Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cata nasol cu depresia.....o cunosc prea bine....si mie imi vine sa tot plang....asa aiurea!
Las ca trece si asta!(vezi ca Magneziu+ vit.B6 ajuta la depresii!)
Pozele alea le-am scos ca mi-era lene sa mai pun altele....

Oare cum e Mexxa?Amarantina o fi nascut???

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

http://www.alesio.myou.ro/model/page.html
Uite aici link-ul!

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Pufy, mercic ptr linkul cu poze. Le-am aratat. Scumpic mai e!
cred ca ma duc si eu la culcare ca la mine e 11 seara.

va pup pe toate si o zi buna.

Catalina, 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Am primit mesaj de la Simona (Amarantina) ca a nascut, are o fetitza blonda si frumoasa si sunt ok amandoua. Felicitari!

Susa, felicitari pentru bebe asa dolofan si refacere rapida!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

dragelor, am intrat intr- viteza sa va spun cat de fericita sunt ca SUNT MAMICAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Va multumesc pentru ca v-ati gandit la mine. Nu prea am reusit eu sa tin pasul cu forumul, dar m-am interesat la cri sau la itzy bitzy de voi.

felicitari si multa sanatate noilor mamici!si multa bafta celor ce inca asteapta!

sa va povestesc cate ceva dspre ce s-a intamplat in viata mea: am nascut in 41 sapt, prin nastere indusa. nu se dadea iesita fiica-mea asa incat a trebuit s-o scoatem cu forta. La 10.30 mi-a inceput travaliul si la 14.50 am nascut. Mi-a fost extrem de greu, nu ma asteptam. Nu vreau sa va inspaimant, pentru ca la mine a fost o situatie mai speciala, fetita a fost foarte mare la nastere. daca stiam ca are 4.450 Kg cocutza mea, faceam cezariana. nu s-a putut pune nici epidurala, pentru ca era nastere indusa, in cond unui copil care se stia ca este maricel (nu asa mare) care nu colabora deloc. totul depindea de mine.

a inceput cocutza sa planga, asa ca fac continuarea cand mai pot.

va pup

roxana si cocutza mea Daria Elena de 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Si eu intrasem sa va anunt tot de Amarantina...dar vad ca mi-a luat-o Ileana inainte. Noi eram la ora de supt (cand am primit mesajul)....care s-a prelungit un pic

Susa felicitari pt. sufletel.
Roxana felicitari pt. cocutza...sa ne pui poze cu ea. La 4 kile jumate tr sa fie o dulceata de bb.
Mexxa...sa fie bine cu tine si bb.
Eli..sanatate multa.
Sandra....am luat alea de patut din Cora Pantelimon, nu din mag mare ci din cel de la intrare..de pe stanga. Parca a fost in jur de 2 mil nu-mi mai aduc aminte exact...
Itzy...cand vrei tu...

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acai24 spune:

Felicitari Susa si Amarantina pentru bebei...voi sa va refaceti repede iar bebeii sa fie cuminti si mancaciosi....
Vroiam sa va intreb ceva...e adevarat ca daca iti declanseaza medicul nasterea nu iti mai poate pune epidurala? Si daca da care e explicatia? Mersi anticipat de raspuns!!!!!!!!

38+

http://bd.lilypie.com/j1YZp3.png

Mergi la inceput

Roxana, sa-ti traiasca dolofanca! Din cate am retinut si tu tot la Caritas ai nascut, asa-i? Ca dc aflam la timp te cautam p-acolo, numa ca am aflat cu o juma de ora inainte sa plecam din spital...

[purple][font=Lucida Console][size=1]Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Proba semnatura

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Inni atunci spune-mi asa:
- ai avut timp / posibilitatea sa te epilezi acasa? sau te-au rezolvat la spital?
- ranile de la san ti-au mai trecut acum...folosind garmastanul?
- la toaleta bb fol pt gurita glicerina boraxata sau nu este nevoie?
- ce pompita de nas ai cumparat ...daca ai luat vreuna...sau fol betisoare speciale?
- ti-a fol pompa de san la spital? Dar acasa? sau nu este nevoie din mom ce o alaptezi regulat?
- sa imi cumpar un biberon ...pt orice eventualitate ? tu ai avbut nevoie pana ti-a venit lactatia?
- ce termometru ai cumparat? Mi s-a spus ca cel mai bine ar fi cel clasic pt ca cele digitale sunt prea sensibile la grade...
- scutece pampers nr 1 sau 2?
- epiziotomia cu ce o ingrijesti pt a se vindeca mai repede? ceaiuri , creme? Cum stai jos ca sa alaptezi?
- burtiera ai folosit? din a cata zi?

Hai ca te-am capiat ...dar ma tot gandesc...ca deh..Imi raspunzi cand poti

Mersi si pupici

Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput