Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
MamiLili spune:
Mexxa
Susa
Ionica, bun venit acasa cu Sophia!
Inni, multumesc pentru raspunsul pe care mi l-ai dat ieri!
Lullabay, sa-ti traiasca flacaul! Ce dragut e, cu piciorusele grasute!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 35 cu
eloise spune:
Cami asta ma crizeaza si pe mine... ma intreaba de ce sex este copilul si apoi zic "Mda, nu e sigur, veti vedea cand se naste, sa nu fiti dezamagiti...." sau "dar nume de fata ati pregatit?" Pana si dr de familie mi-a zis chestia asta. Si eu le zic ca 4 echografisti diferiti s-au pus de acord ca e baiat, fara dubii...da' ei tot pe-a lor o tin... ca pot fi surprize... Vorba ta... atunci de ce mai intreaba? Cred ca o sa le spun asa de acum "Copilul meu este un.... COPIL".
Mirabela placa asta cu "eu am crescut deja 2 copii si stiu mai bine decat tine" iar e fumata si nu sta in picioare. Aaaa, dumneavoastra ati crescut deja 2? Foarte bine, felicitari, acum lasati-ma sa mi-l cresc si eu pe-al meu. Si "dar voi cum ati fost crescuti, si uite ca sunteti sanatosi!"... ei bine asta a fost acum aproximativ 25-30 de ani, oricum cu peste 2 decenii in urmam si lucrurile se schimba, se fac descoperiri medicale zi de zi... sa ne mai scuteasca cu sfaturile lor!
Apoi, am mai observat o chestie, din auzite, ca soacra mea e deocamdata foarte ok si ne intelegem perfect (dar nu se stie niciodata). Odata cu aparitia copilului, unele soacre incearca sa "puna gheara" pe nepot, ca si cand ar fi o particica din copilul lor (sotul tau) care li se cuvine lor. Parca soacrele se "implica" (in sensul rau al cuvantului) adica au pretentii mai mari de participare la cresterea copilului, decat le-ar avea mamele noastre, de exemplu. Incerc sa nu generalizez, e doar o impresie
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
putzuruca spune:
Neatza burtici si mamici,
Chiar e o zi productiva: Mexxa, Amarantina, Susa, va doresc nasteri usoare si refacere rapida.
Pufy, vad ca bb din burtica a ascultat rugamintile mamicii lui. Bafta la control!!!!
Noi suntem bine, bb e cuminte in burtica dar de o saptamana ma dor rau sanii si au inceput sa curga. Azi dimineata m-am trezit cu tricoul ud si cu cearceaful deasemenea. . Si inafara de asta mi se mai inflameaza si ganglionii subaxilari, insa se retrag, iar se inflameaza si tot asa. Cred ca-i din cauza sanilor. Mai pateste cineva asa ca mine?
putzuruca 36+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
eloise spune:
Am primit si eu mesaj de la Mexxa. Suna asa "sunt la sala de nasteri. bebe meu nu vrea sa mai astepte. dupa amiaza cel tarziu cred ca nasc. tineti-mi pumnii, va pup pe toate"
Sunt atat de cascata , am primit mesajul la ora 9 si acum l-am gasit abia.... ce zapacita, ce adormita . De-acum imi leg telefonul de gat!!!!!!!!!!!
Amarantina
Susa
Mexxa, sa nasteti usor fetelor si sa aveti bebici sanatosi!
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
Susa spune:
>buna dimineata mamicilor, eu sunt o prietena buna de-a susei
si vreau sa va transmit din partea ei ca aseara pe la 11 p.m. s-a nascut bebe lucas 4.400 kg cu cezariana; atat ea cat si bebele sunt bine.
>va pup , aveti grija de voi si nastere usoara
Silvia38+ cu Lukas-Daniel
POZE
floricika spune:
Amarantina
Susa
Mexxa
Noi suntem bine, nu am nascut
Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze
floricika spune:
Wow, ce repede a nascut Susa, nu imi vine sa cred!!! Susa, felicitari, refacere rapida si bebe cuminte si mancacios!!!
Floricika 39+ cu David Gabriel
Poze
Nokia spune:
Amarantina
Susa
Mexxa
Buna dimineata fetelor!
Cand am vazut mesajul Mexxei, am intrat in panica. Tocmai ce ziceam ca ma "cuplez" cu ea. Sper ca nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. BB al meu e mai micutz
Eloise, temerile pe care le ai sunt normale. Ma gandesc ca io am fost anormala la prima sarcina: in ultimele 2 luni de burtica, am plans zi de zi de TEAMA!! Ca eu nu o sa reusesc Tremuram numai la gandul ca EU tre sa nasc. sunt la al 3-lea si inca ma mai ia cu frica, nu asa pana la lacrimi, dar griji tot imi fac. E cat se poate de natural
Sper ca te-am incurajat
Fug in pat sa mai fac putin nani, ca iar am stat de popandau juma' de noapte
putzuruca spune:
Felicitari mamica Susa si bine ai venit pe lume bebe Lukas-Daniel. Sa fiti sanatosi amandoi iar mamica sa se refaca rapid.
putzuruca 36+ cu Andreea-Iuliana
poze cu dragoste