Naturiste si homeopate (22)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor am scapat si eu de polidin! Nasol a fost cand era ziua cu mana stanga! Aveam probleme cu directia cand imi faceam cu stanga. Dar a meritat... am simtit ceva schimbari la menstra asta de la polidin. Si de azi iau si Maca. Pe perioada menstrei am luat si BU si napraznic.
Deci bag maca, napraznic si BU si ii dau si berbantului. Mai multe nu mai iau ca oricum suntem in prag de fiv. Ma gandeam totusi sa iau si zinc si seleniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Lachione, am observat ca la multe fete s-a intamplat minunea in prag de FIV, poate nici l-a tine n-o mai fi nevoie si sa sti ca mie mi se spune de multe ori ca am gura aurita.
Pupici tuturor naturistelor si homeopatelor!

merdan

Mergi la inceput

Aaah si vroiam sa intreb si eu ceva(memoria asa ma lasa,varsta ce sa-i faci!).Mai fetelor eu am avut sub tratament naturist, pentru prima oara in viata mea, o menstra mai apoasa nici nu stiu cum sa zic : primele 2 zile niste pete, apoi ceva apos rosu-maroniu o zi si jumatate si inca 2 pete,eu care de obicei aveam primele 3 cu cheaguri si apoi pete inca 2 zile. Partea buna este ca nici dureri nu prea am avut doar vreo zi de dureri de spate inainte de primele pete.
Acum nici nu stiu ce sa cred o fi de bine o fi de rau ca n-a mai fost atat de abundent? ca e cert ca de la naturiste mi se trage acest ciclu mai atipic pentru mine.
Voi ce ziceti?

merdan

Mergi la inceput

Merdan ia fa tu un test de sarcina, asa pentru linistea ta. Nu vreau sa te sperii dar eu asa am avut cand am avut extrauterina. O sa zici ca-s nebuna dar mai bine elimini o posibilitate nashpa. Pup!

Mergi la inceput

Mersi Lachi de sfat o sa fac chiar maine dimineata unul desi am inceput sa-mi masor TB din z5 dupa acel CM , azi z8 si nu e ami mare de 36.5, normal pt aceasta perioada nu?
Dar poate la SEU asa o fi , ooof Doamne sper sa nu fie asa ceva.

merdan

Mergi la inceput

Nu iubita! gata m-am linistit! Daca atat e temp. nu e nici o sarcina. La mine a fost constant peste 37 si aveam frisoane in fiecare seara si nu ma siteam bine. Dar daca tot ti-am introdus morcovelul fa totusi un test, ca sa iasa de acolo si sa te simti mai confortabil. Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Mai fetelor,ziceti-mi si mie,tinctura de mugur de zmeur e hipotensiva? Ca de vro citeva zile ma apuca niste ameteli ...si o somnolenta(poate n-are nici in clin nici in maneca,cu zmeurul)..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Reghi,ce vreau eu sa-ti spun ca dureri am mai avut dar varsaturi si crampeni asa puternici,sa nu pot sta pe picioare,in cei 39 de ani nu mi s-a intimplat.Ma sperie deja timpul,chiar nu stiu ce sa zic.Ieri am iesit la plimbare si pe la amiaza m-au lasat durerile,acum sunt mai bine.Oricum va multumesc de incurajare.
Tu cum te mai simti?
Mariee,si tu ai asa dureri sau de ce in primele zile vine asa cu un mucus si singele nu este deloc curat.Mie nu tot timpul mi se intimpla dar de multe ori asa imi vine,parca se rupe ceva{bucati marou}urite de tot.Luna asta foarte putin mi-a venit CM,nu stiu de ce.
La tine care-i situatia,ce trat.mai faci?
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Lachi,tu te pregatesti pt.FIV,atunci nu lua ce nu e voie,lasa sa-ti dea docturul trat.Cred ca si eu asta voi urma ca vad ca nu reusesc cu plantutele.Iti tin pumnii.,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Buna seara!

Hop si eu la naturiste. Sper sa ma primiti. Eu am PCOS si beau ceai de napraznic si branca ursului. Cele care sufera de acelasi sindrom poate imi spuneti si mie ce altceva mai luati.

Mergi la inceput