Naturiste si homeopate (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

quote:
Originally posted by ali

Buna dimineata fetelor.
Am vrut sa va zic ,celor care se plang ca se ingrasa de la MACA si aveti ovare polichistice, luati elixir din fructe de soc.Ajuta la ovare polichistice( e chiar recomandat sa o iei impreuna cu mugur de zmeur) si pe langa asta ajuta si la slabit si inclusiv pentru cele care au probleme cu constipatia.Asa scrie pe indicatii.
Eu am inceput de aproape o saptamana.Are un gust de vin rosu acrit.

E clar ca toate tincturelele care le iau muncesc pe la ovarele mele.Simt aproape tot timpul cum se intampla ceva la mine in burtica.

ali

Esti sigura ca ajuta si la facut bbici?Auzisem si io de elixirul din flori de soc dar nu esram sigura ca este si bun!Tu cat timp ai facut tratament cu el?Si io am ovare polichistice dar nu m-am ingrasat!Stii cumva si cat costa ca ma bag si io daca zici ca e bun.Acum iau pastilute de napraznic,tinctura de zmeur si de coacaz(ca cica si asata este tot pentru ovulatie),dar daca elixirul asta este mai bun hop si io!Ca abia atept sa fac un bbic.Mult noroc fetelor si sa auzim doar de bbici!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Gabiu, ce sa mai, fata, esti gravida, gata, sa nu mai ai nici o indoiala.Felicitari inca o data.Trebuie sa ma apuc sa iau si eu Maca, uite acusica ma apuc sa citesc ceva despre ea.Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

quote:
Originally posted by doxinu

quote:
Originally posted by ali

Buna dimineata fetelor.
Am vrut sa va zic ,celor care se plang ca se ingrasa de la MACA si aveti ovare polichistice, luati elixir din fructe de soc.Ajuta la ovare polichistice( e chiar recomandat sa o iei impreuna cu mugur de zmeur) si pe langa asta ajuta si la slabit si inclusiv pentru cele care au probleme cu constipatia.Asa scrie pe indicatii.
Eu am inceput de aproape o saptamana.Are un gust de vin rosu acrit.

E clar ca toate tincturelele care le iau muncesc pe la ovarele mele.Simt aproape tot timpul cum se intampla ceva la mine in burtica.

ali

Esti sigura ca ajuta si la facut bbici?Auzisem si io de elixirul din flori de soc dar nu esram sigura ca este si bun!Tu cat timp ai facut tratament cu el?Si io am ovare polichistice dar nu m-am ingrasat!Stii cumva si cat costa ca ma bag si io daca zici ca e bun.Acum iau pastilute de napraznic,tinctura de zmeur si de coacaz(ca cica si asata este tot pentru ovulatie),dar daca elixirul asta este mai bun hop si io!Ca abia atept sa fac un bbic.Mult noroc fetelor si sa auzim doar de bbici!!!!!!!

Asta nu pot sa garantez, am spus numai ce scrie pe indicatii.Eu il iau doar de o saptamana si iti dai seama ca imi doresc la nebunie sa ajute.Pretul este de 14 lei noi / sticluta de 200 ml.Si cum cantitatea de alcool luata pe zi se mareste sunt mai vesela si mai optimista.
Pana la urma devin tincturo-dependenta .

ali

Mergi la inceput

Ali esti o simpatica!Credeam ca faci tratmentul de mai mult timp sa-mi zici cum este.Stiu ca tre sa am rabdare dar io as vrea rezultate imediate si un bbel .Cum mi se termina sticlutele de zmeur si coacaz negru,inlocuiesc coacazul negru cu socul si astept 2 luni sa vad ce iese!
Multumesc pentru raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Salutari la toata lumea si pupici pe burtici viitoarelor mamici!
De citit va citesc la fiecare sfarsit de saptamana dar atata timp cat nu am vesti bune nici nu-mi vine sa mai apar pe forum. Acum mi-am luat inima in dinti si dau si io iama prin vecini . Sunt inca naturista si mi-am fixat urmatorul punct de reper: mai-iunie 2007 (cand se vor face 2 ani de la SEU) si daca nu se va intampla nimic pana atunci vreau sa ma intorc in RO pentru a repeta toate investigatiile. Pt moment sunt in asteptarea laparoscopiei, care sper sa nu se mai amane si de data asta.
Weekend frumos si ... sa auzim de bine

Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Pentru Bubu1,vad ca intrii mai rar pe aici dar
te rog mult sa-mi spui ce insemna la tine Maca-toata luna:de cite ori pe zi o luai si daca din prima zi de CM.
BU-cite pe zi?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

doxinu, vezi ca Avalon semnala nu stiu ce inconvenient legat de acest soc; stiu ca era ceva ce trebuia luat in seama (era de rau) dar nu imi mai amintesc ce; intreab-o pe ea cumva

monica, maca se ia din prima zi cate 3 pastile/zi

BU se ia pana la ovulatie cate 30pic de 3 ori pe zi dar alte pareri si prospectul zic ca poti lua fara intrerupere 3-6 luni (intrerupi doar daca se confirma sarcina)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Despre tinctura de soc (Doamne, DJ Mama, ce memorie ai!!!):
eu am incercat o combinatie de tinctura de muguri de zmeur + tinctura de coada soricelului + mastodynon + elixir din fructe de soc si pe langa faptul ca deveneam euforica de la ele (absolut normal, zic eu datorita faptului ca toate sunt hidroalcoolice , cred ca daca ma oprea vreun politist si-mi punea fiola se facea verde instantaneu), dupa cateva zile am constatat cu stupoare ca mi se umflau gleznele! Normal ca m-am impacientat, nu stiam care din ele este 'vinovata'... Am eliminat tinctura de fructe de soc din combinatie si gata, nu s-a mai intamplat asa ceva... Nici acum nu-mi explic de ce, normal tinctura de soc ar fi trebuit sa aiba un efect detoxifiant, sa merg mai des la pipi si sa transpir, asa am citit pe prospect, eu in schimb retineam lichidele in corp, si nu mancam excesiv de sarat. Deci: atentie, fiecare organism reactioneaza altfel!
PS: Doxinu, dar de ce vrei sa iei tinctura de soc? Eu ma lasasem de fumat si voiam sa ma detoxific... dar nu stiam ca are indicatii pt fertilitate?

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dj_mama

doxinu, vezi ca Avalon semnala nu stiu ce inconvenient legat de acest soc; stiu ca era ceva ce trebuia luat in seama (era de rau) dar nu imi mai amintesc ce; intreab-o pe ea cumva

monica, maca se ia din prima zi cate 3 pastile/zi

BU se ia pana la ovulatie cate 30pic de 3 ori pe zi dar alte pareri si prospectul zic ca poti lua fara intrerupere 3-6 luni (intrerupi doar daca se confirma sarcina)

Multumesc mult dj mama ,i-am trimis un PM si nu il voi lua pana nu vorbesc cu ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Doxinu, pt chistulete este foarte bun vitex agnus castus si se gaseste in mastodynon, ai incercat?

"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth

Mergi la inceput