Naturiste si homeopate (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

miki-miki macar ajuta la imunitate. ca aici e problema mea. Am notat deja deliciosul preparat am tot, mai putin uleiul de catina pe care-l iau azi. Eu iau de 2 saptamani si renostim si ma simt super de la el. Cand revine criza nu pot sa spun ca ma tavalesc pe jos am doar o jena la urinat si se schimba culoarea ....Nici macar nu ma duc f des la toaleta. Nu fac febra, nu am stari de voma...Dar cum am mai zis cel mai tare ma doare ca dupa ce ca ma chinui de un an si ceva sa fac un bb acum mai trebuie sa stau si pe bara cine stie pana cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Buna fetelor,

Multumesc mult de raspunsuri.
Eu in sfarsit am terminat cu ciclul, care a fost si cel mai lung din viata mea, 11 zile.
Deseara ma duc la alt doctor ginecolog, pt ca vreau si o alta opinie. In inima mea sper sa nu-mi puna si asta diagnosticul de sterilitate secundara. Fiind in ziua 12 sper sa-mi spuna ca vede ceva foliculi.

Va pup,

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SilvanaPopovici spune:

Mama, Andra, pe tine si pe Lachi sunt eu invidioasa: aveti ciclu lung si mult iar eu sunt chiar in situatia inversa: am prea putin si cantitativ si ca timp.
Se zice ca pt o fertilitate maxima, o femeie tre' sa aiba cam cinci zile de CM din care primele 3 sa curga ca lumea iar ultimele 2 mai putin.
Da-ti-mi si mie niste sfaturi, cum as putea sa-l mai lungesc dar mai ales, sa fie mai abundent??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Mai Silvana cred ca nu ai cum sa-l lungesti, eu stiu doar cum poti sa-l scurtezi. Pe mine intotdeauna m-a tinut mult, primii ani buni, chiar 7 zile apoi s-a mai redus la 6 si acum a ajuns la 5. Exact cum spuneai tu primele 3 zile cascada Niagara si dupa, mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Silvana, si eu sunt in aceeasi situatie Daca afli vreun pont, sa mi-l spui si mie!

Poze1Poze2
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

20 sept,
ma trezesc frumusel si merg sa-mi iau trat.Prima data o iau pe cumatra Maca nimic altceva,eu fac pauza de 10 min intre pastile.Dupa 10 min.ma rascoleste o foame,de mama focului,in stomacul meu era un mare concert.Concluzia este :ca nu la toata lumea Maca-ii face pofta de mincare ,la mine vad ca da,s-a mai spus ca depinde de organism,ea are efecte foarte bune asupra hormonilor dar cine stie ce reactii se mai fac in stomacul nostru,nu?
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Naturistele mele multumesc pentru raspunsuri!Voi continua tratamentul meu si sa va pregetiti ca acu acu va anunta ca vine bb!Io sunt fffff optimista in ceea ce priveste acest tratament.Nu ma intrebati de ce ca nu stiu,doar asa simt.V-am pupacit si sa auzim de multi bbici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Doxinu-NATURISTA OPTIMISTA ,ce esti tu,iti tin pumnii si te ,Moni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Reghi,imi pare rau chiar ca te simti si tu slabita si ai acesta problema de Ca.Nu ar trebuii sa iei si vitamine,,multivitamine''acolo e si Ca si sunt de toate.Mai iei si MACA si uite asa te refaci incet,incet.De ce tot lasi timpul sa treaca,hai sa aud ca te-ai pus pe treaba si ai cumparat ,,multivitamine''care ajuta si pt.bb.Si eu am avut un CM,scurt si dureros ,sa vedem luna asta ,ce va fi dar nu mai vreau sa ma tot gindesc ca deja ma doare capul de 6 ani.
Nati,eu nu vreau sa ma mai ingras,ca am pus kg.destule pe fund si burta,unde D-zeu ajung cu MACA,asta ?
Adi,imi pare rau ce ti-au facut ,,n''astia,n-am cuvinte mai frumoase sa spun.,MONI

chivuta

Moni, gudinde era cea care zicea ca i-au distrus medicii sanatatea...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Andra M

Buna fetelor,

E prima dara cand scriu la acest topic, dar v-am citit..

Eu am ovare polichistice si endometru hipotrofic. ( Am ciclu regulat, dar o buna perioada e doar o secretie negricioasa, se pare ca nu ovulez). Incerc luna asta o varianta personala a tratmentului Liviei(asta am gasit si imi pot permite ca timp sa iau). Iau de 3 ori pe zi:
2 capsule de napraznic
30 picaturi tinctura de muguri de zmeur
1 lingurita tinctura de cretisoara
1/2 lingurita tinctura de coada soricelului
1 lingurita de tinctura de branca ursului ( doar incepand de azi ca azi am gasit)
1 pastila maca

Chestia e ca ma simt ametita rau. Parca m-a lovit cineva dupa ceafa.Si la tample si pe frunte am o tensiune. O fi prea mult sub forma de tinctura, si implicit prea mult alcool?
In plus, eu am inceput tratamentul prin z 5, si azi z10 inca nu mi s-a terminat ciclul. Oare ce se intampla cu mine? Parca mi s-au intarit si sanii. Cert este ca exista un efect, ca simt si dureri pe la ovare, dar oare e bine?

VA ROG PARERI!!

Andra si Adelina Dora (26.04.2004)

Andra, bun venit in grupul nostru . Iti dorim multa sanatate!!!

Asa cum deja ti-au zis fetele, sunt prea multe tincturi, de aceea te simti ametita (iti scade si tensiunea mult prea mult plus efectul alcoolului ). E bine ce iei, doar inlocuieste o parte din ele cu capsule sau tablete.

Te-am trecut si pe listuta noastra.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput