Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 28
gripo spune:
ILONA si ANCAMT, bine ati venit printre noi, si sunt sigura ca nu o sa fie deloc greu sa va integrati in grupul nostru!!
RALU, bine ati venit acasa, deci paranoia inca nu inceteaza, chiar daca bebe e in brate la mami?
CATA, nu-ti face probleme, toate traim sentimente contradictorii, si pe mine ma apuca uneori o stare de groza cu panica, si simt ca nu o sa fac fata, nu numai fizic ci si psihic, dar probabil e frica dinaintea necunoscutului, sau cine stie ce subtrefgugiu al creierasului, altfel cine stie cata paranoia de la attatea griji am provoca!?
ELOISE, cum mai e cu scurgerile?
PUFY, sa intri repede sa ne dai vesti.
39+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
putzuruca spune:
Bun-venit fetelor care ni s-au alaturat. Va doresc nasteri usoare si sa va refaceti rapid.
Monique, felicitari pentru contractii
, iti doresc o nastere usoara si bebelina sanatoasa.
Ralucutza, felicitari pentru Alexia, e o scumpica.
Bedrosmart, felicitari pentru ingeras si refacere rapida.
putzuruca
37+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
alinamoro spune:
Fetelor, am primit mesaj de la Gabitzica, Ioana s-a nascut la 13,20,(cu cezariana) are 4200 g si 54 cm si e leita tati. ![]()
Ce bebelina mare! 
Gabi, felicitari
, sa va traisca Ioana si sa va bucurati de ea.

Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2
ilona_m spune:
Itzy-bitzy,gripo si putzuruca multumesc pentru primire!
Ma tot chinui cu mesajele astea moderate,deja am petrecut 5 ore azi pe forum
,si e doar inceputul!!!
CamiSol spune:
Gabitzica felicitari pentru bebelina Ioana. Sa fiti sanatoase si sa ai mult laptic!
Ilona si Ancamt, bine ati venit printre noi, si sunt sigura ca nu o sa fie deloc greu sa va integrati in grupul nostru!
Ralu, felicitari pentru Alexia, e o scumpa!
Oare sa incepem galeria pentru Monique? 
Cami
37+ cu
Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 
floricika spune:
Gabi, felicitari pentru Ioana grasunica!!!

Monica, cum mai iti e?
Floricika
39+ cu
David Gabriel
Poze
notquiteso spune:
Buna ziua, fetelor :) Vad ca nu am intrat cateva zile si s-a umplut lista de bebelusi 

Felicitari mamicilor!

Eu dorm de parca m-a ciupit musca tzetze.. mai putin noaptea, cand ma trezesc la cea mai mica miscare pe care incerc sa o fac. Sunt deja atat de mare, de umflata... si "ma doare toate".
Arsurile m-au lasat, de asta am si reusit sa ma indop in ultimele 3-4 zile cat altii in saptamani :).
Am si eu o intrebare: nu se presupunea ca in luna a 8-a burtica se ridica un pic? A mea cam atarna peste pubis.
In rest, circul obisnuit: stat cu ceasul in mana, cronometrat ore intregi de contractii, indopat cu no-spa..Nu mai pot! Vreau sa nasc odata, insa m-a lovit acuma si gandul ca odata iesita, grasunaca mea nu mai e parte din mine, e pur si simplu Dora, adorata mea, dar o persoana distincta. Si asta ma sperie ingrozitor.
anne

POZE
Varsta bebe
floricika spune:
Lakioana, am uitat sa iti raspund, UM este 7 Decembrie, intr-adevar, deci sentem "de-o seama"!![]()
Floricika
39+ cu
David Gabriel
Poze
Cecilia C spune:
Buna fetelor!!!
Vad ca bebelusii sunt nerabdatori sa-si cunoasca mamicile si taticii, bravo lor, la noi nici un semn deocamdata..azi mergem la nenea doctor sa vedem care e situatia
Lullabay, Susa, Bedrosmart, Mexxa, Gabi sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi, mancaciosi si somnorosi si voua mamicilor va doresc o recuperare super rapida

Raluca bine ai venit acasa, iti doresc recuperare rapida si Alexia sa fie sanatoasa, mancacioasa si somnoroasa si sa stii ca intr-adevar e ca o papusica

Ilona si Ancamt bine a-ti venit si va doresc o nastere usoara si bebei sanatosi 

Ionica e superba Sophia si vad ca tati e in al 9-lea cer...pe tine cand te vedem cu bebelina?????

Mona sa incepem galeria?????

Pufy asteptam vesti de la nenea doctor
Va pupic fetelor si nasteri usoare la cele care urmeaza.

39+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
Monique_new spune:
floricikaSincer nu pot sa-mi dau seama daca sint regulate sau nu. Acum pragul asta al durerii il suport deci as mai putea sa stau mult si bine asa cred
Am luat un nospa sa vad ce se intampla.Oricum bine imi este cind stau in picioare si ma plimb.Saracu bebe nici nu misca de contractiile astea. Abia acum a avut loc de una.
Alinanu stiu ce efect a avut uleiul ala dar nu cel pe care il asteptam
dar cine stie
POZE
Monica
40 sapt