Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 9
pufymic spune:
Susa felicitari!!!!!Refacere rapida si usoara si muuuuult laptic pentru bb Lukas!
Fetelor am primit mesaj pe mess de la Eli26(Tina). Zicea ca nu e prea bine, e fff stresata, a si stat internata 3 zile in spital, acum ia ceva medicamente pentru stres, ca bb e in continuare micut(2700 gr), si ca o sa mearga maine(cred) la control si atunci va afla cum va naste.
Eu sper din suflet sa treaca cu bine peste toate greutatile!
Nokia ai grija de tine!Odihneste-te cat poti de mult!
Pupici!
Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
gripo spune:
BEBE LUKAS DANIEL, BINE AI VENIT PE LUME, IAR VIATA SA-TI OFERE TOT CE ARE EA MAI FRUMOS!!!!
ELI, incearca sa stai mai linistita, sa nu-ti mai faci atatea ganduri negre, nu toti copiii sunt uriasi, asta nu inseamna ca nu sunt sanatosi.
PUFY, acum te-ai linistit, nu-i asa? vad ca esti mai vesela.
ELOISE, eu tot 2 in 1, si cu nervii la pamant. Legat de griji...cat imi doresc eu sa il vad, sa-l strang in brate, sa nasc, tot pe atat imi si griji, de tot felul. In ultima vreme ma innebuneste gandul ca o sa am de facut prea multe si ca nu o sa tin minte tot ce trebuie sa fac. Sa-l spal, sa-l ung, sa...etc, si, in tot timpul asta si sa inventez tot felul de joculete care sa-i dezvolte atentia, mobilitatea si altele. Wow, cu cat zic mai multe cu atat ma apuca mai tare disperarea, dar cred ca o sa trebuiasca sa luam fiecare zi pe rand, asa cum e ea, cu reusite sau nu, si pe urmatoarea sa o facem mai buna.
39+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
pufymic spune:
Gripo !Lasa nu te mai gandi la ce va fi...ca oricum nu te ajuta cu nimic!Trebuie sa iei lucrurile asa cum vin si sa le rezolvi atunci cand trebuie!O sa te descurci mai bine decat iti poti imagina acum!Sunt convinsa de asta!
Mai un pic si vine bb....asta e ceea ce urmeaza, asa ca pentru asta trebuie sa fii pregatita.Deci odihneste-te mult si asteapta-l pe bb ca nu mai sta mult....
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
eloise spune:
Susa felicitari pentru bebe Lukas-Daniel ! Recuperare usoara si sanatate pentru voi amandoi!
Pufy s-a intors sotul tau? Bafta maine la medic!
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Am mai primit un mesaj de la Mexxa:
"Sunt in perfuzii in sala de nastere,toata lumea se chinuie sa mai rezist pana diseara k sa imi mai faca o doza pt intarirea plamanilor.E greu dar ma rog ca bebe sa fie bine si sa scapam cat mai repede.Va pup si multumesc ca sunteti alaturi de mine"
Of... Sper din inima sa fie bine si bebe sa se nasca sanatos, sa mai stea in burtica atat cat vor medicii! Saraca Mexxa, prin cate a trecut lunile astea....
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Doamne ajuta sa fie bine cu Mexxa si cu bb mic!
Mexxa curaj, suntem langa tine!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
cata14 spune:
Puffy, ma bucur ca a trecut noaptea cu bine si acum esti mai linistita. M-am gandit azi la tine si ti-am tinut pumnii sa dormi linistita ... sper ca ai dormit bine.
Catalina, 39+
pufymic spune:
Cata !Am dormit bine....mai putin cand s-a trezit urland gongolinul mare....si l-am "pazit" vreo ora...(pe la 4)....in rest dorm noaptea ca-s rupta de oboseala ca-n timpul zilei trage de mine Alesio non-stop....
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
cata14 spune:
Puffy, de ce ai scos pozele cu fotomodelul? Ca am vrut sa i le arat nepoatei mele si nu le-am mai gasit.
eu cred ca am un inceput de depresie dinainte de nastere. Nu-mi convine nimic, imi vine sa plang, nu fac nimic, nu vreau nimic ... si, desi vreau ca bebe sa iasa nu vreau sa am si parte de nebunia din prima luna.
Catalina, 39+