www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 16
bebe_vl spune:
a primit cineva produse care nu erau originale sau care nu erau in stare buna? si inca ceva produsele au data expirarii inscrisa pe ambalaj?
multumesc
ayleen spune:
Eu am facut acum cinci zile a doua comanda. Prima comanda de pe site am facut-o in august si n-am avut nici o problema, a sosit repede. A fost un parfum de la Nina Ricci, Deci Dela, si doua miniaturi de Gloria, Cacharel. Parfumul este foarte suav si nu persista, juri ca e apa chioara, tre` sa bagi nasul in el, dupa ce pulverizezi. Si nici pomeneala sa aiba trei note: de baza, de mijloc, de varf . Miniaturile de Gloria miros mai tare, dar au o putoare de parfum ieftin, de taraba. In realitate Gloria e un parfum dumnezeiesc, pacat ca nu se mai face, a fost editie limitata.
Rujul pe care l-am primit free a fost Stilla, o porcarie intr-un ambalaj de carton (nu in plastic), care era vechi, mirosea a ranced si pe buze se intindea ca untul rece. Sigur, era cu totul alta culoare decat ce comandasem (am comandat maro-roscat si am primit bej deschis).
Dar pt ca sunt atat de ieftine, nu m-am putut abtine si le-am mai dat o sansa. Am mai facut o comanda de trei milioane cu parfumuri. Pe care deocamdata nu le au in stoc, au zis ca ma anunta, dar nu m-au anuntat ca le au.
Daca sunt tot asa aqua qiorensis parfumurile (am luat si esantioane, vreo 7), nu mai cumpar.
camelia_daniela spune:
Ayleen , mooooama mi-ai bagat un fitil! Am niste emotii ... Doamne ajuta!!!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
bebe_vl spune:
mmm....vroiam sa fac si eu comanda de o pudra si un parfum, dar nu stiu ce sa fac, sunt ieftine da, insa si sa dau banii aiurea si sa primesc produse care sa nu fie de calitate parca m`as oftica
alte pareri ?
nushulica spune:
si eu am dat comanda in august si am primit-o destul de greu
intr-adevar rujul de la stila e o mare porcarie...in ambalaj de carton...sincer nu l-am mirosit nu m-am dat cu el...l-am dat
am luat fons de ten de la ysl si e chiar original eu il stiam dinainte si e aceeasi textura acelasi miros identic...daca e facatura e una reusita
am ma luat un ruj estee lauder iarasi fain original culoarea n-are nicio legatura , dar e fain rujul
si inca unul dar nu mai stiu exact parca lancome...o panarama
concluzia mea e cam la ghici sunt produse care sunt originale si sunt care nu-s...de ex rujul lancome la care am dubii nu a venit in ambalajul lui original ci intr-un carton, pe cand cel de la estee lauder a venit in ambalajul original si pe urma invelit in staniol
la parfumuri nu m-am bagat deloc ca-s plina
mai coc acum o comanda ma intereseaza in mod deosebit creme de fata si lotiuni de la dior gama IOD...eu le-am avut si sunt super iar mirosulametitor
o sa va zic si de alea cand vor veni daca sunt originale ca-mi dau seama imediat
karfe spune:
Nushulica,eu am incercat sa fac o comanda pe strawberry,nu am reusit si bine au facut,ptr ca studiind mai bine site-ul am vazut ca,, comercializeaza produse care nu se mai fac de ani de zile,cum este gama iod de la dior,asa ca eu nu m-as risca cu o comanda
nushulica spune:
quote:
Originally posted by karfe
Nushulica,eu am incercat sa fac o comanda pe strawberry,nu am reusit si bine au facut,ptr ca studiind mai bine site-ul am vazut ca,, comercializeaza produse care nu se mai fac de ani de zile,cum este gama iod de la dior,asa ca eu nu m-as risca cu o comanda
pai eu sincer m-am gandit ca poate nu se mai fabrica dar vazand la ei pe site m-am mai linistit am zis ca poate n-am stiut eu de unde sa iau
chiar nu se mai fabrica de cativa ani??
madau spune:
Mai fetelor acum sincer...la cat de stricti si maniaci sunt astia se la Chanel, Dior&co...credeti ca acceptau sa vanda astia produsele lor daca vindeau facaturi?????? Peste tot sunt cu okii pe ei..nu cred ca-si permiteau, un site de asemenea marime sa faca asa ceva si sa ramana bine mersi in continuare
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
danet spune:
Eu am cumparat creme de la Clarins , sunt, cel putin aparent, identice cu cele achizitionate din magazinele din tara ( daca n-or fi false si astea ).
Am mai luat si farduri de la Chanel, si astea par a fi originale.
Eu m-am uitat peste referintele lor de pe e-bay ( la cele negative ) si in general sunt legate de intarzieri in livrarea produselor si nu de calitatea/autenticitatea lor.