Naturiste si homeopate (22)
Raspunsuri - Pagina 15
chivutamonica spune:
Acum am mincat ca la mine e dim.iar la voi seara si am fugit sa vad daca mi-ati raspuns sa ma linistesc.Va iubesc pe toate si va pup sunte-ti nemaipomenite ,o sa incerc sa ma linistesc si sa reincep dinou trat.
DJ-mama,ma gindesc la ce mi-ai zis,nu stiu daca e bine ca sarcina FIV,sa te pui pe drumuri,ziceau unii.
Reghi,te pupesc mult si o noapte buna sa ai.
Moni
tzuca74 spune:
Draga Monicuta,capul sus mergem inainte !!! si eu sunt Z25 dar ma pregatesc pentru rushi caci ii simt ...asta este ...nici eu nu mai stiu cu ce tratament sa mai continui...Maca am oprit-o de vreo 3-4 zile,nu se mai putea ,am inceput sa iau cate o jumatate de kg /zi...![]()
![]()
si asa am pus pe mine vreo 2-3 kg cu tiroida asa ca nu mai este cazul sa continui! Te pupicesc si ai grija de tine!
chivutamonica spune:
www.eva.ro/sanatate/articol252.html - 63k - Sep 15, 2006
Reghi,citeste cu atentie acest articol.
Oare sa avem aceasta problema si noi nu stim.Ca uite cum se manifesta aceste dureri abdominale.
,MONI
chivutamonica spune:
Tzuca,iti multumesc pentru incurajari dar asa m-am saturat ca din feb.am tot sperat si eu un bb.ca e timpul si la noi,parca imi slabesc puterile.Ma apropii de 40 de ani si sunt mult mai speriata cind vad ca se schimba prefixul.Aici ,majoritatea fac copii de tineri de la 20 ,nu se sperie de viata{ba ca au colegiu sau n-au unde sta}sunt asa de tineri cu copii mari ,chiar si bunici.Daca asi mai fi acum tinerica asi face bb la cel tirziu 25 de ani,daca asi putea.Asa ca luptati din rasputeri si nu stati asa de mult,ca una esti cind esti tinar si alta cind esti la 40 si rabdarea e mai mica iar copii merg la gradinita cu bunica{asa o sa aratam}
.Doamne ce sa mai fac?
Te
mult si numai bine.MONI
felicia_ spune:
Violeta, eu stiu ca e preferabil sa nu mai iei naturiste, daca faci stimulare.
Poze1Poze2
[/url="Pentru BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
reghi spune:
Chivuta,nu cred ca este vorba de anexita,pentru ca durerile astea de burta sunt doar in prima si a doua zi de ciclu, si cred eu ca sunt normale,pe multe femei la doare burta si de aceea nu imi fac probleme si ar trebui sa nu iti faci nici tu.Asa e la ciclu,te mai dor sanii, burta, iti mai scade si calciu si ai ameteli...asta e, asa se intampla...Pupici multi si capul sus!
Carmen_Marieta spune:
buna dimineata naturiste dragi, am intrat sa va salut, si am o intrebare..cand toate discutam despre tratamentul lui A a intrat cineva pe forum si a spus ca are miere de vanzare... mai stiti cumva cam la ce capitol ca eu cautai dar nu am gasit 

.. si as vrea laptisor de matcanatural... ca asa pastile, numai laptisor de matca nu contine...
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Carmen_Marieta spune:
fetelor Maca o cumparati de la plafar sau dati comanda la Inovactis???
Poze nunta..
De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.
Mariee spune:
quote:
Originally posted by reghi
Chivuta,si mie mi-a venit maroniu, tot asa,ca un mucus, vreo 4 zile,abia vineri mi-a venit si mie cum e normal sa vina,si tot asa, m-a durut burta f f tare, dar a trecut si asta...Ma duc sa fac.Te pupacesc si nu mai fii suparata.
ramona
buna ziua la toate fetele!!!!
Ramona, te rog mult sa imi repeti si mie ce naturiste iei tu ptr ca si eu am acelasi siumptome la CM si as vrea sa concluzionez de la ce este!!!!!
merci frumos
Mariee spune:
quote:
Originally posted by violeta29
Buna fetelor deranjez si eu cu o intrebare. Iau de cateva luni napraznic, branca ursului si vit E. Luna aceasta m-am hotarat sa fac IA. E vreo problema daca iau in paralel si tratamentul nasturist?Eu as zice ca nu dar as vrea totusi si o alta parere .
violeta
violeta, confirm si eu ce iti spune Felicia: nu tb sa iei AC sau sa faci stimulare in acelasi timp cu trat naturist!!!!
pupicei

.Te pupacesc si nu mai fii suparata.