Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 25
Mirabelac spune:
Mexxa sa fie sanatos si norocos bebe Sebastian, refacere rapida.
Carmen bine ai venit acasa cu bebe.
Ionica e foarte frumoasa Sophia, sa-ti traiasca.
Sandra si noi ne mai ciondanim in ultimul timp si sigur este stresul sarcinii pe care il simtiti amandoi. Incearca sa afli poate are alte probleme care nu ti le spune.
Eloise dr. mea mi-a zis ca daca pierzi lichid iti curge pe picioare, nu ai cum sa nu-ti dai seama. Dar daca persista scurgerile alea mai bine mergi al dr.
Eu nu ma simt prea bine, aseara am avut contractii dureroase dar neregulate pana pe la 1, mi-au trecut cu 2 no-spa si un nifedipin. Durerile dintre picioare ma termina, abia ajung la baie sau la bucatarie si apoi in pat.
Am mai si racit, ma doare gatul tare, imi curge nasul si ma simt ametita. Gety cu ce te tratezi? Eu cu ceaiuri, lamaie, miere si paracetamol, mi-e frica sa nu se agraveze sa dau intr-o tuse ca luni fac cezariana.
Si in afara de astea ma mai doare si un dinte, am zis ca ma duc la dr. dupa ce nasc ca acuma nu-s in stare de nik...
Mirabela sapt. 38
POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
gripo spune:
LEXI, ma bucur pentru voi ca va mutati, desi mi se pare aiurea sa pleci tu din casa ta si sa ramana altii, chiar nu au pe NIMENI altcineva unde sa se duca?
IONICA, printesa ta e frumoasa foc, si pare cumintica din poze, sau cine stie ce coace ea parintilor, hm?
IGNATICA, pana la urma tot o scoateti voi la capat, mai ales ca bebe se ingrasa, deci e pe drmul bun.
CATA, SUCCES!!!
De TRY mai stiti ceva?
39+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
gripo spune:
A, si am uitat sa va spun ca am intrebat-o pe dr. daca la nasterea indusa se face epidurala, si a zis ca fara probleme. Probabil la ROXANA o fi fost o situtie mai aparte.
39+
RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
MamiLili spune:
Pai la spital e cineva care ne controleaza bagajul? Au x-ray, ca la aeroport?
Vad ca ma ingrijoreaza mai mult alte detalii mai putin importante decat nasterea in sine. Poate pentru ca n-am stat niciodata in spital...asa ca totul e un mister ptr mine. Eh...am stat 3 zile cand m-am nascut, dar cine-si mai aminteste de-atunci???
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 35 cu 
tasia spune:
acd2you Sa stii ca nu esti singura care incepe renovarile in casa. Noi asteptam saptamana aceasta, sper, sa ne vina 2 dulapuri, pt camera lui bebe si pt hol. Din dulapul vechi am scos toate hainele si stau toate vraiste. Apoi peste 2 saptamani sa vina un camion cu care sa expediem canapelele din sufragerie si dormitorul nostru, nu k ar fi vechi dar vreau eu ceva nou
Deci eu sunt mai rau decat tine, ma rog sa nasc cat mai tarziu k sa reusim sa terminam in casa, barbat-miu e foarte degajat, n-are nici o treaba 
microbu Da ce au nene barbatii astia? Ce le lipseste? (poate
) Si eu ma cert zilnic cu barbat-miu, ieri chiar i-am aruncat perna sa doarma in alta camera si eu am inchis usa la dormitor cu cheia. Noi ne certam pt k el fiind MARE LENES ii este greu sa se adapteze noilor conditii, nu prea ma ajuta la nimik
iar eu rabufnesc bineinteles, nu mai fac nici eu fata la toate
Eu zic sa incerci sa il lasi pana vine bebe, cred k dupa aia ii trec toti nervii dak nu....
Poate dak il ignori are efect, lasa-l acolo in legea lui, incearca sa citesti sau sa-ti gasesti o ocupatie si sa nu ai treaba cu el dak are nervi si nu vrea sa discute. Hai k mai ai putin si o sa tii bebeul in brate atunci,cred, nu mai ai chef nici de certuri 
bedrosmart, mexxa Felicitari pt bebici 

37 + 
pozele noastre
bebe
Monique_new spune:
cata mi-a zis ca imi provoaca nasterea....dar poate cine stie ma apuca a vad ca am inceput sa am contractii si dureri de spate. O sa intreb de epi sa vad cum o fi.
POZE
Monica
40 sapt
MamiLili spune:
Monique, contractii si dureri de spate? Crek bebelina ta s-a hotarat in sfarsit sa te cunoasca! De la prietenele mele stiu ca la unele asa a debutat travaliul, nu cu ruperea apei sau cu dureri ca la CM, ci cu dureri de spate. Hai, curaj! Poate azi e ziua cea mare!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
sapt 35 cu 
tasia spune:
Ignatica Imi pare rau k iti vei bebicul in fiecare zi intepat de ace ![]()
anangel_lexiCe bine k scapi de balamuc pe moment, mai ales k dupa nastere ai nevoie de multa multa liniste si bineinteles ajutor 
37 + 
pozele noastre
bebe
microbu spune:
Va multumesc mult de tot pt incurajari
. Este asa de bine sa ai pe cineva aproape, care sa te asculte.
Eu mai vorbeam cu sora mea dar a plecat sambata in Argentina, vine abia peste 2sapt.
Eu nu vreau sa ma despart de sotul meu sub nici o forma, ne-am casatorit din dragoste, il iubesc taaaareee mult dar imi face f mult rau acum. O sa incerc sa-l ignor in continuare, pana acum nu mi-a reusit pt ca vine la mine cu chef de scandal, ca un copil mic.
Vroiam sa va intreb in ce fel o afecteaza pe bebitza mea supararea si plansul meu? Am avut ceva contractii nedureroase in plus, ce-i drept si nu am pofta de mancare deloc. Maine merg la ecografie si o sa vad cat de bine e. Cam ce greutate ar trebui sa aiba la 36sapt?
Sandra
36+
inca un pic
alinamoro spune:
Fetelor, si mie mi-a indus nasterea si mi-a facut epidurala.
Inni, si la Adelian se exfoliaza pielea la mani si la picioruse, la cute mai ales, dar este normal, eu am facut-o cu crema pentru bb Nivea, dar vad ca tot asa e, oricum e ceva mormal la bb si nu trebuie sa-ti faci probleme.
Ionica, e tare scumpa printesa ta si grasunica! 
Ignatica, multa sanatate lui bb David! 
Bedrosmart, felicitari pentru bb, sa va traiasca! 
Alessia, pune Garmastan pe sani si stai cu ei foarte mult la aer, asa m-a invatat o asistenta din spital si sa stii ca m-a ajutat foarte mult. Si mie imi venea sa urlu cand o puneam la sani pe Adelina.
Eu am mai avut o problema cu pompa de muls, ai grija ce pompa folosesti. E bine sa nu intre si areola cand te mulgi, doar sfarcul. Eu m-am muls, imi goleam sanii si s-a adunat lapte in areola, ma durea ingrozitor si nu stiam de ce pana a venit asistenta si m-a vazut, apoi m-a muls ea cu mana si a golit areola, a zis ca se intampla des de la pompa de muls. 
MamiLili, eu am luat pentru bb in spital: 3 body, 3 salopetute, 3 caciulite, pampersi, o paturita, sampon, crema Bepanthene, servetele umede, Baneocin pudra pentru ombilic, prosop de baie.
Mexxa, sa iti traiasca bb si refacere rapida iti doresc! 
Ce mesaj lung am scris, am incercat sa mai raspund si eu la intrebarile voastre, sper ca v-am fost de folos cu cate ceva.
Alina cu Adelina
(31.08.2006) & Dragos
(11.04.2002) pozici 1, pozici 2