Naturiste si homeopate (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by gabiu

fetelor si eu am doua teste pozitive. Luna asta am luat Maca. Sa fie asa miraculoasa?
Va pup si zile fertile

gabi

http://pg.photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

gabiu, multe felicitari si sarcina usoara!!! Asa imi place... Tot vesti din astea sa avem de la toate fetele. A fost o bucurie sa te trec si pe tine la modele noastre. Eu cred ca MACA a ajutat, ca si alte fete au luat MACA inainte sa ramana ...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by ali

Buna dimineata fetelor.
Am vrut sa va zic ,celor care se plang ca se ingrasa de la MACA si aveti ovare polichistice, luati elixir din fructe de soc.Ajuta la ovare polichistice( e chiar recomandat sa o iei impreuna cu mugur de zmeur) si pe langa asta ajuta si la slabit si inclusiv pentru cele care au probleme cu constipatia.Asa scrie pe indicatii.
Eu am inceput de aproape o saptamana.Are un gust de vin rosu acrit.

E clar ca toate tincturelele care le iau muncesc pe la ovarele mele.Simt aproape tot timpul cum se intampla ceva la mine in burtica.

ali

Ali, multumesc de sugestie. Chiar o sa ma interesez si sper sa gasesc si la noi. Eu vreau mult sa slabesc, ca nu ma mai incap hainele , in cateva luni am pus pe mine mai mult de 3 kg

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

www.bestgames.com.au

http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Gabiu sarcina usoara si un sanatos!!

Poze nunta..

De-as avea trei dorinte astea ar fi:
Sa fii langa mine/sa fiu langa tine/sa fim impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

quote:
Originally posted by gabiu

fetelor si eu am doua teste pozitive. Luna asta am luat Maca. Sa fie asa miraculoasa?
Va pup si zile fertile

gabi

FELICITARI GABI!!!!!! SARCINA USOARA SI MULTA FERICIRE VA DORESC!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

Gabiu felicitari,sarcina usoara si un bb sanatos si frumos care sa iti aduca numai bucurii.

Lachione in legatura cu capsulele de naprasnic eu iau 6/zi+ BU,zmeur,MACA,ceaiuri de naprasnic,cretisoara si coada soricelului+
buline homeopate SEPIA;pe considerentul ca 2x3 capsule naprasnic este doza minima recomandata pe prospect si ca probabil 2capsule=1lingurita pulbere naprasnic si dupa cum sti in trat.Liviei se iau 3 lingurite/zi si toate celelate. Acum eu iti spun cum fac eu dar eu sunt un caz disperat fara ovulatie(cu ovare polichistice)si menstra decat provocata de cand ma stiu,asa ca as turna si benzina in mine numai sa stiu ca ajuta.Depinde stiu eu si cat de cronica e afectiunea de care suferi cu cat e mai veche cu atat dozele trebuie sa fie mai mari;dar raman la umila mea parere ca doza minima recomandata(2x3) nu poate sa-ti faca rau orice ai avea cu atat mai mult ca pe cutie scrie asa:"produsul este natural,nu contine sare,zahar sau coloranti artificiali si nu are contraindicatii"

In legatura cu intrebarea mea legata de administrarea SEPIEI nu mi-a raspuns nimeni si eu am inceput sa iau 3 odata dimineata cum scrie pe reteta-totusi daca cineva stie ca nu e bine asa poate ma lumineaza si pe mine.

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Merdan din pacate eu nu stiu nimic despre SEPIE... fetelor io iau capsulele de napraznic non stop ca nu scrie nicaieri sa le intrerupi la menstra. Si cred ca lucreaza mai bine la ciclu ca orice tratament. Chiar si pe BU scrie ca pentru afectiuni cum ar fi anexita e bine sa o iei si la ciclu asa ca o iau si pe aia, luni imi vine si MAca o iau si pe aia, de aseara de cand s-a prezentat timid "Scufitza Rosie" am inceput si polidinul, o sa fac 2/zi atatea zile cat ma tine ciclul. Totul e sa nu dezertez cand e ziua de facut cu mana stanga...cum ar fi azi, ca ieri mi-am facut cu dreapta. Nu vreau sa-mi fac 5 zile in aceeasi fesa. eu am probleme cu trompa mea decorativa care mi-a mai ramas si am uter fibromatos si cateva mioame intramurale. Cu ovulatia cred ca stau bine. Luna asta vreau sa o monitorizez ca sa fiu sigura.

Mergi la inceput

Lachione si eu iau BU,naprasnic(capsule sau pulbere +ceai),zmeur non stop.Doar bulinele homeopate(Sepia) le opresc la ciclu.
Polidinul nu l-am incercat cred ca o sa bag si eu de-asta la CM urmator.
E bine ca ai ovulatie, sora mamei a ramas naturel la 40ani cu o singura trompa si fibrom, asa ca se poate!

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Merdan,
eu SEpia,o iau sub forma de dilutie.Mi-a dat d-na dr.bulinutele,nu le-am cumparat eu!Si am dilutia 30C.Cred ca am avut vreo 30 bilute de sepie pe care le-am dizolvat in 250 ml apa plata si din solutia asta trebuie sa iau cite o lingurita in fiecare zi,sa am grija sa nu maninc 30 min inainte si dupa ce beau chestia asta.Si ff important de fiecare data cind beau sa agit sticluta de 15 ori,destul de energic.
Eu iau dimineata,pt ca oricum pe timpul noptii nu maninc si nici dupa cel putin o ora!Eu nu pot minca pina pe la 10!
Si ca trebuie sa fii spalat pe dinti inainte de a lua remediul.Pt mine a fost f greu sa-mi gasesc o pasta care sa nu contina menta.
Sa vedem ce va fi,pt ca eu am cam terminat o luna,tb sa ma duc sa-mi prelungeasca .Probabil imi va da in continuare Sepia,ca are spectru de utilizare pt gineco si nu stiu cu ce-o va combina.Poate ovulez si eu luna asta.Doamne ajuta!
La Tutunaru tb sa ma duc dupa 2 luni de tratam.homeopat,cu ajutorul lui DD poate cu testulII.Ce fericita as fi!
SAnatate multa,fetelor,si la citi mai multi BB-i!
Va pup cu drag,
TEo

Mergi la inceput

mihailescu teodora mersi pentru iformatii.
Si eu tot bulinute cu dilutia 30 ch numai ca mie mi-a zis sa le pun sub limba pana se topesc(fara apa).
Nu stiam de chestia cu spalatul pe dinti, eu chiar ca sa evit menta nu m-am spalat pe dinti decat la 30' dupa ce le-am luat.De fapt mie mi-a zis doar 5' inainte si dupa buline sa nu mananc si beau nimic(inclusiv tigarusa) dar eu am stat 30' pentru siguranta ca asistenta imi spusese ceva de 2 ore inainte si 2 dupa.
La mine a fost azi prima zi de SEPIA si trebuie sa iau 45 zile(cu intreruperea administrarii la ciclu) si apoi la control.
Sa dea DD sa reusim cu toate sa vedem II.
Va pupic, ca trec la treaba

merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetelor,
am mai facut azi un test si e pozitiv si asta. Doamne ajuta!
felicia, am facut trat lui A doar o luna pentru ca n-am observat nici un rezultat, ba mai mult in luna aia nici folicul n-am avut, de endometru ce sa mai spun... Si ca sa fiu sincera mi-a fost si foarte greu sa ma tin de schema lui.
chivutamonica-utrogestanul e de fapt progesteron. Unii medici recomanda duphaston, altii utrogestan. Orice ai lua e bun luat. Se ia numai dupa ovulatie. Eu l-am luat la oha, dar uite ca bine am facut.
adimercedes, da, cred ca Maca m-a ajutat. Mai luasem si de la o alta firma anul trecut dar nu am vazut vreo imbunatatire. Acum ca a fost Maca sau norocul....Dumnezeu stie.
carmen marieta, mariee, merdan
Va doresc zile fertile si cat mai repede sa fiti

gabi

Mergi la inceput