Naturiste si homeopate (22)
Raspunsuri - Pagina 24
![](images/user_woman.png)
mileam spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
[quote]Originally posted by mileam
Salutare.
mileam, bun venit la noi. Orice tratament naturist influnteaza organismul intr-un fel sau altul, uneori mai rapid, alteori mai tarziu. Efectele pozitive o sa le vezi in timp, nu dupa cateva zile de tratament. Cel mai adesea, organismul e rascolit, e dat peste cap de plantute si licori homeopatice, asa ca trebuie sa fim persistente. Daca nu te simti rau cu tratamentu si nu observi efecte clar negative, eu zic sa nu iti faci griji...
Te-am pus pe listuta noastra.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
Super
Adimercedes mercic.
Azi am primit o veste super buna. Am scapat de infectia aia grea. Am avut klebsiella!!!! Acum am o infectie banala pe care o tratez cu renostim si dr a zis ca e suficient. In plus merg cu MACA in continuare si ma simt f bine. Am slabit deja 1 kg!!! Si sigur e de la maca. Mai nou iau ce a spus miki-miki cu tinctura, miere si ulei catina. Doamne ajuta. Intru iar in cursa pentru BB.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
tzuca74 spune:
Oauuuuuuu!!!!!!!!! fetelor dragi ce mai conversatie pe tema asta cu Maca :ingrasa au ba?!?!? clar depinde de la organism la organism.Poate reusim sa facem o statistica pe cate le ingrasa si pe cate le slabeste.Pe mine din pacate ma ingrasa.Dar nu ma las -sper barbatu sa nu ma lase daca ma fac cat usa-sunt Z1
si foarte increzatoare am inceput MACA,BU si zmeur.Sunt hotarata sa fac sapt.viitoare un HSG si sa prestez dupa aceea.Sunt foarte impartite parerile cu prestatul dupa HSG -uni zic ca este f.periculos din cauza radiatiilor iar alti ca nici vorba...voi ce stiti? da Closty merge cu tratamentul meu naturist???
Si inca ceva eu zic ca pe-aici in nici un caz nu poate fi vorba de suparari de tot felul-ca destule intalnim zi de zi-eu zic ca aici toate avem un tel de indeplinit si ne agutam una pe alta cu sfaturi.Va peabsolut toate!!!ce m-as face fara voi?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kariris/Kariris.jpg)
Kariris spune:
Eu stiu ca Closti nu merge cu naturiste care stimuleaza ovulatia, cum ar fi BU. De restul nu pot sa ma pronunt. O sa-ti raspunda fetele.
chivutamonica spune:
Am citit ce-a scris Mi-Ki,la pag.15 si acum deduc ca s-ar putea ca acest mucus care mi-a venit in Z5 siZ7,sa fie de la MACA.
Precizez ca iau: Maca-din Z1
BU -Z1
marar-Z4
zmeura dupa ov
Mi-KI,scria ca Avalon si Bubulina1,au ovulat mai repede datorita past de , MACA.Oare asa sa fie si la mine?,MONI
mileam spune:
Offf fetelor. Am citit si rascitit ce spuneti despre maca si ingrasare. E, eu nu iau nimic altceva decat MACA si nu m-a ingrasat deloc. Dimpotriva nu mai simt foame am inceput sa ma simt satula chiar si dupa ce maninc fff putin. Probabil ca MACA in combinatie cu BU si ce mai luati voi duce la acumularea de kg. Eu una daca as sti ca voi avea bebe chiar si cu riscul de a deveni madam XXL nu m-as sinchisi. Intai sa-mi vad puiul, sa fim sanatosi ca de slabit slabim noi.
Referitor la mucus...sunt abia z 7 si am albusul. Luna trecuta n-am avut albus si nici cealalta luna. Acum il am! Si cuibusorul este muuuuult mai lubrefiat ca inainte. Ca sa nu mai zic de pofta de hitza hitza. Doamne pai daca as reusi sa raman gravi asa repede cred ca ma cert singura vreo luna de zile! Pai cum nu m-am informat eu de MACA asta pana acum??? Ntz ntz ntz ntz. A si mai e ceva, simt in ovare ca parca as avea zeci de omuleti care ma zgandare pe acolo. Astea da simptome de ovulatie. Ma iertati daca sunt deplasata ca dau atatea amanunte dar eu cred ca e bine ca fiecare sa spunem ce simtit atunci cand luam un tratament care ne da speranta ca ne vom vedea visul cu ochii.
dj_mama spune:
Fetelor, atata ati vorbit de maca incat era sa ma loghez dj_maca in loc de dj_mama
e clar ca reteta cea mai buna e maca in combinatie cu oleaca de tinerete
cum va spuneam, la prima 'cura' de cateva zile am avut pofta de lup; dupa o uitare de fro luna, viceversa, cred ca mi-a rascolit colecistul (Mariee, sa fi fost si la tine durerile de cap de la colecist macait???) si mi-a fost cam greata; desi mai suspectez combinatia cu un tort (ca n-am mai facut de la Anul Nou si am cam incurcat ingredientele), basca,,, ca n-am gasit decat cutie de frisca de un kil si dak tot mi-a iesit un lighean de frisca, a trebuit consumata in toate combinatiile (pe ness si sub ness, de ex.); eh! d'astea
chivutamonica spune:
Dj_mama,uite ce se spune sa fie adevarat?
Deci Andra M e posibil ca de la maca sa fi avut menstruatia mai mare si tot maca sa-ti creasca endometrul. Mucusul de l-ai depistat de acum il depistez si eu prin ziua 7-8. At cand iei maca mucusul apare mai devreme si ovulezi chiar pe amandoua ovarele (asta a patit Avalon) iar de mucus poate sa-ti confirme si Bubulina1 si alte fete care au luat.
Acum ma opresc (sper ca nu citi si Dj_mama)
------
Dar de la marar ce poti sa mai se intimple ,ia spune-mi tot,ce ai patit?,MONI
mileam spune:
chivutamonica pai...daca e asa, daca ovulam pe amandoua ovarele in ac timp...putem avea si sarcina gemelara??!!! Eu cam asta inteleg.
Mariee spune:
quote:
Originally posted by dj_mama
Fetelor, atata ati vorbit de maca incat era sa ma loghez dj_maca in loc de dj_mama
e clar ca reteta cea mai buna e maca in combinatie cu oleaca de tinerete
cum va spuneam, la prima 'cura' de cateva zile am avut pofta de lup; dupa o uitare de fro luna, viceversa, cred ca mi-a rascolit colecistul (Mariee, sa fi fost si la tine durerile de cap de la colecist macait???) si mi-a fost cam greata; desi mai suspectez combinatia cu un tort (ca n-am mai facut de la Anul Nou si am cam incurcat ingredientele), basca,,, ca n-am gasit decat cutie de frisca de un kil si dak tot mi-a iesit un lighean de frisca, a trebuit consumata in toate combinatiile (pe ness si sub ness, de ex.); eh! d'astea
mey, eu am avut super-migrene de la maca!!Au disparut in schimb complet in ziua in care nu am mai luat! pofta de mancare nu am remarcat in schimb!!! Deocamdata imi e frica sa reincep luarea de maca!!!! voi merge p tratamentul Liviei numai!!!!
va pup dulceeeee p toateeee