Naturiste si homeopate (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Fetelor doar ce am aterizat de la homeopata
Mi-a pus tot soiul de intrebari gen:ce mirosuri imi plac,ce gusturi, daca am migrene etc mi-a spus in final ca sunt tipul introvertitcu consum interior mare) si ca asta e si cauza diverselor dereglari,ca sunt alergica la produse lactate si albus de ou si mi-a dat SEPIA(zicea ceva de dilutie 30) 3 bulinute/zi si interzis alimentele de mai sus.
Am uitat sa-i spun de socul meu de acum 2 ani dar n-am uitat s-o intreb de produsele naturiste daca pot continua cu ele si mi-a zis ca sigur,ca sunt drenoare si ca oricum imi dadea si ea zmeur si ca pot continua naprasnicul si BU.
Maine ma duc sa-mi iau SEPIA si ma apuc de treaba.
Sper sa avem bafta noi toate homeopatele si naturistele ca pentru mine medicina alopata pana acu n-a facut nimic(ahh mint mi-a usurat buzunarul cu cateva zeci de milioane bune).
Aaa si sa nu uit in final mi-a zis ca ea avertizeaza toate pacientele care fac tratament homeopat pentru diverse afectiuni ca fertilitatea poate creste spectaculos in urma trat. si sa-si ia masuri de precautie cele care nu vor.
Va pupic si sa ne vedem cu bebei ca asta e scopul final nu?

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

red]Naturistelor, dar pe unde umblati?
Mariee,Reghi,Bubulina1,oanabbb,anndicu,Tzuca,...etc. si toate fetele nat.,dar unde sunte-ti dragutelor?
O veste buna:A NASCUT MI-KA,O FETITA DE 2 KG.EA A FOST LA FIV,IN UNGARIA.[/red],MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuca74 spune:

Aici,aici prezent Monicuta.Am o veste buna,analizele hormonale de Z20 sunt f.bune!!!!!!!!!!!!!O singura analiza am in casuta,si anume progesteronul care are limite normale aprox 30-84 si eu am valoarea 86.Banuiesc ca f.rau nu e sa fie mic dar sa fie asa mare nu stiu cum se interpreteaza.Poate ma ajutati voi! Sa stiti ca sunt cele mai bune analize ale mele de vreo 2 ani incoace(intot.estradiolul,LH si FSH erau sub valorile normale).Pana si prolactina e buna (recunosc ca am luat vreo 6 Dostinex acum 2 luni).La monitorizare z11 am avut un folicul pe stg.,din pacate pe dreapta nika (cica trompa dreapta e buna cat de cat).Apropos de homeopate,a mai auzit cineva trompe desfundate prin tratament homeopat?Homeopata mea zicea ca sunt sanse daca e un blocaj intern.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

In sfirsit a aparut Tzuca,cu toate analizele bune,asa fata mea draga.
Ma bucur pentru tine ca esti bine dar intra si la analize hormonale si intreaba-le pe fetele de acolo,eu zic ca stai foarte bine dupa cite prob.ai avut.
Mai Tzuca draga,eu stiu ca homeopatii astia fac bine,orice ar fi ,chiar si Kim,a avut prob si a fost si la homeopat,ar trbuii sa merg si eu,poate ma rezolva si pe mine de atitia ani ,tot astept un bb.ne-ar prinde bine,nu?
dar restul totusi unde sunte-ti,va relaxati,hmmm...
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Prezent si eu.Luna asta continui cu BU, extract mugur de zmeur si acum am inceput si cu elixir din fructe de soc.Mi se mareste cantitatea de alcool.Va dati seama ca sunt intr-o continua buna dispozitie ( de dimineata-pana seara).Mai am cateva pastile de MAca si termin a treia cutie.Nu stiu daca sa mai continuu cu inca una.
Luna viitoare as vrea sa incerc prima inseminare.Nu imi mai pot permite sa pierd timpul.Inca stau in cumpana intre Giulesti si Sibiu.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

va intreb si eu ceva,BU se poate lua 6 luni?
sotul meu va pleca din tara pentru 6 luni si ma gandeam sa ia BU in toata aceasta perioada insa nu stiu daca se ia o perioada atat de indelungata,poate ma ajutati voi

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by cornelianeli

va intreb si eu ceva,BU se poate lua 6 luni?
sotul meu va pleca din tara pentru 6 luni si ma gandeam sa ia BU in toata aceasta perioada insa nu stiu daca se ia o perioada atat de indelungata,poate ma ajutati voi

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

da, se poate lua 6 luni, toti naturopatii recomanda chiar sa se ia intre 3 si 6 luni ptr rezultate cat mai buna!!!!!!

pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

Buna Moni, gata zic si eu prezent!!!!!!!!!

sunt in zona, dar cam am treaba, va citesc zilnic totusi!!!!!!!!!

pupiceiiiiiiiiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Scuze ca dau buzna asa, neinvitata, dar as avea si eu nevoie de parerile voastre.
Haideti sa va spun ce simptome am eu acum:
Din z16, am avut numai dureri la ovarul stang, usoare intepaturi pe jumatatea burticii si sensibilitate la sani. Apoi in week-end s-au adaugat urinarile frecvente, chiar daca mi-am impus sa nu mai beau atata de multe lichide.De ieri, zi 22 ma inteapa si ovarul drept si am o usoara jena la mers. Sanii ma dor pe partea din fata, iar pe laterale sunt o idee mai umflati, dar nu asa de durerosi, si uneori dupa masa de seara imi vine sa ragai, scuzati exprimarea, si imi vine mancarea inapoi pe gat.
Si inca ceva. Eu aveam mereu o scurgere incolora care se transforma in mucus in perioada fertila. Treaba este ca tot de duminica seara nu mai am deloc aceasta scurgere, si ma cam mira sincera sa fiu.
Deci, cine ma lumineaza si pe mine, ca eu o iau razna.
Are BU un efect ca cele descrise de mine? Eu mi-am intrebat si o prietena care are un plafar si mi-a spus ca nici o clienta de a ei nu a avut niciodata simptome ca ale mele. Sa ma risc si sa sper la ceva bun luna asta?
Multumesc anticipat pt raspunsuri. Si sa auzim curand de bebei,
AAAAAAAAAA, era sa uit. VAS este graviduta!!!!!!!!!!

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cornelia, da se poate lua 6 luni, chiar este recomandat. Eu una nu i-as da sotului meu sa ia 6 luni BU daca este departe de mine. E vorba de sotul meu nu vreau sa generalizez. De ce? din cauza efectelor....

Mergi la inceput