Naturiste si homeopate (22)
Raspunsuri - Pagina 23
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bubulina1 spune:
quote:
Originally posted by Andra M
Luna asta merg si cu monitorizare stransa pe langa tratamentul naturist! Va tin la curent! Se pare ca am nimerit un doctor mai bun, azi dimineata am facut si HSG si trompele si uterul sunt ok, doar endometru e putin cam mic, cam de ziua 7-8 si eu sunt in z12 daca consider ciclu si cele 4 zile de secretie maronie de la inceput.
Andra, din cate stiu, cele 4 zile de secretie maronie nu se pun la numarat, daca le scadem pe acelea, atunci esti in ziua 8 si mai ai de asteptat pana la ovulatie, iar in timpul asta endometrul mai creste.
Bubulina
Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela
merdan spune:
Fetelor
Nu m-am suparat doar ca ma gandeam ca poate sunt confuza in exprimare nu stiu sa ma fac inteleasa in scris si induc in eroare si chiar nu vreau sa supar pe nimeni;poate sunt un pic mai sensibila si pentru ca trebuie sa ca sotul lucreaza in Bucuresti de 2 luni si sambata trecuta nu a venit acasa si de 2 sapt. nimic
.
Dar acum sunt pt. ca azi dimineata am vazut ceva gelatinos albicios ca un bob de mazare pe hartia igienica si din ce-am mai citit inteleg ca e faza de premergatoare glerei din perioada fertila; asa ca numai bine maine vine sot acasa si sar pe el si-l tin
asa pana luni dimineata cand pleaca.Eu n-am vazut asa mucus decat o data sau de doua ori in viata mea si e abia a doua luna de trat. naturist; sunt hotarata sa continui cu trat.pana ma vad cu BB la purtator.
Ahh si ieri toata ziua intepaturi in zona ov.stang si putin balonata.
Lachione m-ai facut sa te urmaresc demult si te admir pentru perseverenta si vointa care sunt sigura ca vor fi rasplatite de DD cat de curand; si eu tot 37 ani am - o sa reusim si noi ai sa vezi desi varsta nu mai e de partea noastra;
fata sufletista;
Andra M si eu cu ovare polichistice si nici mie nu mi s-au dat sanse sa ovulez dar se pare mama natura e intr-adevar uimitoare(vezi Livia cu ciorchine de chisturi pe ovare in a doua luna de trat.a ovulat si a ramas si insarcinata).
Va tin la curent cu posibila mea ovulatie(asta daca creste temp.in urmatoarele zile)
merdan
miki-miki spune:
Merdan ma bucur ca ai aparut din nou.
Lachi eu cand am inceput sa iau Maca aveam acasa si salata de telina(telina cruda rasa pe razatoarea mare cu putin usturoi si maioneza) pt sotiorul meu cu azoo care nu vrea sa inghita nimic. Reteta o am de la Mirela_1 si este o bunatate salata. Sotul nu a mancat din ea ca cica are usturoi si mie mi-a placut asa de mult ca am mancat-o singura in 3 zile si a fost ditamai castronul. Iti spun ca a avut un efect afrodisiac f puternic la mine. Incearc-o si tu si da-i si sotului tau ac salata combinata cu maca. Eu nu am reusit sa-l fac pe al meu sa o manance dar la cat de mult imi place cred ca o sa mai fac si poate .....apar gigei la mine
.
Andra M si toate celelalte fete cu menstruatie putina. Eu am f putina menstruatie, 3 zile cu pic-pic. Acum am 36 ani dar cand eram mai tanara aveam 6 zile si ceva mai multicel in primele 3 zile apoi pauza de o zi si iar vreo 2 zile pic-pic. Eu din prima luna dupa ce am luat maca (nu am mai luat altceva) am avut o menstruatie mai mare 6 zile (mai ceva decat in tinerete).
Deci Andra M e posibil ca de la maca sa fi avut menstruatia mai mare si tot maca sa-ti creasca endometrul. Mucusul de l-ai depistat de acum il depistez si eu prin ziua 7-8. At cand iei maca mucusul apare mai devreme si ovulezi chiar pe amandoua ovarele (asta a patit Avalon) iar de mucus poate sa-ti confirme si Bubulina1 si alte fete care au luat.
Acum ma opresc (sper ca nu citi si Dj_mama)
Miki
Barbye are nevoie de noi ca sa poata sa mearga din nou. Conturile pt donatie le gasiti aici
merdan spune:
Mi-am adus aminte sa va spun ceva legat de BU(sper sa nu fiu off-topic ca s-ar potrivi si la povesti de succes)
Acum 3-4 luni cautam sa iau Puregon de pe net ca auzisem ca poate gasesc ceva mai ieftin si sun la cineva din Galati.Imi raspunde o fata care cu ovare polichistice fara sanse date de dr.sa ovuleze natural vreodata se hotarase sa incerce si stimulare.Eii dar inainte de a-si putea si ea procura Puregonul(avea probleme financiare si medicamentul asta e al naibii de scump)a spus sa incerce cu BU si a luat 6 luni non stop de 3 ori/zi pana a ramas cu burtica ,intre timp reusise sa ia si medicamentul cel scump si asa am ajuns eu sa-l cumpar de la ea.
Cat ne-am conversat noi la tel.sa stabilim cum facem(eu fiind din C-ta si ea din Galati)mi-a mai spus si ca dupa 3 ani de zbateri pe taramul infertilitatii ii cam pierise apetitul sexual si ca de cand cu BU ar fi prestat non-stop.Am mai citit si eu si am inteles ca si BU e un afrodisiac puternic.
Drept sa spun(dar ramane intre noi da?) si eu am o pofta de
dar credeam ca din lipsa de sot dar ar putea fi si efectul Maca si BU de 3ori/zi
merdan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
miki-maca cand am inceput regimul alimentar prin aprilie, faceam si eu salate de telina la greu, dar fara usturoi, ca era masa de baza si nu puteam sa mancam la birou cu usturoi. Puneam insa si morcovi si patrunjel radacina si un dressing bun pt. salate. Acu' nu mai am chef, au trecut atatea luni, nu mai am timp sa fac seara de seara salate. Asa ca eu ii dau lui pastile de extract de telina. Nu stiu de ce ii dau ca a fost ok mereu dar ma tem sa nu se schimbe ca totusi nu-i tinerel si bag in el la greu: telina, napraznic, BU si maca. Cand ma intreaba pt ce sunt ii spun in primul rand pentru colesterol si mai au si alte beneficii!
azi sunt ziua 7 si m-am trezit si eu cu o invazie subita de hipermucus ceva de speriat...si intepaturi cand intr-un ovar, cand in celalat! Stau si ma intreb ce-o fi in mintea mea de mai sper io sa raman cu o singura trompa si aia varza si infundata?
Merdan ma bucur ca ne-am inteles pana la urma...
Avalon spune:
Da, acum mi-am adus si eu aminte de efectul maca asupra abundentei c.m., si la mine a fost mai abundent de la maca... durata e neschimbata: 4 zile de cand ma stiu, nu au fost modificari de-a lungul timpului. Nu am inteles de ce se considera ca femeile la care menstruatia tine mai multe zile sunt mai fertile, eu consider ca durata menstruatiei depinde de capacitatea uterului de a evacua endometrul, mai repede sau mai incet. Cantitatea, da, cred ca este relevanta pentru ca daca este mult diminuata (comparativ cu ciclurile din trecut) indica un endometru insuficient. Dar va rog sa luati in considerare si faptul ca o menstruatie prea abundenta poate sa indice o endometrioza. Ca si petele acelea maronii de care vorbiti voi de dinainte de ciclu. Eu nu le consider deloc normale.
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Merdan e de la BU si Maca. Si la mine e la fel. Sambata plecam iar din tara pana marti. Betoooon perioada. Daca iar ma duce in perioada fertila la super hotel sa se uite la televizor, i-am spus clar ca eu plec "la monta" prin imprejurimi! Luna trecuta implineam si 3 ani de la casatorie si perioada fertila si Viena si Hilton, moaaaama am zis sa vezi ce patesc eu! Eu super dopata cu BU si napraznic ma uitam la el cum se uita la televizor!
Avalon spune:
De aceea, vreau sa atrag atentia fetelor care se suspecteaza de endometrioza sau celor carora chiar li s-a confirmat diagnosticul de endometrioza sa evite cu orice pret mararul (tinctura sau pulbere) iar de lemn dulce sa se fereasca ca de . Nu mai vorbesc de estrofem, caci ala e bomboana de pe tort!
"Atunci cand DOI vor deveni UNUL, UNUL se va transforma in TOT"
Tablitele de smarald ale lui Toth
merdan spune:
Lachione ma regasesc pe mine in ceea ce spui cu "monta", eu l-am amenintat pe al meu sot ca daca nu vine vineri seara acasa apelez la donatie naturala de gigei.
Si mucusul devine tot mai abundent,acum sper sa nu se intample draga de ovulatie astazi sa mai astepte si ea o tara pana maine.
Scuze moderatorilor daca am fost off-topic,e ultima oara promit iartama]
merdan