Naturiste si homeopate (22)
Raspunsuri - Pagina 22
![](images/user_woman.png)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by mileam
Salutare.
Ma inscriu si eu pe lista naturistelor. Am inceput sa iau si eu MACA din z1, azi fiind in z5, si culmea am avut o menstra f abundenta si vad ca sunt z5 si nu mai trece. Din z4 si azi ma tot chinuie cu o taraiala maronie, vascoasa si lipicioasa. Banuiesc ca de la MACA ar fi ca nu am avut asa pana acum. Si nici racita nu sunt. Ba chiar simt cum ma sacaie ovarele ca la ovulatie. Sa nu va zic ca azi z5, mi-am facut testul cu saliva si uimire mare!!! a iesit text mixt feriga cu punctulete care indica per fertila!! Nu stiu ce sa zic...voi ce parere aveti? A, si de ingrasat nu m-am ingrasat si nici pofta deosebita de mancare nu am ba dimpotriva.
Va doresc cele 2 liniute cat mai curand.
mileam, bun venit la noi
![](grup.gif)
Te-am pus pe listuta noastra.
![](pupic.gif)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by roxana1974fetelor! ma declar si eu "homeopata" convinsa, asta in cazul in care "homeopat" inseamna ca urmezi tratamente homeopate, altminteri, habar nu am cum sa ma intitulez. Nu prea intru pe topic, fiindca multumesc lui Dumnezeu nu am probleme de sanatate, insa mai citesc din cand in cand ce scrieti, poate mai invat cate ceva.
De data asta vreau sa stiu de la voi daca stiti vreun "hint" ceva pentru cazul in care o persoana are stafilococul auriu in gat...e ok sa-i dau (si) biseptol? Homeopatul meu nu e acum in tara si nu pot sa-l contactez...
Adimercedes, am incercat sa intru pe un link al unei persoane "homeopate"din lista ta si linkul m-a redirectionat la forumul vechi...cred ca ceva nu e ok...
Roxa
No, vidiazni!
Roxa, nu te supara pe noi. Nu am zis nimic, nu din rautate sau din dorinta de a ne lipsi de "musafiri", asa cum ai sugerat cu 1-2 pagini in urma, ci pentru ca poate chiar nu stim tratament homeopat pt. stafilococ auriu!!! Eu una nu as putea sa iti dau nici o idee si poate nici alte fete. Si decat sa o dam prin balarii, am preferat sa nu ne bagam. Chiar nu am nici o idee. Si in plus, eu, personal, nu cunosc produsele homeopate si nici alte fete de aici nu le cunosc.
Sper ca raspunsul pe care l-ai primit pana la urma referitor la tratamentul cu propolis sa te ajute sa scapi de stafilococ...
![](pupic.gif)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au
merdan spune:
Buna dimineata!
Mileam eu n-am spus ca Maca mi-a rezolvat infectia urinara ci ca de cand iau tratament naturist(adica toate si ceaiuri si tincturi) am constatat o ameliorare acum nu stiu de la care componenta a trat.naturist.
Si nu va suparati pe mine fetelor eu nicicum nu am spus ca Maca ingrasa pe toata lumea(ba chiar am spus ca fiecare organism are un raspuns propriu) ci doar ca mie personal imi face pofta de mancare deci de la faptul ca mananc mai mult am pus pe mine.Iar pofta de mancare crescuta e reala, cam la o ora dupa pastiluta de Maca simt ca sucombez daca nu bag ceva in gura - repet nu stiu de ce la mine se manifesta asa.
Si apropo spunea cineva ca nu se astepta la o primire cu surle si trambite ,la fel nici eu dar sa sariti asa pe mine ca am impartasit si eu cum ma simt in urma trat. naturist mi se pare cam mult totusi.
Asa ca o sa va urmaresc din umbra in continuare, pentru ca nu contest am invatat enorm de pe DC.
Succes in continuare tuturor!
merdan
ali spune:
Eu am terminat deja a treia cutie de Maca.Continui insa cu BU,mugur de zmeur si elixir din fructe de soc.Am mai inceput sa iau si acid folic, nu de alta dar sa fiu super pregatita.
Si eu m-am ingrasat, abia mai incap in pantaloni dar nu stiu de la ce.E posibil ca toate tincturelele luate sa fi contribuit la asta.
Asta e, momentan nu ma interesaza asta ci doar rezultatul.
ali
ali spune:
Hai Merdan, nu te supara.Aici fiecare spune cum se simte in urma tratamentelor.Fetele si-au spus si ele parerea cu privire la MACA si tu ti-ai spus-o dar eu nu am simtit-o ca pe o confruntare.
Mai gandeste-te si totusi nu pleca.Ne face bine la toate sa vorbim unele cu altele.
ali
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by merdan
Buna dimineata!
Mileam eu n-am spus ca Maca mi-a rezolvat infectia urinara ci ca de cand iau tratament naturist(adica toate si ceaiuri si tincturi) am constatat o ameliorare acum nu stiu de la care componenta a trat.naturist.
Si nu va suparati pe mine fetelor eu nicicum nu am spus ca Maca ingrasa pe toata lumea(ba chiar am spus ca fiecare organism are un raspuns propriu) ci doar ca mie personal imi face pofta de mancare deci de la faptul ca mananc mai mult am pus pe mine.Iar pofta de mancare crescuta e reala, cam la o ora dupa pastiluta de Maca simt ca sucombez daca nu bag ceva in gura - repet nu stiu de ce la mine se manifesta asa.
Si apropo spunea cineva ca nu se astepta la o primire cu surle si trambite ,la fel nici eu dar sa sariti asa pe mine ca am impartasit si eu cum ma simt in urma trat. naturist mi se pare cam mult totusi.
Asa ca o sa va urmaresc din umbra in continuare, pentru ca nu contest am invatat enorm de pe DC.
merdan
merdan, draga mea, de ce sa te retragi la umbra??? Acuma cand la voi vine toamna??? Hai stai la soare ca e bine si cald
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Eu sunt cu tine in ceea ce priveste MACA. Fac de 2.5 ani tratamente naturiste cu diverse plante si pastile si ingrasarea a fost graduala, de la PCOS. Dar dupa ce am inceput sa iau MACA, in mai putin de 2 luni am pus pe mine 3 kg, asta in conditiile in care nu aveam pofta marita de mancare, ba chiar mi-am redus portia, pt ca ma apucasem de slabit!!! Dar am ajuns de pot purta doar 2 perechi de pantaloni din cele peste 20 pe care le am
![](plang.gif)
Si eu, personal, de asta am venit si am dat aici "raportul" despre reactia organismului meu la MACA. Pentru ca fetele care se gandesc sa inceapa un tratament pentru ceva anume sa stie ca unele persoane au avut si asemenea reactii (pe langa cele pozitive), pe cand altele au avut reactii total pe dos. Organismul uman e o enigma si nu stim cum reactioneaza pana nu incercam ceva. Dar eu una as prefera sa stiu ce reatii pot da ingredientele pe care ma gandesc sa mi le pun pe lista de tratament.
Asa ca le invit pe toate fetele sa continue sa posteze informatii despre cum organismul lor, al fiecareia, a reactionat la tratamentul pe care fiecare il face. Sa nu uitam ca trebuie sa luam in considerare si afectiunile de care ne tratam si rezultatele pe care dorim sa le obtinem!!!
![](floare.gif)
Haideti sa stam unite si sa ne sustinem in continuare una pe alta
![](grup.gif)
![](pupic.gif)
www.bestgames.com.au
miki-miki spune:
Merdan, puiu meu, dar nu a sarit nimeni pe tine. Mesajul meu nu ti-a fost adresat in mod special tie si dc il mai citesti odata si ai sa vezi ca am pus si niste smile acolo ai sa-ti dai seama ca a avut o tenta de gluma. Eu nu vreau sa ranesc pe nimeni. Acum cand vad ca v-ati strans mai multe care spuneti ca va ingrasati de la maca incep sa cred ca asa e dar mie tot ciudat mi se pare. Poate ar fi bine sa scrieti si ce altceva mai luati ca sa ne dam seama despre ce combinatie e vorba.
De exemplu la mine combinatia maca-telina a fost puternic afrodisiaca. Mai ia cineva asa? Lachi parca tu iei si telina.
Dc te-am suparat cu ceva imi cer scuze dar nu am avut absolut deloc intentia asta.
Miki
Barbye are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Merdan, fii antena: daca te retragi la umbra , eu nu o sa mai iau nici maca-maca, nici BU, nici napraznic si nu mai fac nici un fiv si o sa ai pe constiinta o femeie de 37 de ani care nu mai poate face copii...oarecum si din vina ta! Asta-i forma mea de protest!
Nu pe bune acum, mai micutzo, de ce te-ai suparat tu asa ca o fetitza mica? Vrei sa te faci urata? stii ca fetitele suparate se fac urate, nu? Hai te rog io, baga-ne un zambet ca sa vedem ca ti-a trecut supararea, pentru ca zau ca ai inteles gresit! Fiecare spune ce efecte are asupra ei un anumit produs...si acum sincer, nici noi nu mai stim care ce ne genereaza pentru ca in general luam mai multe de-o data!
Hai te rog io revino aici la soare printre noi, nu de alta dar sa incerc si eu combinatia Maca-telina de care spunea Miki-miki ca tare ma mai tenteaza! Miki, sotului ii dau aceasta combinatie nu o iau eu, eu iau doar maca, BU si napraznic.
Mariee spune:
quote:
Originally posted by merdan
Buna dimineata!
merdan
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](teiubesc.gif)
Andra M spune:
Buna fetelor!
Vreau sa va incurajez.... sunt uimita de efectele tratamentului naturist! Mi-a facut ieri eco si am un folicul de 10mm! Si inca doua de 4-6mm.
Asta dupa ce o alta doctorita acum 10 zile imi spunea ca am sanse de 1% sa ovulez cu ovarele polichistice pe care le vede la eco! Deci dupa 10 zile de sangerare s-a mai curatat!!!!!
Pt fetele care au ciclu scurt.... de la tratamentul naturist am avut acum cel mai lung ciclu din viata mea!!!
Luna asta merg si cu monitorizare stransa pe langa tratamentul naturist! Va tin la curent! Se pare ca am nimerit un doctor mai bun, azi dimineata am facut si HSG si trompele si uterul sunt ok, doar endometru e putin cam mic, cam de ziua 7-8 si eu sunt in z12 daca consider ciclu si cele 4 zile de secretie maronie de la inceput.
Va pup si va multumesc pt tratament!
Andra si Adelina Dora (26.04.2004)