Naturiste si homeopate (22)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
Mariee spune:
quote:
Originally posted by doxinu
Am votat si io ca noi avem cam putine voturi!
Fetelor naturistele mele stie cineva sa-mi zica care este doza optima de pastile de napraznic?io iau 8 pe zi.E putin?+tinctura de zmeura sui de coacaz negru.Din ziua Z5 pana in Z19 supozitoare cu carpicon 2 pe zi.
Pe mine ma intereseaza insa doza se napraznic ca sa-si faca efectul!
minim 6 p zi trebuie
pupiceiiiii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Buna naturistele mele dragi!
Voi sunteti sigure ca de la Maca aveti pofta de mancare sau va ingrasati? Ca la mine nu are efectul asta. Pe langa Maca eu mai iau doar BU si capsule de napraznic. Dar nu am pofta de mancare si nici nu am luat nici un gram in plus. Si am citit si pe prospectul care mi-a venit de la innovatics odata cu maca si nu contine nimic care ar face pofta de mancare. Din contra, contine si acid linoleic, care din cate stiu eu scade pofta de mancare. O sa ma lamuresc dupa o luna de luat zilnic daca ingrasa sau nu. Ca eu oricum am tendinta de ingrasare.
merdan spune:
Ce sa spun am mai luat prin iulie 2 sapt.maca si intr-adevar nu am resimtit asa o pofta de mancare dar atunci nu luam nici celelalte naturiste nici buline homeopate.
Ce-i drept ca eu am dat vina pe Maca dar daca stau si ma gandesc mai bine tot cam de o sapt.am inceput si cu bulinele homeopate.
Si oricum Lachione eu cred ca fiecare organism are un raspuns individual mai precis poate la tine n-o avea si efectul asta,asa ca da-i inainte cu Maca ca rau nu poate face(chiar a facut f.bine la unele fete) si mai ales ca e si supliment nutritiv o mai regla si alte alea prin organism.
Apropo de reglat alte alea am uitat sa va spun ca eu ma cam chinuiam de cativa ani buni cu o infectie urinara urata care nu ceda nicicum(se manifesta si cu urinari frecvente-de 2-3 ori pe noapte) iar acum de cand cu naturistele nu tu mictiuni pe timpul noptii nu tu urina tulbure, ca sa vezi unde dai si unde crapa, eu care credeam ca-mi ajuta doar la fertilitate.Chiar si numai pt.asta pot sa spun ca sunt f.multumita ca m-am mobilizat sa tin trat.naturist(ca eu sunt cam delasatoare de felul meu-dar acum vad ca ma tine.
merdan
roxana1974 spune:
mda, nu ma asteptam la surle si trambite ca am intrat pe topicul vostru, dar am pus o intrebare in prima pagina si am primit atatea raspunsuri ca nici nu stiu cui sa-i multumesc....ba mai mult, am vazut ca va stiti asa de bine intre voi incat probabil nu mai aveti nevoie de musafiri...bafta!
No, vidiazni!
miki-miki spune:
Roxana 1974 eu nu ti-am vazut intrebarea deoarece nu prea am acces la calc si citesc pe fuga cand pot.
Nu stiu dc merge biseptol dar iti dau un tratam f bun pt s auriu cu care am fost procopsita si eu. Amesteci bine 350-400gr de miere cu 2 sticlute de propolis si o sticluta de ulei de catina. Din ac preparat iei de 3 ori pe zi cate o lingurita dupa care nu mai mananci/bei nimic. E f bun preparatul deoarece intareste si sistemul imunitar in ac timp. Propolisul e un antibiotic natural.
Dc vrei sa-l faci mai slab pui numai o sticluta de propolis.
Un sa-ti treaca supararea.
Miki
Barbye are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aici
miki-miki spune:
Eu zic ca
nu ingrasa Maca.
Am luat-o 3 luni si nu m-am ingrasat. Cand am luat tinctura de marar am inceput sa ma ingras. Maca regleaza hormonii si dc ii regleaza nu ai cum sa te ingrasi. Mai zicea o fata cu hipotiroidie ca a luat maca si ca s-a ingrasat. Eu tot cu hipotiroidie si mi-a reglat tiroida si nu am pus deloc pe mine. Asi si alte fete de la "FIV in Ungaria" spuneau ca au slabit dupa ce au luat Maca.Nu mai dati vina pe biata Maca ca ma supar
![](icon_smile_big.gif)
Miki
Barbye are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
asa Miki, asa te vreau! cum sa ingrase Maca? pai de aia am slabit io ca sa ma ingrase maca la loc acum?
mileam spune:
quote:
Originally posted by merdan
Apropo de reglat alte alea am uitat sa va spun ca eu ma cam chinuiam de cativa ani buni cu o infectie urinara urata care nu ceda nicicum(se manifesta si cu urinari frecvente-de 2-3 ori pe noapte) iar acum de cand cu naturistele nu tu mictiuni pe timpul noptii nu tu urina tulbure, ca sa vezi unde dai si unde crapa, eu care credeam ca-mi ajuta doar la fertilitate.Chiar si numai pt.asta pot sa spun ca sunt f.multumita ca m-am mobilizat sa tin trat.naturist(ca eu sunt cam delasatoare de felul meu-dar acum vad ca ma tine.
merdan
Merdan pai ce spui tu aici imi da aripi mai mari ca Red Bull. Eu ma lupt cu o infectie urinara din cauza nisipului la rinichi si a imunitatii scazute. Chiar azi mi-a venit rezultatul analizelor si dr mi-a spus ca trebuie sa reiau tratamentul cu antibiotic, urovaxom si mai nou cantastim de la cantacuzino care nu se gaseste. Si bineinteles mi-a interiz sa raman gravi. Sunt tare trista din cauza asta....oare chiar nu exista un compromis? Am mai luat acum 3 luni 23 zile antibiotic si alte balarii.Poate MACA va face si la mine o minune si ma va "repara". Si inca ceva...De cand iau maca nu prea mai am pofta de mancare. Si am si slabit.
miki-miki spune:
Lachi pai dc nu o apar eu cine sa o apere? Stii ca Dj_mama m-a botezat mama-maca ca tot intru si o recomand. In curand imi iau atributiile in serios si imi trec sub nik mama-maca. M-am dilit de tot. Cred ca m-am molipsit de la surata mea olteanca Liana30.
Mileam eu laud maca dar sa stii ca infectia urinara nu ti-o rezolva. Nu are ea asa puteri magice si asupra infectiilor urinare. Sfatul meu este sa faci preparatul din miere+propolis+catina care ac sigur iti v-a face bine. Vezi pe pag anterioara cantitatile.
Miki
Avalon spune:
Nici eu nu m-am ingrasat de la maca.
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth