www.strawberrynet.com

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata
am si eu o intrebare: coletul cu cosmetice a plecat ieri din hong kong...aveti idee cam cat dureaza pana ajunge?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !

Ma pregatesc si eu sa fac prima comanda pe strawberrynet.com si vreau sa-mi comand un ruj... recomandati-mi si mie unul bun (am avut pana acum "n", dar nu am fost foarte multumita de niciunul)! As vrea sa corespunda culoare cu ce apare in "catalogul" lor. Am inteles ca Chanel are produse bune.
Sunt cam confuza, nu ma pot hotara deloc. Ma mai gandeam sa comand unul mai ieftin sa vad cum este, si dupa aceea sa ma hotarasc ...

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by camelia_daniela
As vrea sa corespunda culoare cu ce apare in "catalogul" lor.

Dupa ce ai ales rujul si culoarea, du-te pe site-ul oficial al producatorului rujului respectiv si acolo ai sa vezi culoarea reala (pe strawberry sunt putin distorsionate culorile - ba mai inchise, ba mai deschise...)

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Miki multumesc mult ! O sa incerc asa!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by cin

Neata
am si eu o intrebare: coletul cu cosmetice a plecat ieri din hong kong...aveti idee cam cat dureaza pana ajunge?

la mine a durat mult tarea plecat coletul de la ei pe 14august si abia ieri a intrat in tara si inca nu-i ajuns la oficiul postal...cine stie cat mai dureaza
dar macar bine ca a ajuns ca aveam emotii deja

Mergi la inceput

Madau, esti prin preajma ?
Ma poti indruma cu alegerea unui ruj??
M-am orientat la vreo 3 de la Chanel, dar culorile de pe site-ul lor difera foarte mult de cele de pe strawberry.
Am ales asa :
Allure Charisma no. 41
sau
Allure Silhuette no. 06
sau
Aqualimiere Waikiki no.31

Recomanda-mi si mie, te rog, ceva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ti-am raspuns deja

Oricum ptr rujuri, folositi siturile originale, ale producatorului, cele de pe strawberyy nu se potrivesc la nuante prea bine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Madau, stiu ca mi-ai raspuns!! Multumesc mult, deja m-am cam orientat!
Am vrut sa sterg mesajul asta, da' am uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Eu am sunat astazi dimineata la Hong Kong si am vorbit cu o tanti de la relatii cu clientii si m-a lamurit.
Din cauza ca sunt client nou, am facut o comanda prea mare si pentru a evita fraudele, mi-au returnat banii. Pot plati direct cu visa, nu paypal sau sa fac mai multe comenzi, mai mici.
Asa ca astazi am sa fac 3-4 comenzi si sper sa am succes de data asta.

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput

Gata fetelor, vineri am trimis si eu comanda si deja ma primit mesaj de la ei ca s-a livrat ! Amu astept cu viu inters coletul !!! Va tin la curent!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Mergi la inceput