Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 7
Mirabelac spune:
Itzi eu nu am gasit nici un suport separat si m-am gandit sa-l confectionez eu. L-am facut dintr-un material din bbc 100%, l-am croit in forma aia si inauntru am pus un material care se pune in pilote, nu stiu cum se numeste exact. A iesit ca o salteluta care pe mijloc are forma corpului lui bebe sa nu alunece pe parti. Mi-am propus ca sapt. viitoare sa fac si o salteluta de infasat (daca nu m-apuca nascarea pana pe 18 cand is programata)
Nu cred ca o mai afecteaza pe pitica raceala, mai ales ca nu ai febra... doar ca faci tu efort la tusit si poate vine mai repede
Si eu sunt racita dar usor, stranut tot timpul si-mi curge nasul.
Sandra impotriva constipatiei ai incercat strugurii??? La mine merge bine de cateva zile, dar mananc zilnic.
Mirabela sapt. 38 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.
eloise spune:
Mirabela mda, tipa cu pricina era genul "cu experienta", mandra ca e deja mamica si atotstiutoare.
Cat despre soacra ta, incearca sa-i spui politicos ca tu ai citit si te-ai documentat f mult lunile acestea, ca abordarile in ceea ce priveste cresterea copiilor s-au schimbat in ultimii ani, si acestea sunt recomandarile de actualitate (bebe doarme in patutul lui separat; mama f probabil va avea nevoie de o pompa pt san pentru a-si stabiliza si optimiza lactatia) si daca nu si nu...si nimic nu merge, spune-i suav :"Stiti... ma gandeam ca-i copilasul meu si ca as putea lua eu decizii cu privire la cresterea lui"
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
itzy-bitzy spune:
Mirabela dar nu ii mai spune...si cand o vrea sa iti cumepere ceva ii spui ca nu e nevoie ca aveti tot deja cumparat. de ce sa iti faci de acum nervi? Iti faci atunci o singura data la reactia ei. NU ii mai zice...
Inni este o papusica Ami. Eu ii arat sotului meu toate pozele cu bebei ...ca el avea impresia ca nou-nascutii sunt ca niste "clone" si nu au fata de "om" de la inceput ci abia dupa cateva luni el ii stia cum arata atunci la cateva ore...si cand i-am aratat poza cu Ami a exclamat: Ia uite mai ce frumusica e ...si ce ochi mari are deja....
Ma intreba daca de Craciun pe la 3 luni , bebelina noastra va avea fatza de om ca sa se poata juca calumea cu ea. Ce ti-e si cu taticii astia...
O sa am si eu niste intrebari ...pt tine sa imi spui cand sa te abordez tare asa... ca am o lista
Pupici
Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria
POZE
adameasca spune:
Mama, ce de nasteri!!! Fetelor, curaj si refacere rapida!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca
pufymic spune:
Buna dimineata!
Amarantina
Mexxa
Susa sper ca esti deja cu bb mic in brate!
Ionica bine ati revenit acasa!Nici eu nu am gasit pozele...
Sandra eu i-am luat scaun de masina tip scoica(0-13 kg), iar cercei parerea mea e ca cei mai indicati sunt ori cei de aur ori cei medicinali(dar sa fie sterili!-sau macar ffff bine dezinfectati).
Eloise si eu ma enervez la maxim cand dau peste persoane asa sfatoase si atot-stiutoare....si care scot numai ineptii din ele.
Dar cand sunt nervoasa ripostez si le spun ca sunt superstitii prostesti(chiar dc stiu ca nu le pica bine-de fapt dinadins spun asa).
Itzy multa sanatate!
Noi suntem ok, bb tot in burtica, Ovi a ajuns acasa(deci acum sunt linistita!)....eu tot cu dureri si contractii....si astept. Maine mergem la ultimul control inainte de nastere....si programam operatia(cred).
Sa aveti o duminica placuta!
Pupici!
Ioana(38+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Povestea bazucului
Ingerasul mic din burtik
CamiSol spune:
Amarantine Susa Mexxa
Nastere usoara, daca nu ati nascut deja si va asteptam cu vesti!
Ionica sa-ti traiasca minunea si sa fie sanatoasa!Si tu la fel ca sa o poti creste!
Mirabela , Eloise stati calme fetelor...incarcativa cu nesimtire si nu mai bagati in seama toate prostiile. Eu asa am facut.Pana si mama mea comenta la inceput ...dar acum s-a calmat. Ce m-a disperat cel mai tare ... erau persoane care ma intrebau ce sex are copilul. Cand le spuneam ca este baiat sigur incepeau sa comenteze ca nu se poate sa se stie sigur, ca s-au mai intamplat cazuri...ca le spunea ceva la ecograf si iesea altceva si tot asa. Le explicam ca fac ecograf luna de luna, ca este performant , ca doctorul este bun si ca nu are cum sa se insele...tot nu se lasau induplecati. Eu nu inteleg DE CE mai intrebau ce sex are copilul....?????????????
O duminica placuta !
Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
Mirabelac spune:
Eloise am incercat cu ambele variante, cand i-am spus cu frumosul mi-a spus ca stie ea cum se cresc copiii, ca, na, doar a crescut 2, nu? apoi am trecut la varianta a doua, chiar i-am spus mai raspicat ca o sa-l cresc cum cred eu de cuviinta, nu a spus nimic pe moment, dar de atunci nu a mai comentat, asta a fost acu vreo 2 zile, sper sa ramana asa
itzi acuma nu ii mai spun nimic, insa eram obisnuita ca inainte, sa vb. de toate, nu era nici o problema, nu m-am certat sau sa discutam in contradictoriu niciodata. Ma inteleg cu ea aproape mai bine decat cu mama, care este o fire mai energica si ne batem "cap in cap".
Dar uite ca legat de bebe se pare ca s-a schimbat treaba... sper sa nu se mai bage dupa ce-l voi naste...
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Inni este o papusica Ami. Eu ii arat sotului meu toate pozele cu bebei ...ca el avea impresia ca nou-nascutii sunt ca niste "clone" si nu au fata de "om" de la inceput ci abia dupa cateva luni el ii stia cum arata atunci la cateva ore...si cand i-am aratat poza cu Ami a exclamat: Ia uite mai ce frumusica e ...si ce ochi mari are deja....
Ma intreba daca de Craciun pe la 3 luni , bebelina noastra va avea fatza de om ca sa se poata juca calumea cu ea. Ce ti-e si cu taticii astia...
Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria
POZE
Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
itzy-bitzy spune:
Mirabela am inteles...si l-ai cusut la masina nu? Cred ca este f dragut, insa va trebui sa il usuci de ficare data pe calorifer nu sau il poti lasa si asa? La noi m-au intrebat si mama si soacra-mea ca de ce ne grabim sa luam de acum lucruri si le-am spus ca eu nu ma las in baza nimanui si e bine sa luam ce ne place noua...de ce sa dea ele banii si sa nu ne placa? Si nu au mai spus nimic...s-au conformat amandoua ca se aliasera... dar le-am pus la punct
Eloise si eu sunt la fel sa stii..uneori imi pare asa de rau ca nu am avut prezenta de spirit sa zic ceva...dar si cand ma calca pe coada...uit de diplomatie...si le-o tai scurt.
Da Camisol asa zicea sotul meu...barbatii deh...
Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria
POZE
Mirabelac spune:
CamiSol mama s-a lasat mai repede si nu a mai spus nimic dar soacra nu...
itzi pe margini este cusut la masina, insa cusaturile de pe mijloc (ca sa nu alunece umplutura aia) sunt cusute la mana, ca masina mea nu coase grosimi mai mari. Eu l-am spalat deja si se usuca f. repede, materialul ala din interior nu retine apa.
Mirabela sapt. 38 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.