www.strawberrynet.com
Raspunsuri - Pagina 13
aissa spune:
Pana acum nu m-am uitat la rujuri la ei tocmai de teama ca gresesc la alegerea nuantei. Ma uit acum insa si intre lista asta: http://www.maxfactor.co.uk/uk/products/Lips/Lipsticks/LipfinityRange/shade.aspx si asta http://www.strawberrynet.com/makeup.aspx?brandid=286&goChar=M&LineId=4652#4652 nu prea gasesc "identitate", nu ar fi tb sa fie aceleasi? Oricum, alesesem eu 2 pe max factor, nuantele 16 si 180 si la straw nu exista, dar nici celelalte nu prea seamana ca denumire...ciudat.
felicia74 spune:
aissa nu prea se potrivesc nuatele, intr-adevar. Din ce vad 191 ar fi un maro (ce ochisem eu). E bine, cel pe care l-am primit eu e visiniu (dupa cum am mai zis)
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Roxana Claudia spune:
Fetelor indumati-ma si pe mine. Mi-ati atras atentia si va tot urmaresc de cateva zile. Ma uit si pe site-ul cu pricina insa multe produse imi par mai scumpe decat ce am gasit eu. Un exemplu ar fi un set de 5 gloss-uri Dior care aici sunt cu 49 euro iar in Dortmund l-am gasit cu 35...Adica, voiam sa va intreb: voi cumparati de acolo produse care nu se gasesc la noi, sau chiar gasiti preturile ca fiind avantajoase? Intr-adevar sunt utilizatoar de Shiseido si Helena Rubinstein si voi aici imi aratati calea de a le procura, insa nu stiu daca au preturi mai bune...
Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
felicia74 spune:
Roxana eu nu am cum sa compar preturile cu cele din Dortmund, dat find ca nu prea calatoresc. Insa comparabil cu cele din Ro, strawberry e f.convenabil, chiar iei unele produse la juma de pret.
De ex: am luat Azzuro Orange Tonic cu 70 roni, iar la Sephora e 200. Rujul Max Factor cu 29 fata de 48 cat e in Cora.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Roxana Claudia spune:
Felicia - merci de raspuns. Deastefel de lamuriri am nevoi ca nu prea stiu preturile. Niste comparatii, chestii pe care le-ati observat.........
Roxana 14 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
mitzuka spune:
As vrea sa fac si eu o comanda pe site dar mai intai as dori un sfat...cum sunt produsele Arezia, setul de make-up? Stiti ceva de marca asta?
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55914&goChar=A
Simina si Deian
Ingerasul nostru
miki68 spune:
quote:
Originally posted by mitzuka
As vrea sa fac si eu o comanda pe site dar mai intai as dori un sfat...cum sunt produsele Arezia, setul de make-up? Stiti ceva de marca asta?
http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=55914&goChar=A
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Cautand pe google am ajuns la concluzia ca sunt cosmetice chinezesti. Ma gandesc ca-s un fel de ruby rose.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
madau spune:
Eu am facut 2 comenzi, una pe 14 august si una pe 15. Am primit comanda din 14, am primit si parfumul pe care il aveam in comanda din 15, dar inca nu am primit restul de cosmetice din comanda de pe 15. Ciudat, ptr ca ma gandesc ca fiind la o zi distanta ar fi trebuit sa ajunga nu?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
nushulica spune:
la mine n-a ajuns comanda din 14 august ce ma sfatuiti sa fac??le-am trimis mail si ei mi-au zis ca e livrat pe 14 mi-au mai dat o data nr de colet...acum sa merg la posta sa fac reclamatie??sau sa mai astept??
mitzuka spune:
Merci mult miki68...de asta ma temeam si eu. Eu sunt fun al produselor Clinique dar pe strawberry nu au cel putin la farduri de ochi decat cateva culori....
Simina si Deian
Ingerasul nostru