Naturiste si homeopate (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Felicitari Gabiu!!!!!!
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

bubuleana bafta multa sper sa faca si la tine minuni Maca
chivutamonica am luat doar Maca ( din z.7 ca atunci l-am primit pana-n z. 24-25 ca dupa aia am uitat )si apoi utrogestan dupa ureche vreo 7 buc, ca altele n-am avut si am zis ca oricum le iau degeaba, dar macar sa fie!
reghi, tzuca74
fetelor sper sa traiti si voi bucuria asta cat mai curand

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Gabiu, parca tu cerusesi tratamentul dr Andritoiu... l-ai mai facut pana la urma? Stiu ca multe fete erau dornice, apoi nu am mai auzit nimic...

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Mai ca nu ma pot dezlipii de linga calc,vroiam sa plec si uite ca si mi-ati raspuns.
Reghi,asa este cum ti-am zis,o sa incerc sa nu mai mai gindesc dar pot?Acidul folic face foarte bine,te rog sa-l iei,nu sta pe ginduri.
Gabiu,dar spune-mi mie de unde sa iau eu acest utrogestan,unde e de gasit si asta?.Ca daca nu va fi ceva luna asta,atunci o sa adaug si utrag...numai sa am de unde.
Tzuca,te-ai gindit ce sa iei pina la urma,doamne ce mai schimbari de trat,numai ca sa fie bine.
Bubule,tu ce schimbari mai faci,cumstai cu,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Monica,pana vin nesimtitii mai iau Maca "c-o sa ma fac cat Vaca"inca vreo 6-7 zile,zau! Cu BU am luat-o mai usor dupa ovulatie,la fel si cu Zmeurul.Chestiunea care se pune va fi ca doctorita imi va propune maine-mai mult ca sigur stimulare cu Closty si nu cred ca vai accepta.Ea defapt vrea sa miste ovarul drept care de mult nu a avut vre-un outz pe el.Mie tare groaza,mai ales ca analizele din Z20 imi arata asa:
-estradiol 355,9 (161-774)
-LH 3,41 (1-11,9)
-progesteron 87,71 (5,3-86)
-prolactina 533,6 (127-637)
-TSH(tiroida) 2,11 (0,27-4,2)
In schimb o sa-i propun eu niste instilatii...

Mergi la inceput

Tzuca,propunele mama lor,ca astia trag de timp pt.banii.Mai bine sa vada ca stim ceva,mie imi pare tare rau acum ca am tacut ca un,, c...in drum''si de aceaa anii au trecut pe linga mine iar banii sau dus in buzunarele doct,asa ca nu te lasa si spune ce ai de spus.Tu ai luat utrogestat?La ce doct. mergi acum?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Chivutamonica, utrogestan poti cere la orice farmacie, se da si fara reteta. Se iau cate unul sa doua, seara, vaginal... ajuta la sustinerea eventualei sarcini, deci incepi sa iei la vreo 2 zile de la ovulatie.

Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Basic Information:
Utrogestan(Prometrium) is prescribed for postmenopausal women who are taking estrogen (hormone replacement therapy); it prevents a buildup of the lining of the uterus and abnormal bleeding. Prometrium also may be prescribed to restore menstruation if your menstrual periods have stopped.
Recommended dosage
ADULTS
To Prevent Abnormal Buildup of the Uterine Lining

For women taking daily conjugated estrogen tablets, the usual dosage of Prometrium is 200 milligrams taken each evening for 12 days in a 28-day cycle.

To Restore Menstrual Periods

The usual dose is 400 milligrams taken each evening for 10 days.
Felicia,nu stiu daca aici pot sa iau fara reteta,ar fi foarte bine,dar astia sunt c-am speriati nu prea dau asa ceva,o sa incerc.Iti multumesc oricum si uite am gasit si eu aceasta informatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by lachione

Fetele care iau capsule de naprasnic..cate luati pe zi? e mult daca iau 6 pe zi?

Lachi, eu luam doza maxima - 6/zi. E ok sa iei 6. Dar luam tratamentul Liviei simplificat si nu luam MACA sau BU...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Buna dimineata fetelor.
Am vrut sa va zic ,celor care se plang ca se ingrasa de la MACA si aveti ovare polichistice, luati elixir din fructe de soc.Ajuta la ovare polichistice( e chiar recomandat sa o iei impreuna cu mugur de zmeur) si pe langa asta ajuta si la slabit si inclusiv pentru cele care au probleme cu constipatia.Asa scrie pe indicatii.
Eu am inceput de aproape o saptamana.Are un gust de vin rosu acrit.

E clar ca toate tincturelele care le iau muncesc pe la ovarele mele.Simt aproape tot timpul cum se intampla ceva la mine in burtica.

ali

Mergi la inceput