Naturiste si homeopate (22)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
chivutamonica spune:
Eu,acum am luat Maca,c-am de o ora si mie foame de lup.
Mie frica sa ma mai ingras ,ce ma fac?,la toate,MONI
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
reghi spune:
Chivuta,ma bucur ca te simti ceva mai bine, eu nu ma simt chiar stralucit, nici acum nu mi-a trecut CM,e adevarat ca e mai putin, dar e...si imi da niste stari...azi am simtit cum o luam intr-o parte, cred ca mi-a scazut calciul, dar sunt mereu pregatita cu fiole in geanta, cum simt ceva naspa,jap dau una pe gat...Cam asta e...Abia astept sa treaca sa ma simt si eu mai altfel.Zici ca ti-e foame de la Maca, pai atunci eu abia astept sa o iau, poate ma ingras si eu putinel
Mariee, eu iau BU,ceai de napraznic si mladite de zmeur, dar nu cred ca de la plantute am starile astea, pentru ca eu le iau din iulie si la fel ma simteam si inainte, dar nu mereu, cateodata ma simteam bine.A, si pe langa astea mai iau 10 zile/luna duphaston si vit E.
Pupicei multi si dulci la toate fetele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nati/Nati.jpg)
Nati spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va spun despre Maca,mai ales fetele care spun ca se ingrasa de la ea. Asa este!
Eu de cand ma stiu sunt slaba, nu reuseam sa ma ingras cu nimic,mancare, tratament sau alte modalitati.
Am luat Maca din iulie, aveam 59 de kg si inaltimea de 1.78cm, si la momentul asta am 65de kg, nu zic ca nu ma bucur, ca vroiam sa ma ingras, dar problema e ca se pune la burta,fund, si pe fata, am niste falcute mama mama.
Mi-am facut abonament la sala ca nu se mai poate, sunt foarte balonata,am o burta de am impresia ca acum da semne sa miste bebele ( bebe care nu exista)
Plus ca pe la inceput prin iulie am avut o stare de somnolenta, ameteala, da s-a rezolvat cu analize, era doar o cadere de calciu,si ceva lipsa fier.
Asa ca fetele care au tendinta sa se ingrase de la Maca, faceti sport, gimnastica ceva, ca e posibil sa se puna prea mult, si apoi aveti alta grija cu slabitul.
P.S.- eu am luat numai Maca,si asta numai din prima zi de la venirea rusilor pana in ultima zi posibila de ovulatie,cam 13 zile, la un ciclu de 26 zile.
Numai bine si sa vina bebele la toate in scurt timp.
Nati
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by gudinde
Buna seara!
Hop si eu la naturiste.Sper sa ma primiti. Eu am PCOS si beau ceai de napraznic si branca ursului. Cele care sufera de acelasi sindrom poate imi spuneti si mie ce altceva mai luati.
gudinde, bun venit la noi
![](grup.gif)
Si eu am PCOS si fac tratamente naturiste. AM facut tratamentul Liviei simplificat. Apoi am incercat homeopatie. Si recent am facut niste sesiuni de acupunctura. Eu cred ca e ok sa iei ceai de napraznic si BU, dar poate daca pui si Maca e cam mult pt organism. Ai mai putea lua ceai de cretioara, pulbere de orz verde si capsule de ulei de peste (2/zi). Eu acum iau ceai de napraznic si ulei de peste. Astea 2 m-au ajutat cel mai mult. Mai beau cand imi aduca aminte si ceai de cretisoara si pulbere de orz verde.
Insulina o controlezi si cu licorice si scortisoara. Eu mai pun scortisoara in cafea sau in ceai...
Si referitor la disperare, sa stii ca eu te inteleg perfect. De aproape 3 ani de cand ma lupt cu PCOS, stiu ce inseamna disperare. Fetele stiu si ele, ca le-am batut la cap si m-am plans si le-am facut capul calendar. Acum m-am mai calmat. E important sa elimini stresul cat poti de mult, sa iti revizuiesti dieta/alimentatia si sa faci si sport. De cand am descoperit uleiul de peste imi merge mult mai bine, ca aveam un creier de guma, nu alta. Acum sunt din nou energica si cu chef de viata, chiar daca mai am momente de disperare (peste care trec cu ajutorul sotului, dar aceste momente nu ma mai distrug ca inainte). Si mai vin aici si ma mai consult cu surorile de suferinta
![](pupic.gif)
Daca vrei sa discutam chestii mai pe larg, da-mi un PM.
Bafta si sa ne mai dai detalii.
![](pupic.gif)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
dj_mama spune:
Nati, probabil ca rascoleste hormonal si de-aia;
dar, la urma urmei, nu asta vrem? o furtuna hormonala, ce-o fi, numai sa se miste ceva ? m-ai speriat! 10 kile?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Nati/Nati.jpg)
Nati spune:
dj_mama, o rascoli hormonal nu zic nu, da sa rascoleasca cu bun simt, sa se puna kilogramele frumos, uniform.
Eu una nu am pofta de mancare, mananc doar o data in zi, si singura explicatie la ingrasat e numai maca,probabil.
Indur si asta numa sa vina cupilu.
Spor la tot ce va doriti, si sa iasa asa cum vreti.
Nati
gudinde spune:
Mariee si adimercedes
,
Multumesc mult pt primire. Am gasit de curand acest forum si nici nu stiti ce ma bucur. Parca simt ca nu mai sunt singura. E tare greu sa te lupti cu boala singur mai ales cand stii ca e una care nu poate fi tratata ci cel mult tinuta sub control. Din pacate la mine a cam scapat de sub control. Multumesc din suflet.
gudinde spune:
quote:
Originally posted by adimercedesquote:
Originally posted by gudinde
Buna seara!
Hop si eu la naturiste.Sper sa ma primiti. Eu am PCOS si beau ceai de napraznic si branca ursului. Cele care sufera de acelasi sindrom poate imi spuneti si mie ce altceva mai luati.
gudinde, bun venit la noi. O sa te pun si pe listuta noastra.
Si eu am PCOS si fac tratamente naturiste. AM facut tratamentul Liviei simplificat. Apoi am incercat homeopatie. Si recent am facut niste sesiuni de acupunctura. Eu cred ca e ok sa iei ceai de napraznic si BU, dar poate daca pui si Maca e cam mult pt organism. Ai mai putea lua ceai de cretioara, pulbere de orz verde si capsule de ulei de peste (2/zi). Eu acum iau ceai de napraznic si ulei de peste. Astea 2 m-au ajutat cel mai mult. Mai beau cand imi aduca aminte si ceai de cretisoara si pulbere de orz verde.
Insulina o controlezi si cu licorice si scortisoara. Eu mai pun scortisoara in cafea sau in ceai...
Si referitor la disperare, sa stii ca eu te inteleg perfect. De aproape 3 ani de cand ma lupt cu PCOS, stiu ce inseamna disperare. Fetele stiu si ele, ca le-am batut la cap si m-am plans si le-am facut capul calendar. Acum m-am mai calmat. E important sa elimini stresul cat poti de mult, sa iti revizuiesti dieta/alimentatia si sa faci si sport. De cand am descoperit uleiul de peste imi merge mult mai bine, ca aveam un creier de guma, nu alta. Acum sunt din nou energica si cu chef de viata, chiar daca mai am momente de disperare (peste care trec cu ajutorul sotului, dar aceste momente nu ma mai distrug ca inainte). Si mai vin aici si ma mai consult cu surorile de suferinta.
Daca vrei sa discutam chestii mai pe larg, da-mi un PM.
Bafta si sa ne mai dai detalii.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
adimercedes,
cred ca ai dreptate cu maca ar fi cam mult asa ca am sa aman asta, mai ales ca eu sub nici o forma nu tb sa ma ingras. Eu am de slabit muuuuuult.
Prin ulei de peste te referi la niste capsule de ulei de peste? nu am luat niciodata. Am mai luat din cand in cand Omega3 dar presupun ca nu la asta te referi.
Momentan pt insulina am inceput sa iau metformin caci e tare mare.
Iti urez mult succes in lupta cu PCOS si crede-ma cand spun DISPERARE chiar strig cu toata gura. Eu ma lupt cu boala de 12 ani! Si multi ani m-am luptat singura caci am dat peste niste incompetenti si inconstienti (scuzati termenii duri dar s-ar putea aplica altii si mai duri pt ce mi-au facut). Le spuneam ca imi e rau, le descriam toate simptomele mura-n gura si nu si-au dat seama ce am, iar eu nu stiam ce ar putea fi. Erau tare buni la dat ochii peste cap (si sa nu va inchipuiti ca nu am dat corespunzator ca la Parhon fara plic ...
![](mitraliera.gif)
![](mitraliera.gif)
![](mitraliera.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Asa ca acum incerc sa o iau incet si cu mult calm.
Ah si era sa uit ...
Amely
![](pupic.gif)