Naturiste si homeopate (22)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
Andra M spune:
Buna fetelor,
E prima dara cand scriu la acest topic, dar v-am citit..
Eu am ovare polichistice si endometru hipotrofic. ( Am ciclu regulat, dar o buna perioada e doar o secretie negricioasa, se pare ca nu ovulez). Incerc luna asta o varianta personala a tratmentului Liviei(asta am gasit si imi pot permite ca timp sa iau). Iau de 3 ori pe zi:
2 capsule de napraznic
30 picaturi tinctura de muguri de zmeur
1 lingurita tinctura de cretisoara
1/2 lingurita tinctura de coada soricelului
1 lingurita de tinctura de branca ursului ( doar incepand de azi ca azi am gasit)
1 pastila maca
Chestia e ca ma simt ametita rau. Parca m-a lovit cineva dupa ceafa.Si la tample si pe frunte am o tensiune. O fi prea mult sub forma de tinctura, si implicit prea mult alcool?
In plus, eu am inceput tratamentul prin z 5, si azi z10 inca nu mi s-a terminat ciclul. Oare ce se intampla cu mine? Parca mi s-au intarit si sanii. Cert este ca exista un efect, ca simt si dureri pe la ovare, dar oare e bine?
VA ROG PARERI!!
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mariee spune:
Andra, bine ai venit la noi!!!! Sedere placuta si scurta, sa ti se indeplineasca toate visele repede iti doresc din tot sufletul
referitor la tratament `ameteala` e datorata alcoolului din tincturi asociate cu scaderea tensiunii creata de BU si napraznic!!!!! Poti sa iei ceai de roinita ptr cresterea tensiunii sau sa iei sub forma de tablete o parte din tincturi!!! Parerea mea ca efectul lor e + in ciuda micilor incoveniente p care le-am scris mai sus!
bafta multa si pupiceiiiiii
meyyyy.....subiectul nostru nu il mai voteaza nimeni???? ca are doar 3 voturi!!!!!!!!
chivutamonica spune:
ANDRA,bine ai venit si sa fie cu noroc!
Mariee,uite am votat eu,am c-am uitat de voturi.,MONI
chivutamonica spune:
Reghi,imi pare rau chiar ca te simti si tu slabita si ai acesta problema de Ca.Nu ar trebuii sa iei si vitamine,,multivitamine''acolo e si Ca si sunt de toate.Mai iei si MACA si uite asa te refaci incet,incet.De ce tot lasi timpul sa treaca,hai sa aud ca te-ai pus pe treaba si ai cumparat ,,multivitamine''care ajuta si pt.bb.Si eu am avut un CM,scurt si dureros ,sa vedem luna asta ,ce va fi dar nu mai vreau sa ma tot gindesc ca deja ma doare capul de 6 ani.
Nati,eu nu vreau sa ma mai ingras,ca am pus kg.destule pe fund si burta,unde D-zeu ajung cu MACA,asta ?
Adi,imi pare rau ce ti-au facut ,,n''astia,n-am cuvinte mai frumoase sa spun.,MONI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/doxinu/doxinu.jpg)
doxinu spune:
Am votat si io ca noi avem cam putine voturi!
Fetelor naturistele mele stie cineva sa-mi zica care este doza optima de pastile de napraznic?io iau 8 pe zi.E putin?+tinctura de zmeura sui de coacaz negru.Din ziua Z5 pana in Z19 supozitoare cu carpicon 2 pe zi.
Pe mine ma intereseaza insa doza se napraznic ca sa-si faca efectul!
tzuca74 spune:
Cred ca luna asta sar pe doamna MACA -care te face ca VACA ca zau...voi lua numai BU si zmeur si cand ii mai amintesc cate un ceai de napraznic-ca eu nu sunt cu ceaiurile ...deocamdata Z27 cu stare mare de agitatie in organism caci simt cum vin ,vin,vin...
mileam spune:
Salutare.
Ma inscriu si eu pe lista naturistelor. Am inceput sa iau si eu MACA din z1, azi fiind in z5, si culmea am avut o menstra f abundenta si vad ca sunt z5 si nu mai trece. Din z4 si azi ma tot chinuie cu o taraiala maronie, vascoasa si lipicioasa. Banuiesc ca de la MACA ar fi ca nu am avut asa pana acum. Si nici racita nu sunt. Ba chiar simt cum ma sacaie ovarele ca la ovulatie. Sa nu va zic ca azi z5, mi-am facut testul cu saliva si uimire mare!!! a iesit text mixt feriga cu punctulete care indica per fertila!! Nu stiu ce sa zic...voi ce parere aveti? A, si de ingrasat nu m-am ingrasat si nici pofta deosebita de mancare nu am ba dimpotriva.
Va doresc cele 2 liniute cat mai curand.
chivutamonica spune:
Mileam,si eu sunt in Z5 si m-am trezit cu un mucus cit China,nici nu pot sa stiu de ce asa de repede,sa vina ovulatia,nu mai cred nimic.Eu,am avut CM,doar 4 zile ,tot cu pete maro,mucus si dureri groaznice pina la varsaturi.Poate la tine sa fie de la maca,dar eu am mai luat o luna si n-am avut nimic.In schimb ma omor cu acel test de saliva si trebuie sa fie plin cu ferigute,cind este ov.,MONI
mileam spune:
chivutamonica, si pe mine m-a durut burta la menstra asta. Mi-am adus aminte ca atunci cand luam utrogestanul, aveam aceleasi scurgeri maronii la sfarsitul menstrei. Dr imi spunea ca progesteronul isi facea treaba acolo. Acum ma gandesc ca, MACA asta mi-a aranjat hormoneii si probabil ca o fi normal asa. Eh vom vedea. Cert este ca eu care abia ma trezeam dimineata acum sunt cu ochii beliti cu aproape o ora sa sune desteptatorul. Am energieee si asta numai de la maca, mai mult ca sigur.
merdan spune:
Fetelor azi fac o luna de tratament naturist sustinut si fac bilantul lunar(azi z10 de CM):
-menstra atipica 2 zile pete maronii, 1 zi si jumatate ceva apos maroniu ,2 zile pete maronii;toate scurgerile prezentau niste chegulete micute cam de 1-2mm;fara dureri de burta doar dureri lombare 1 zi inainte de ciclu.
-de ieri z.9 am inceput sa-mi simt ovarele(eu nu le-am simtit decat cand am facut pregnyl)in sensul ca atunci cand stau ghemuita simt o durere surda pe la ele si mucusul a devenit progresiv din uscat in zilele 6-7, umed in zilele 8-9 si astazi nu prea l-am studiat dar aseara mi se parea ca incepe sa devina cremos.
-de vreo saptamana de cand iau si Maca(3/zi) am o foame de lup si sigur am pus 1-1.5 kg pe mine, nu stiu unde o sa ajung in ritmul asta, o sa ma fac cat China dar daca mi-as atinge scopul as fi tare fericita chiar si cu sacrificiul asta de a fi
Andra M cam astea le iau si eu mai putin tinctura de cretisoara dar eu mai beau ceai de cretisoara;am citit tot pe-aici ca Maca face bine si la endometru, eu zic sa iei 3/zi ca de fapt asta e si doza minima recomandata pe prospect,cu atat mai mult ca il ai hipotrofic-asta-i parearea mea nu lua ad-literam poate mai spun fetele care iau mai demult ce stiu si ele.
Mileam intr-o prima faza de naturiste stiam ca in organism se petrece un fel de "furtuna hormonala" si sa ai senzatia ca te-ai dereglat de tot, dar repet intr-o prima faza care poate dura de la organism la organism de la cateva zile la cateva saptamani.Asa ca perseverenta, perseverenta, perseverenta eu cred ca asta-i cuvantul cheie la trat.naturiste si homeopate.
Doxinu stiu ca si tu te lupti ca si mine cu ov.polichistice si nu stiu sa-ti spun care-i doza optima de pastilute de naprasnic pot sa spun doar ca eu iau 2x3/zi dar mai beau si 2 cani mari de ceai de naprasnic + tincturi de BU si zmeur + maca(3/zi)+bulinute homeopate Sepia+ 1 cana de ceai coada soricelului si cretisoara+supozitoare carpicon si vit E 2/zi in z5-z19; dar eu nu am ovulatie deloc si nici CM neprovocat asa ca difera doza functie de cat de grava e problema; daca tu ai CM regulat si ovulatie macar din cand in cand cred ca e sufucient ce iei daca nu nu stiu.toate fetili naturiste si homeopate
merdan