeam.
nu stiu ce o fi fost dar va doresc si voua sa simtiti aceleasi trairi pe care le-am avut eu aseara vazand doua liniute.
deci acum sunt naturala cu BB
O sa fiu si eu mamica
vas, multi pupici si multe felicitari si de la mine. Sunt foarte bucuroasa pt tine!!! Ce veste minunata ne-ai dat. Inseamna ca Mirona a lasat "virusul" pe aici. Poate se prinde de toate
Si te pun si pe lista de modele !!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/