Naturiste si homeopate (22)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
chivutamonica spune:
gudinde,bine ai venit,sper sa ai o sedere cit mai scurta pe la noi si sa vina
cit mai repede.
,MONI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
chivutamonica spune:
GUDINDE,uite unde ai putea gasii despre acest subiect.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=43449 - 103k - Cached - Similar pages,MONI
gudinde spune:
chivutamonica,
Multumesc mult pt informatii si urari. Din pacate eu voi fi aici o buna bucata de timp. Acum ma concentrez sa devin cat de sanatoasa pot, nu pe bebe. Nu incerc propriu-zis sa raman insarcinata. Ar fi imposibil in acest moment. Eu am trecut prin niste experiente cumplite cu dr-ii, mi-au gresit tratamentul si m-au cam nenorocit. Acum am gasit un dr. endocrinolog bun care ma ajuta mult si sa vedem ce s-o putea face. Iau si tratamentul alopat (care din pacate nu ma ajuta decat pana la un punct) caci fara nu as avea nici o sansa sa-mi vina ciclul si hiperinsulinismul asta ma omoara cu zile (la propriu). Dar vreau sa incep in paralel si un tratament naturist ca nu strica. Nu o sa tin strict tratamentul Liviei dar ma gandesc la ceai de napraznic, branca ursului si poate mai adaug si coada soricelului si maca (caci nici cu endometru nu stau prea bine).
Ma gandesc ca poate peste un an, cu ajutorul celui de Sus o sa fiu mult mai bine si o sa pot sa incep sa ma gandesc si la bebe. Pana atunci daca vine
, dar nu incerc propriu-zis.
Sper din tot sufletul in timp sa ma ajute remediile naturiste, poate o sa incerc mai incolo ceva homeopatie, nu stiu ... caci momentan sunt DISPERATA.
Andreea
Mariee spune:
quote:
Originally posted by chivutamonica
Reghi,ce vreau eu sa-ti spun ca dureri am mai avut dar varsaturi si crampeni asa puternici,sa nu pot sta pe picioare,in cei 39 de ani nu mi s-a intimplat.Ma sperie deja timpul,chiar nu stiu ce sa zic.Ieri am iesit la plimbare si pe la amiaza m-au lasat durerile,acum sunt mai bine.Oricum va multumesc de incurajare.
Tu cum te mai simti?
Mariee,si tu ai asa dureri sau de ce in primele zile vine asa cu un mucus si singele nu este deloc curat.Mie nu tot timpul mi se intimpla dar de multe ori asa imi vine,parca se rupe ceva{bucati marou}urite de tot.Luna asta foarte putin mi-a venit CM,nu stiu de ce.
La tine care-i situatia,ce trat.mai faci?,MONI
chivuta
Moni, merci ptr intrebare, luna asta am fost in pauza de tratament dar evolutia este aceea cum o descrii tu in schimb fara nici un fel de dureri!!!!!
te pup dulce
dj_mama spune:
Mariee, ai revenit in Fr.?
Marieta, eu am comandat Maca la Innovatics dar zice Avalon ca a vazut-o acum si in farmacii, ca nu era;
De macavit n-am fost incantata, vezi ce cumperi!
Monica, m-ai omorat cu niste 'crampenii' !!!! asa se zice pe la Cluj, ca io n-am auzit decat de crampe
Mariee spune:
quote:
Originally posted by dj_mama
Mariee, ai revenit in Fr.?
Marieta, eu am comandat Maca la Innovatics dar zice Avalon ca a vazut-o acum si in farmacii, ca nu era;
De macavit n-am fost incantata, vezi ce cumperi!
Monica, m-ai omorat cu niste 'crampenii' !!!! asa se zice pe la Cluj, ca io n-am auzit decat de crampe
....eu tot din Buc. va puppppppppppppp....
si eu am vazut Maca de la Innovatics in farmacii p Bd Balcescu....
te pup dulceeee
Mariee spune:
quote:
Originally posted by gudinde
Buna seara!
Hop si eu la naturiste.Sper sa ma primiti. Eu am PCOS si beau ceai de napraznic si branca ursului. Cele care sufera de acelasi sindrom poate imi spuneti si mie ce altceva mai luati.
bine ai venit la naturiste, Andreea!!!! Sedere cat mai scurta si sa iti vezi visul implinit cat mai repede iti doresc!!!!!
pupiceiiii
chivutamonica spune:
DJ-mama,da,da ,crampe,,nii''-era de la durere.
Sper ca nu te-am omorit de tot,MONI
tzuca74 spune:
Buna seara tuturor!Eu z 26 si azi-maine ... caci am draci...sa mai iau Maca/sa nu mai iau Maca??? 2,5 kg in 18 zile nu suna prea bine...
dj_mama spune:
tzuca,dupa cum am mai zis, in prima faza mi-a facut o pofta groaznica de mancare; dupa o pauza de o luna, cand am reluat, nu a mai fost la fel; depinde
oricum, nu de la maca in sine te ingrasi ci eventual face pofta de mancare si de la ce mananci in plus te ingrasi