Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Amarantina si Susa felicitari pt bebei sa va traiasca si sa va bucurati de ei.

Roxana bine ai revenit!!! Sa ne povestesti cum te descurci cu cocutza grasunica.

Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Amarantina felicitari!!!!! Sa-ti traiasca blonduta mica si sa fiti sanatoase amandoua!

Roxana bine ai revenit! Sa ne mai povestesti de cocutza ta....si asteptam poze!

Ce mai stiti fetelor de Mexxa??

Pupici!

Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Felicitari Susa, si bine ai venit pe lume bebe Lukas. Felicitari Amarantina pt blondutza ta.Sa fiti sanatosi bebelusi iar mamicile sa se refaca repede.
Roxana felicitari pt. bebe grasutz. Asteptam poze!
Chiar asa ...de ce nu se face epidurala cand se induce nasterea???

Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Ce mai stiti fetelor de Mexxa??

Eu am vorbit cu ea la telefon pe la 5 si ceva. gafaia destul de serios, dar a zis ca e bine. Nu a nascut inca. Doctorita ei a vazut-o mai devreme, apoi a plecat si acum o astepta sa revina in spital, pt a hotari ce urmeaza mai departe.
Mexxa a zis ca imi da un semn cumva imediat ce va putea dupa nastere...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Ralnied multumim! Eu tot la ea ma gandesc...si sper din suflet sa fie totul bine si cu ea si cu bb mic!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

eu de dimineata nu mai am liniste deloc... Stiam ca urmeaza sa nasca, da' m-a luat prin surprindere cu mesajul pe care mi l-a trimis. Parca nu ma asteptam asa, deodata... Sper sa fie in regula pana la urma. Cum mai aflu ceva, va tin la curent...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Sper si eu ca totul va fi bine cu Mexxasi bebe mic al ei!

Amarantina felicitari! Sa te intorci repede acasa impreuna cu scumpetea ta blondutza!

Pe de alta parte... eu nu mai spun niciodata ca sunt nerabdatoare sa nasc mai repede... Azi m-am speriat tare (tarisor), mi-a venit si mie randul, tot pe subiectul 'piedere de lichid, membrane fisurate'. Timp de vreo ora pana m-am linistit cat de cat -si mi-am dat seama ca probabil nu am motiv sa sun dr- am trecut prin spaime si ganduri negre... Nu mai sunt nerabdatoare, vreau sa vina bebe dupa cel putin 3 saptamani!

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Dragele mele...mi-a venit si mie randul miine pentru cezariana. Am niste emotii cat casa, poate tocmai ca am mai trecut prin asta. Si pe Tudor l-am nascut cu cezariana, iar la noi nu e incurajata nasterea naturala, dupa cezariana...asta e...
Felicitari proaspetelor mamici Simona si Susa

Gabi 39+ si Tudor 22.10.2003

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Eloise sa inteleg ca pierzi lichid amniotic?????Sau am priceput eu aiurea?

Gabi curaj!Va fi bine!Trebuie sa fie bine!
Hai sa incepem galeria, sa te incurajam putin...!

Tot la Mexxa ma gandesc....si la bb ei...

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Pufymic asa m-am temut azi... ca pierd lichid, dar cred ca a fost alarma falsa, altfel umezeala respectiva persista, nu? Cred ca m-am speriat si eu cum au patit si Lexi, si Ramo... si mai toate fetele. Vreo ora am stat asa sa vad daca e pierdere de lichid sau transpiratie sau secretie mai abundenta (era apoasa) si vazand ca nu persista, nu am sunat la dr. Maica-mea e si ea plecata din tzara la un congres (si oricum nu sta in Iasi)... ufff.
Dar cred ca a fost alarma falsa. Aproape pe toate ne-a cuprins la un moment dat paranoia asta cu lichidul. Sper ca nu e posibil sa pierzi, fie si cantitati mici, fara sa-ti dai seama. Am facut si testul cu vata (recomandat de Ramo)

Ramo ce mai faci?

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput