Naturiste si homeopate (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

ADIMERCEDES, iau BU de o luna si beau destula apa. Iau pastilute insa, nu tinctura, 3/zi.

Simptome din zi 23. Durerea de sani a inceput sa mai cedeze, ovarele ma jeneaza in continuare, urinez f des si de cele mai multe ori am senzatia ca fac si ma duc degeaba la toaleta.
Si pt prima data aseara, zi 22, am vazut ca mi s-au umblat vizibil sanii. Dimineata insa erau "moi si mai flescaiti", scuze de expresie.
Ce parere aveti de asta? Nu as vrea sa sper prea mult pt ca nu vreau sa cad prea de sus.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

AMELY a reusit si are testul pozitiv si la eco a vazut samburelul. Este timpul ei sa treaca la odisee.
Vremea noastra va veni curand, sunt sigura.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Catty, exact asa am patit si eu luna trecuta si cam in aceeasi perioada, z21-22.O zi in care am avaut numai intepaturi de ovare si sanii mi s-au umflat vizibil iar a doua zi dimineata au revenit la normal.Din pacate la mine nu a fost nimic.Poate la tine sa fie un semn bun.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by catty

AMELY a reusit si are testul pozitiv si la eco a vazut samburelul. Este timpul ei sa treaca la odisee.
Vremea noastra va veni curand, sunt sigura.

catalina

catty, am trecut-o pe Amely la modelele noastre. Multumesc ca ne-ai anuntat, ca nu mai stiam nimic de ea. Ii dorim o sarcina usoara si un copil sanatos, frumos, norocos, inteligent si sa le aduca bucurii multe.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by catty

ADIMERCEDES, iau BU de o luna si beau destula apa. Iau pastilute insa, nu tinctura, 3/zi.

Simptome din zi 23. Durerea de sani a inceput sa mai cedeze, ovarele ma jeneaza in continuare, urinez f des si de cele mai multe ori am senzatia ca fac si ma duc degeaba la toaleta.
Si pt prima data aseara, zi 22, am vazut ca mi s-au umblat vizibil sanii. Dimineata insa erau "moi si mai flescaiti", scuze de expresie.
Ce parere aveti de asta? Nu as vrea sa sper prea mult pt ca nu vreau sa cad prea de sus.

catalina

Catty, referitor la BU... Uneori tratamentele pe care le facem ne dau simptome ciudate. Eu nu am luat BU si daca iei tablete/capsule chiar nu stiu ce sa zic. Dar daca Ali a zis ca a avut si ea simptome, poate asa reactioneaza organismul tau la BU. Poate arf i bine sa iti faci si niste analize de urina, sa vezi daca nu ai facut o infectie urinara independent de tratament si asta sa te deranjeze...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Felicitari Vas si Amely,sa aveti sarcini usoare si bb-ei sanatosi si frumosi.

Catty in legatura cu BU, desi eu nu iau tablete ci tinctura, pot sa-ti spun ca in prima faza(chiar o luna) mi s-a parut ca mi se umfla sanii, dureri de burta si chiar si acum apar pe la mijlocul ciclului pete usoare maronii nu stiu daca de la BU sau de la celelate naturiste.Dar de curand am fost la dr.homeopat care mi-a spus ca la inceput corpul reactioneaza atat la trat. naturist cat si homeopat destul de urat(greata,balonari,diaree,spooting,etc) si abia dupa ce procesul de reglare incepe dispar treptat aceste simptome.Eu in a doua sapt.de trat. naturist m-am speriat si l-am intrerupt pentru ca aveam o diaree(ma scuzi)de nu m-am putut dezlipi de baie vreo 4 zile si abia acum realizez ca de fapt organismul se detoxifia.

Acum sa va intreb si eu ceva mai ales pe fetele homeopate care iau SEPIA :voua cum v-a zis sa le luati ca pe reteta la mine scrie asa:
3/zi dimineata -adica toate 3 odata? ca din discutia cu dr.eu intelesesem ca 3/zi dimineata,la pranz si seara cate una.Abia cand le-am cumparat m-am uitat pe reteta si am vazut ce scria si farmacista a zis ca ea tot asa intelege 3 odata dimineata.
Va rog lamuriti-ma si pe mine ca maine dimineata trebuie sa incep.

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

si eu am avut foarte ,foarte usoara sangerare maro prin Z12 si pe mine ma dor sanii si ovarele(ca si cum vin rushii-mai usor) prin Z21-22 de luni de zile.Ginecolosga mi-a spus ca are loc in organism o rasturnare hormonala ,de final de faza luteala|(scade LH,creste progesteronul etc...).Chestia este ca atunci cand simt aceasta durere ma astept clar ca intr-o saptamana vine ciclul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetele care iau capsule de naprasnic..cate luati pe zi? e mult daca iau 6 pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by lachione

Fetele care iau capsule de naprasnic..cate luati pe zi? e mult daca iau 6 pe zi?

nu e mult!!!!! p prospect scrie intre4si 6 din cate imi amintesc

pupiceiiiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

ok... hai ca bag doza maxima! la fizicul meu.... ce naiba?

Mergi la inceput