www.strawberrynet.com

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_vl spune:

a primit cineva produse care nu erau originale sau care nu erau in stare buna? si inca ceva produsele au data expirarii inscrisa pe ambalaj?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Eu am facut acum cinci zile a doua comanda. Prima comanda de pe site am facut-o in august si n-am avut nici o problema, a sosit repede. A fost un parfum de la Nina Ricci, Deci Dela, si doua miniaturi de Gloria, Cacharel. Parfumul este foarte suav si nu persista, juri ca e apa chioara, tre` sa bagi nasul in el, dupa ce pulverizezi. Si nici pomeneala sa aiba trei note: de baza, de mijloc, de varf . Miniaturile de Gloria miros mai tare, dar au o putoare de parfum ieftin, de taraba. In realitate Gloria e un parfum dumnezeiesc, pacat ca nu se mai face, a fost editie limitata.

Rujul pe care l-am primit free a fost Stilla, o porcarie intr-un ambalaj de carton (nu in plastic), care era vechi, mirosea a ranced si pe buze se intindea ca untul rece. Sigur, era cu totul alta culoare decat ce comandasem (am comandat maro-roscat si am primit bej deschis).

Dar pt ca sunt atat de ieftine, nu m-am putut abtine si le-am mai dat o sansa. Am mai facut o comanda de trei milioane cu parfumuri. Pe care deocamdata nu le au in stoc, au zis ca ma anunta, dar nu m-au anuntat ca le au.

Daca sunt tot asa aqua qiorensis parfumurile (am luat si esantioane, vreo 7), nu mai cumpar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ayleen , mooooama mi-ai bagat un fitil! Am niste emotii ... Doamne ajuta!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_vl spune:

mmm....vroiam sa fac si eu comanda de o pudra si un parfum, dar nu stiu ce sa fac, sunt ieftine da, insa si sa dau banii aiurea si sa primesc produse care sa nu fie de calitate parca m`as oftica
alte pareri ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

si eu am dat comanda in august si am primit-o destul de greu

intr-adevar rujul de la stila e o mare porcarie...in ambalaj de carton...sincer nu l-am mirosit nu m-am dat cu el...l-am dat

am luat fons de ten de la ysl si e chiar original eu il stiam dinainte si e aceeasi textura acelasi miros identic...daca e facatura e una reusita

am ma luat un ruj estee lauder iarasi fain original culoarea n-are nicio legatura , dar e fain rujul

si inca unul dar nu mai stiu exact parca lancome...o panarama

concluzia mea e cam la ghici sunt produse care sunt originale si sunt care nu-s...de ex rujul lancome la care am dubii nu a venit in ambalajul lui original ci intr-un carton, pe cand cel de la estee lauder a venit in ambalajul original si pe urma invelit in staniol

la parfumuri nu m-am bagat deloc ca-s plina

mai coc acum o comanda ma intereseaza in mod deosebit creme de fata si lotiuni de la dior gama IOD...eu le-am avut si sunt super iar mirosulametitor

o sa va zic si de alea cand vor veni daca sunt originale ca-mi dau seama imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Nushulica,eu am incercat sa fac o comanda pe strawberry,nu am reusit si bine au facut,ptr ca studiind mai bine site-ul am vazut ca,, comercializeaza produse care nu se mai fac de ani de zile,cum este gama iod de la dior,asa ca eu nu m-as risca cu o comanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by karfe

Nushulica,eu am incercat sa fac o comanda pe strawberry,nu am reusit si bine au facut,ptr ca studiind mai bine site-ul am vazut ca,, comercializeaza produse care nu se mai fac de ani de zile,cum este gama iod de la dior,asa ca eu nu m-as risca cu o comanda

pai eu sincer m-am gandit ca poate nu se mai fabrica dar vazand la ei pe site m-am mai linistit am zis ca poate n-am stiut eu de unde sa iau

chiar nu se mai fabrica de cativa ani??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Nushulica,de aproape 2 ani nu se mai fabrica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mai fetelor acum sincer...la cat de stricti si maniaci sunt astia se la Chanel, Dior&co...credeti ca acceptau sa vanda astia produsele lor daca vindeau facaturi?????? Peste tot sunt cu okii pe ei..nu cred ca-si permiteau, un site de asemenea marime sa faca asa ceva si sa ramana bine mersi in continuare

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Eu am cumparat creme de la Clarins , sunt, cel putin aparent, identice cu cele achizitionate din magazinele din tara ( daca n-or fi false si astea ).
Am mai luat si farduri de la Chanel, si astea par a fi originale.
Eu m-am uitat peste referintele lor de pe e-bay ( la cele negative ) si in general sunt legate de intarzieri in livrarea produselor si nu de calitatea/autenticitatea lor.

Mergi la inceput