Naturiste si homeopate (22)
Raspunsuri - Pagina 10
reghi spune:
Chivuta,iti spun si eu prezeeent si ma bucur ca sunt iar alaturi de voi.Chiar daca am chiulit, sa stiti ca am reusit sa va citesc pe toate.
Vas si Amely, felicitari din toata inima, ma bucur mult pentru voi, sa va dea Dumnezeu sanatate, sa aveti o sarcina usoara si copii frumosi si sanatosi.Uite asa ne mai dati si noua cate o speranta...Bravo!
Eu cu ce sa ma laud si eu...mi-au venit nesimtitii de rusi, cam negriciosi deocamdata,mi-au venit la fix 30 zile.Am luat duphaston, vitamina E zece zile si mai urmeaza sa iau inca vreo trei luni, dupa care ma duc la eco sa vad ce mai e pe acolo.In cele zece zile cat am le-am luat ma dureau destul de tare sanii si un ovar, de simteam ca-mi cade pe jos.Nu stiu daca am facut bine, dar in paralel am luat si BU,napraznicul si mladitele de zmeur.Sa vedem ce iese...
Chivuta, tu ce mai faci, imi era dor de tine, tu ce mai iei?
Mariee, ce faci si tu, tot pe la noi prin tara esti?
Pupici multi
chivutamonica spune:
Catty,revin si eu cu prob.asemanatoare si dupa cum am zis ca si eu ma lupt cu aceleasi dureri,ba chiar si mersul mai des la baie,de 2 zile iau aspirina dim.si ma lasa durerile iar mersul la baie des ,eu zic ca de la baut lichide.-Eu,chiar beau apa multa si maninc pepene in nestire.Si tu ai zis ca bei multa apa dupa BU,asa ca nu te speria nu cred ca este vre-o infectie.De la Bu,si eu avusem dereglari mari,dureri de burta,varsaturi,pete maro,CM.abundent,parca mi se rupea ceva ,asa dureri am avut in a 2 -luna.Eu,asi vrea sa fie cu ochisori si ma tot rog,poate reusim si noi luna asta sa plecam la mamici,sper sa nu fie numai un vis.
Doamne ajuta!
,multi sa ne treaca durerile si sa fie bb.
MONI
chivutamonica spune:
Reghi,te-am prins iubit-o....Pai ce sa fac,uite mai scriu si eu una alta,mai citesc ce scrieti voi si timpul fuge,sa zic asa.
Hai sa-ti povestesc ce-am mai facut:am fost la un seminar de FIV ,si am ramas cu gura cascata,costa 20 de mii$,asa ca stam si meditam la nemurirea sufletului,ce si cum sa facem ca nici aici nu stau ciinii cu colacii in coada sau banii pe garduri.BUn,a trecu o sapt si ne-am int. de alt centru de fertilizare ,hop si acolo o ast. isi scote capatina de jum. pe usa si zice ca med. aplecat si ce dorim:i-am spus iar ea imi raspunde ca eu am trecut de 38 de anii si nu mai intru in pretul acela,ca ma costa mai mult.Doamne ce ghinion,imi venea sa pling ca trecusem cu un an si nu mai pot sa intru la acele beneficii.
Acum de ieri cautam alte locuri,chiar nu ai stim ca pe cuvint suntem amindoi zapaciti din aceasta cauza suntem tot cu gindul acolo iar altii care nici nu se gindesc fac ca iepuroii.Pai nu-i asa?Dorinta asta e prea arzatoare pentru amindoi si poate nu e bine sa ne tot gindim dar deja imbatrinim cu zile.
TRAT.pe care il mai fac este :acid folic,Vit.E,prenatale,ulei de primola,am luat si mladite de zmeura dar pina la ovulatie si acum de o sapt si ceva ,ma omoara ovarele dar le dau cite-o aspirina/zi si se linistesc.Eu,sper sa fie ceva cu ochisori,ca asa spera tot omul.
Ce sa zic ,vad ca si tu te framinti cu rusii,si eu am avut perioade cind au venit mai inchisi la culoare{se curata ceva pe acolo}zic eu,sper sa fie bine,nu-ti face griji,fa un ecograf sa vezi cei cu ovarul sting,eu asa am aflat de chist,care statea ca un nesimtit pe ovar si l-am doborit cu zmeura,mama lui,numai nu stiu ce sa zic ,ca multi ,,doc.destepti'',zic ca se refac dar noi nu ne lasam si dam dupa ei cu zmeura,pai nu?Neaparat cind termini cu CM.sa-ti faci eco.
Bea si acid folic ,ca nu-ti strica chiar deloc si ia niste vitamine.
C-am asta e povestea mea recenta.
,MONI
chivutamonica spune:
Lachione,nu baga 6 pastile/zi in fizic,daca mai iei si BU sau altele,ele mai repede se asimileaza in singe decit ceaiul,e bine 3sau 4cel mult,parerea mea,asfel cine stie ce dereglari o sa mai ai.
,MONI
gabiu spune:
fetelor si eu am doua teste pozitive. Luna asta am luat Maca. Sa fie asa miraculoasa?
Va pup si zile fertile
gabi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
bubuleana spune:
gabiu: FELICITARI!!! SARCINA MINUNATA!!! stii cat de mult ma bucur pentru tine???
si eu am luat pt prima data maca luna asta...sper sa fie miraculoasa si in cazul meu
bubuleana
chivutamonica spune:
Tzuca,nu stiu exact daca coincide cu Mastodynon,eu dupa cite am citit de la fete,cred ca da dar aici nu am gaisit numai sub denumirea de Vitex-agnus cactus,este numai din aceasta planta.Si zice ca poti lua de la 4,6 capsule pe zi.Al meu este de la _SOLARAY.Eu, de la maca,ma balonam si mincam intr-una,uite Gabiu,a reusit ,eu nu stiu cum reactioneaza org. fiecaruia.
Gabiu,felicitari si sa fie cu noroc!Pe linga Maca,ce-ai mai luat?
,Moni
reghi spune:
A, pai nu se poate fetelor, ma faceti ca incep sa iau si eu Maca, ce D-zeu...Felcitari si tie Gabiu, sa fii sanatoasa si tu si bebelu'.Mama, dar multe burtoase in toamna asta, se vede ca ati muncit fetelor...
Chivuta, mama,m-am speriat, ce-ai spus?20 mii FIV?????Adica cam o juma'de garsoniera la noi,parerea mea e ca au inebunit de tot dr. aia de acolo,dar ce fac soro aia,o iesi copilul cu un par de aur, ceva, ca altfel nu se explica!Incearca sa nu te mai gandesti f f tare, ca altfel te stresezi si iar nu e bine.Eu vorbesc...ca si eu am 29 ani si parca simt cum trece timpul pe langa mine aiurea...si nimic.Dar simt eu ca trebuie sa se intample si minunea asta, ca nu vezi ca e o moda cu fetele astea, toate raman gravidute, dragutele de ele...La ultimul eco de acum o luna nu aveam nici un chist, eram f bine, cica...Cred ca o sa incep sa iau si acid folic, ca ce mai conteaza ceva in plus, nu?
Iti tin pumnii stransi, sa fie cu ochi, sa fie cu ochi, sa fie.......
Pupici dulci
Alé spune:
Postat de Atenita
Buna la toate fetele!
Sint nou venita! De abia citeva sapt am gasit acest forum (care este nemaipomenit!!!!!) si am citit aproape tot din 2003 pina in prezent!
Poate cineva sa mi spuna pt fertilitate (naturopatic)ce anume trebuie sa mai iau (si cit)inafara de ceai de cretisoara, napraznic si maca, va rog? Ceaiurile le am luat de o luna deja, iar efectele mele sint exact ca cele descrise de toate fetele..(dureri de ovare, cap, sini) in plus eu am ameteli mari de tot!!
Multumesc mult, mult, mult!