Naturiste si homeopate (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Avalon io tot ce am inceput sa incer(am cam 2 saptamani) este ext.de zmeura si de coacaz negru+ napraznicul pastilute insa nu stiu care este doza optima de napraznic pentru problema mea.Daca stie cineva si poate sa-mi zica tare i-as multumii!Acum io iau 4 pastilute pe zii dar cred ca-i cam putin nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

DJ_mama,iti multumesc mult pt.raspuns
mie mi-a pierit pofta de toate,vineri pe la 12 ,mi-au venit rusiicu dureri si varsaturi groaznice dar a venit la 28 de zile,totusi e bine dar parca mi-am pierdut si rabdarea ,vad ca din feb.tot inghit pastile si ceaiuri si nimic,oare mai am vre-o sansa?Azi ,miine merg pe 40 si fetele dragute sunt mult mai tinere ,ele au sanse mult mai mari.Chiar nu stiu ce o sa fac,acum nu am nici macar o idee,sunt suparata pe viata asta.Va pupacesc pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

quote:
Originally posted by catty

ADIMERCEDES, iau BU de o luna si beau destula apa. Iau pastilute insa, nu tinctura, 3/zi.

Simptome din zi 23. Durerea de sani a inceput sa mai cedeze, ovarele ma jeneaza in continuare, urinez f des si de cele mai multe ori am senzatia ca fac si ma duc degeaba la toaleta.
Si pt prima data aseara, zi 22, am vazut ca mi s-au umblat vizibil sanii. Dimineata insa erau "moi si mai flescaiti", scuze de expresie.
Ce parere aveti de asta? Nu as vrea sa sper prea mult pt ca nu vreau sa cad prea de sus.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Catty, referitor la BU... Uneori tratamentele pe care le facem ne dau simptome ciudate. Eu nu am luat BU si daca iei tablete/capsule chiar nu stiu ce sa zic. Dar daca Ali a zis ca a avut si ea simptome, poate asa reactioneaza organismul tau la BU. Poate arf i bine sa iti faci si niste analize de urina, sa vezi daca nu ai facut o infectie urinara independent de tratament si asta sa te deranjeze...

Catty, Uite ce am gasit, ma gandeam ca o sa iti raspunda la intrebarile legate de unele din efectele BU la tine:

"In cazul in care apare o jena la urinare, se va intrerupe tratamentul cu branca-ursului si se va trece la o cura cu ceaiuri din plantele: pufulita (Epilobium hirsutum) si ghimpe (Xanthium spinosum), dupa care se va putea relua tratamentul initial. In caz de hipotensiune, planta va fi administrata impreuna cu maghiranul (Majorana hortensis), care are rol compensator." (de www.formula-as.ro/reviste_57766ginsengul-romanesc---branca-ursului.html" target="_blank">aici).

Sa auzim de bine si sa ne tii la curent

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

DJ_mama,iti multumesc mult pt.raspuns
mie mi-a pierit pofta de toate,vineri pe la 12 ,mi-au venit rusiicu dureri si varsaturi groaznice dar a venit la 28 de zile,totusi e bine dar parca mi-am pierdut si rabdarea ,vad ca din feb.tot inghit pastile si ceaiuri si nimic,oare mai am vre-o sansa?Azi ,miine merg pe 40 si fetele dragute sunt mult mai tinere ,ele au sanse mult mai mari.Chiar nu stiu ce o sa fac,acum nu am nici macar o idee,sunt suparata pe viata asta.Va pupacesc pe toate,MONI

chivuta

chivutamonica, o sa fie bine, o sa vezi. Priveste partea pozitiva: ti-au venit rusii la 28 de zile, ceea ce e fantastic totusi. Mie nu imi vin nicicum mai devreme de 32... Incearca sa te relaxezi mai mult, ca sa aiba efect toate plantutele pe care le inghiti. Si eu sunt absolut sigura ca in curand o sa vii sa ne dai vestea cea mare !!!

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Pentru Bubu1,vad ca intrii mai rar pe aici dar
te rog mult sa-mi spui ce insemna la tine Maca-toata luna:de cite ori pe zi o luai si daca din prima zi de CM.
BU-cite pe zi?
,MONI

chivuta

Buna Moni, scuza-ma ca nu am raspuns, dar intru rar in general. Eu iau Maca toata luna, cate 2/zi, desi normal e 3/zi. Toate fetele care l-au luat au fost multumite, unele au ramas chiar gravi! Poti sa iei din prima zi, sau din ziua 3 cel tarziu. BU insa eu luam din prima zi pentru anexita, luam tinctura dimineata si seara, pana la ovulatie.
Te pup si tin pumnii!

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Chivuta, imi pare rau ca ti-au venit nesimtitii de rusi, dar vezi si tu partea buna a lucrurilor,ti-a venit ceas...Si nu trebuie sa te descurajezi,ca bati spre 40, ai vazut la Nadia Comaneci la ce varsta a facut copilul, la Romanitza si multe altele...Hai ca suntem amandoua pe rosu, ca mie nici acum nu mi-a trecut...Pupici dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Monica, dak te gandesti la fiv (acolo sunt preturi de nesuportat) sa faci in tara poate ca o convingi pe dr. Laura Dracea care raspunde pe mail sa-ti dea stimulare de fiv, tu sa faci acolo monitorizarile si sa vii aici doar pt ET si peste zile pt implantare si pleci acasa; ce-are? chiar dak dai pe avion cat dai, tot iesi la sfert de pret; eh?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Dragile mele,sunte-ti asa de dragute,ADI si Bubu1,va multumesc foarte mult pentru incurajare dar sa ma crede-ti ca m-am saturat,cu toata rabdarea mea parca nu-mi gasesc starea.Chiar si azi in Z3-CM,ma doare prin burta parca asi avea crampeni,imi vine sa ma adun si nu-mi gasesc locul asa ma tot plimb prin casa,de la ce ar mai fi asa dureri chiar si in Z3?CM,foarte putin cu mult mucus,inca asa ceva n-am mai vazut,stiti voi ce-ar fi?Singele,este cind curat cind marou[urit de tot dar foarte putin ,mai mult mucus,asa ceva n-am mai vazut.Imi vine sa bag mina in burta sa vad cei acolo,sa ma crede-ti.
De Maca ,v-am intrebat desi eu o luasem o singura luna si m-am oprit,deoarece m-am c-am balonase si simteam si ca iau in greutate.
Sa vad ce fac luna asta ,ca vad ca multe fete au ramas gravitute de la ea dar eu zic ca ele sunt mult mai tinerele ca mine si asta conteaza mult.Luna asta am facut pauza cu BU si etc,am luat acid folic si vitamine si cine stie de la ce am crampenii astia,ma gindesc ca na ramas ceva acolo,chiar nu stiu ce sa cred.
Totusi va multumesc la toate si va mult,mult,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Chivuta,si mie mi-a venit maroniu, tot asa,ca un mucus, vreo 4 zile,abia vineri mi-a venit si mie cum e normal sa vina,si tot asa, m-a durut burta f f tare, dar a trecut si asta...Ma duc sa fac.Te pupacesc si nu mai fii suparata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna fetelor deranjez si eu cu o intrebare. Iau de cateva luni napraznic, branca ursului si vit E. Luna aceasta m-am hotarat sa fac IA. E vreo problema daca iau in paralel si tratamentul nasturist?Eu as zice ca nu dar as vrea totusi si o alta parere .

violeta

Mergi la inceput