Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 26
Alinache spune:
inni, stii cumva daca curatarea si verificarea uterului dupa nastere se face si in caz de cerzariana?
Alina
&
Serena
ilona_m spune:
Salutare la toata lumea,
Am descoperit acest minunat forum acum doua zile,si de atunci va citesc.Am reusit sa parcurg cateva capitole,si atmosfera de pe acest subiect m-a cucerit.Cu incercari timide,incerc acum la sfarsitul odiseei sa ma alatur si eu voua.
Am vazut ca aveti o listuta,incerc o scurta prezentare:sunt insarcinata in 37 saptamani(chiar azi le implinesc!!),Dpn este 6 octombrie,dar sunt programata pentru cezariana pe 21 septembrie....peste cateva zile...mari emotii!!!!
DIn pacate in momentul asta am o mare neliniste legata de sarcina,dar am sa va povestesc pe parcurs.Din cate am inteles trebuie sa scriu mai multe mesaje la inceput,pana reusiti sa vedeti mesajele mele.
Numai de bine!!!!
Ps Se pare ca de acum nu o sa mai scapati de mine,si de panicile mele....dar promit ca pot sa fiu si cool!!!!![]()
MamiLili spune:
Alina Morostes, multumesc pentru raspuns!
Sandra, stai linistita, pe bebita ta n-o afecteaza plansul tau. Adica, Doamne-fereste, n-o imbolnaveste. Uite, eu stiu pe cineva care a avut in ultimele luni o situatie f dificila, cu un posibil divort, plecari de-acasa,etc...viitoarea mama era nervoasa toata ziua si plangea mereu...iar bebe s-a nascut sanatos si fara probleme, dimpotriva a fost un copil f cuminte, n-a plans mult, n-a urlat, a fost vesel mereu. Iar acum acest copil e o domnisoara de 4 ani f vesela, mereu rade si se bucura, iar parintii ei au depasit hopul acela si sunt o adevarata familie.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 35 cu 
MamiLili spune:
Alinache, imi permit eu sa-ti raspund: in caz de cezariana, nu numai ca-ti verifica atunci uterul (in timpul operatiei), dar se uita si la ovare, trompe, ce mai e pe-acolo, ca sa vada dr daca totul e ok.
Lili
sapt 35 cu 
ancaMT spune:
GIULIELLA
sa speram ca nu sunt probleme cu copilasii nostri, eu sunt mai panicoasa, de ce tr sa fie la noi altfel ??
tu stii care e cauza pt care nu s-au intors?
anca MT 38S SI 5 z
ilona_m spune:
Se pare ca e un pic mai greu la inceput,pana reusesc sa scap de moderare,dar cum sunt destul de perseverenta sper sa si reusesc.
Iar apoi urmatorul pas este sa incerc apropierea de voi,intr-un grup deja format e mai greu,dar....nu imposibil!!!
Am descoperit forumul in cautarile mele legate de injectiile de maturare a plamanilor bebelusului,am deschis si un subiect nou pe aceasta tema,si sper ca cineva sa imi si raspunda....
Tin sa felicit si eu toate "proaspetele" mamici pentru bebelusii adorabili !!!!!
cata14 spune:
Monique, hai ca poate bebelina s-a speriat ca o duci la inducere!! Curaj ca oricum mai e putin.
Alina, multumim ptr informatiile folositoare. Habar nu am unde as putea gasi pudra ptr ombilic aici ... si sa mor daca stiu cum sa intreb in engleza, peste asta sar.
microbu si tasia, cred ca toti sotii sunt perturbati intr-un fel sau altul, depinde doar cum se manifesta. In nici un caz nu tb sa va stresati si sa va deprimati (cum eram eu pe aproape ieri desi nu ma certasem cu sotul) ptr ca stresul afecteaza bebele. Sandra (parca Sandra e, nu?) ia fiecare zi asa cum este si incearca sa nu pui la suflet sotul certaret, ai altceva de rezolvat deocamdata.
Fetelor, am si eu o intrebare ... nu trageti in pianist!! please, se apropie momentul si nu simt "marele sentiment matern", ba mai mult ma ingrozesc ca micuta fiinta o sa fie dependenta de mine si o sa am atatea probleme cu alaptatul (cred ca e aproape imposibil sa nu te raneasca), cu somnul ... cu viata mea in general care va fi data peste cap. Vi s-a intamplat sa n-aveti nici un sentiment matern? Mie mi se pare o mare nebunie ... dupa 8 ani de lupta cu infertilitatea ma gandesc ca sunt cel putin nebuna ... nu pot sa spun la nimeni ce simt (mai ales cand ma vad cat o balena in oglinda) ca are spune ca nu sunt sanatoasa.
Catalina, 39+
MamiLili spune:
Cata, cred ca pudra ptr ombilic o poti traduce prin "powder for the belly button". Profa de engleza (Eloise), am scris corect?
Lili
sapt 35 cu 
scumpik_lui spune:
Buna ziua 
Inca 4 baietei in acest weekend. Felicitari mamicilor.
lullabay, Susa, Bedrosmart, mexxa felicitari pentru bebei, mult laptic pentru ei, refacere usoara sa va bucurati de ei.
33+
Varsta_bebe_
poze
_Ralu_ spune:
buna fetele!
am sosit si noi acasa ieri pe la 14. deci am stat f putin in spital: joi la ora 15.15 am iesit din operatie iar duminica la 12 ieseam din spital! recuperarea a fost relativ usoara, mai putin a doua zi dupa operatie cand am clacat, m-am panicat si am plans de am rupt pamantul de nu stiau ce sa-mi mai faca asistentele! mi-a crescut si tensiunea brusc la 17 cu 9, am pierduit si putinul laptic pe care il aveam....a treia zi in schimb m-am simtit excelent! azi la fel...pot sa ma misc bine, am urcat chiar 3 etaje ieri, am grija de bebelusha.
bb e mai cumintica acum, dupa ce doua nopti la spital a oracait intr-una! am crezut ca murim! eu nu ma puteam ridica din pat la ea...noroc ca am reusit sa-i convingem pe cei de la spital sa-l lase pe sot sa stea cu mine, asa ca doua nopti le-a petrecut cu pitica in brate, pe marginea patului! a fost cumplit...am crezut ca nu se mai termina...azi-noapte am descoperit si de ce plangea copilul meu in halul ala! era mort de foame! de la mine nu sugea mare lucru iar asistentele o amageau cu cate 20 ml lapte pe noapte! noi n-aveam de unde sa stim cat trb sa pape, pana la externare cand pediatrul ne-a zis ca trb sa pape cam 7-8 mese/24h a cate max 60ml fiecare! iar ele ii dadeau 20ml....azi noapte a fost un ingeras! nu s-a trezit decat sa pape, a facut kk f bine (in spital i-au provocat scaun de doua ori ca,,,nu face copilul kk! pai ce sa faca daca nu manca?)
in rest, vreau sa multumesc din suflet fetelor care mi-au fost alaturi, sa ma scuze ca n-am raspuns la sms...am fost tare stresata!
va doresc nasteri usoare celor care au mai ramas pe baricade si copii sanatosi fericitelor mamici!
am pus poze cu alexia!
aaa, si pt lista: ora nasterii a fost 14.05, scorul apgar 9 la 1 min, 9 la 5 min!
raluca
38+
cu
alexia-maria
pozishoare
...vine
alexutza