Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili, foarte corect! Cata, eventual poti sa ceri in farmacii "disinfecting powder for the belly button/navel of a newborn baby" ca s fii f precisa. cam asta e baneocinul, nu?

Lili multumescu-ti si tie pentru incurajari. Asa e, ai dreptate! O sa vorbesc si eu cu ala micu sa stea linistit inca minim 2 saptamani (eu asa ma rog, sa implinesc 37 fix macar!) in ciuda conditiilor din garsoniera (ce m-ai amuzat cu confort II )

Cata nu e nimic in neregula cu tine. Cica s-a dovedit stiitific, instinctul matern se declanseaza o data cu nasterea si cu alaptatul, prin stimularea unei glande situate in creier. Dincolo de explicatiile "tehnice" mai sunt si cele psihologice, atasamentul se produce usor treptat, pana atunci, cateva sentimente paradoxale sunt normale

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

MamiLili, multumesc de info!

Alina & Serena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ralukutza bine ati venit acasa! Ce scumpica e Alexia, ce falcutze dulci si rotunjoare! Cred ca sotul tau era emotionat binisor, primele poze is cam tremurate.

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mini_me spune:

Buna, fetelor

Itzy in general am avut psihicul bun in sarcina, dar ieri au fost cateva chestii combinate care m-au daramat. Azi a fost o zi buna, multumesc lui Dumnezeu, si s-au rezolvat si problemele cu serviciul meu. Dra mi-a dat vesti incurajatoare: bebe creste cate putin, dar creste (a luat 200 de grame intr-o saptamana). Sapt viitoare ma duc iar al control, repet ecografia si stabilim si data cezarienei.

Mexxa felicitari pentru bebe Sebastian!
Bedrosmart felicitari pentru bebe!
Gabitzica operatie si refacere usoara!
Mephala, Ralukutza,Alessia bine ati revenit acasa!

Ionica felicitari pentru bebe Sophia! E o scumpete! Vroiam sa te intreb ce lapte ii dai (ai spus ca ii dai formula deocamdata)?

Microbu probabil ca l-a cuprins panica si din cauza asta se comporta asa. Poate isi revine incet incet dupa ce nasti tu. Eu ma asteptam la depresii pre si post natale din partea mamicilor nu a taticilor.

Eloise incearca la farmacie poate gasesti in Iasi tampoanele care iti arata daca pierzi lichid amniotic, de care vorbeau fetele mai demult.

Ignatica sanatate multa lui bebe David si sa dea Dumnezeu sa se faca bine repede.

mini_me 36+
poze

I have the body of a God: unfortunately it's Budha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ilona si AncaMT bine ati venit printre noi. Eu abia acum v-am vazut din pacate fiind moderate...scrieti mesajue scurte chiar si de o propozitie ca sa fiti in pas cu noi...ca altfel uite ca nu va vedem ...

Sarcini si Nasteri usoare

Pupici

Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Fetelor se poate sa ai contractii aproape continuu??? ca parca oricum as sta si as respira am burta contractata.Citeodata ma doare citeodata nu chiar.

POZE

Monica 40 sapt

Mergi la inceput

Ralucutza bine ai revenit acasa cu bebelina care e o scumpica grasunica . Cred ca va vine sa ii papati obrajorii grasuti si manutele . sa va traiasac , sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.

Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Mona cred ca incepem galeria nu? Cred ca vineeeee bebelina !!!

Se pare ca isi face efectul uleiul de ricin

Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

monica, eu asa le simt de cateva zile, numai ca la mine se dovedeste a fi alarma falsa, sper ca la tine sa fie inceputul! tin pumnii!

Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ralu, bine ati venit acasa, tare frumoase sunt pozele cu Alexia
Sandra, eu zic sa nu-ti faci griji ca i-ai putea face rau lui bebe. Eu am plans o gramada in ultimele saptamani. Ba chiar acum cateva zile m-am trezit in toiul noptii din cauza unui junghi care mi-a trecut prin ceafa de-am zis ca fac atac cerebral...Si in afara de faptul ca bebe a fost super agitata (dar ea de obicei e asa), in rest se pare ca e bine.

39+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev256pr_.png

Mergi la inceput