www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 14
felicia74 spune:
ati sunat la Infopost? Ca ei pot vedea daca a intrat coletul in tara.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by felicia74
ati sunat la Infopost? Ca ei pot vedea daca a intrat coletul in tara.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dap am sunat si nu este intrat in tara ...oare numai la mine sa dureze atatea zile??
cin spune:
buna, buna...remember me?? (de la alt subiect, ce-i drept...)
urati-mi bun venit p-aci...ca azi-noapte am facut prima comanda pe strawbewrry...ce-i drept ca inca-i "Payment confirmation is pending " si chiar ma gandesc sa le scriu...dar oare daca ii intreb de comanda s-or misca mai repede decat daca-i las pe ei in ritmul lor?
mi-am comandat un cerutti 1881 (de 30 ml ca-i mai ieftin si am de gand sa-mi fac o colectie impresionanta de parfumuri...multe si mici), un ruj clinique (am emotii daca seamana culoarea), un rimel l'extreme mascara de la lancome... un total de 66.97 dolari
si astept...macar sa-mi ia odata banii din cont
saddie spune:
La mine scrie de trei zile "Payment confirmation pending". Mi-au trimis un mail in care imi cereau sa la confirm billing address si security code, le-am raspuns imediat si de atunci nimic.
E normal sa dureze atat?
www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
miki68 spune:
quote:
Originally posted by saddie
La mine scrie de trei zile "Payment confirmation pending". Mi-au trimis un mail in care imi cereau sa la confirm billing address si security code, le-am raspuns imediat si de atunci nimic.
E normal sa dureze atat?
Dupa cum am mai spus, la strawberry devii mai greu client(decat la tzeparii LR) pentru ca la prima comanda te tot verifica vreo cateva zile, insa la urm.comanda merge uns.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
saddie spune:
Super! mersi mult miki.
Abia astept sa-mi trimita mail-ul ala cu "Your order has been dispatched!"
cin spune:
BUna..
dupa cat de ghinionista am fost pe LR, aici am avut un dram de noroc...
dupa ce o zi tot scria "Payment confirmation pending" le-am scris un mail in care-i intrebam daca e vreo problema..(se intampla pe la 11 noaptea) la 12 mi-au raspuns rugandu-ma sa mai trimit o data adresa si nr de siguranta de la card si dupa ce le-am raspuns, pe la 2 mi-au trimis mail ca verifica datele si sa astept... iar dimineata mi-au trimis un alt mail ca totul e ok si ca "Your order has been dispatched!"
acum astept...si merg in plaza sa miros parfumuri...ca vreau sa-mi mai comand si nu stiu ce
va pup
edit: na, ca m-am laudat inainte de vreme...tocmai ce-am primit raspuns ca n-au pe stoc parfumul comandat si ca mai dureaza cateva zile pana primesc raspuns de la furnizori...
dar coletul cu cosmetice e pe drum
saphir spune:
Fetelor, am o intrebare: pe 1 septembrie am facut o comanda la strawberry cu plata prin paypal, in valoare de 400 USD. A doua zi am primit de la paypal mesaj cum ca plata mi-a fost returnata, nu refuzata. Am verificat la banca, totul e in regula cu viza noastra, plata a fost facuta catre strawberry si totusi....nu inteleg ce se intampla.
Vi s-a intamplat asa ceva? Cum ati procedat?
Multumesc mult.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
miki68 spune:
quote:
Originally posted by saphir
Fetelor, am o intrebare: pe 1 septembrie am facut o comanda la strawberry cu plata prin paypal, in valoare de 400 USD. A doua zi am primit de la paypal mesaj cum ca plata mi-a fost returnata, nu refuzata. Am verificat la banca, totul e in regula cu viza noastra, plata a fost facuta catre strawberry si totusi....nu inteleg ce se intampla.
Vi s-a intamplat asa ceva? Cum ati procedat?
Multumesc mult.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre
Noi platim cu Visa sau MasterCard. Sunt mai putine persoane care au PayPal (il folosesc in special pt. ebay), deoarece a aparut recent in Romania. Singurul lucru pe care ti l-as sugera sa-l faci e sa le scrii un mail prin care sa clarifici situatia.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
saphir spune:
Cristina, multumesc pt raspuns. Am scris celor de la strawberry, acum astept raspuns, la paypal am incercat sa sun, intra robotul si imi cer numarul de telefon si codul ariei. Avand in vedere ca nu-s in U.S. nu reusesc sa-i prind deloc.
Saphir, Amos si Ailish
pozele noastre