Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Cata, oricum "nu e pregatit" e un fel de a spune. Nu e pregatit el si nu-si propune sa iasa chiar acum, dar la 39s+ e la termen, bine crescut si avand toate sansele sa se descurce perfect in lumea exterioara. De asta va invidiam. Dar ajungem si noi mari! E o vreme pentru fiecare!

Sandra ai intrat in luna a 9-a cand ai implinit 36s. Deci, la 36s si o zi, esti in luna a 9-a. Felicitari! La 37s se considera ca nu mai e prematur, e la termen si poate veni pe lume.

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Deci am intrat in luna a 9-a? Multumesc, Eloise !
Stiu ca bebe e ok dupa 37sapt (deci inca o sapt) dar sunt 3 motive pt care mai vreau sa astept 2sapt macar (nu vreau Fecioara, sora mea care va fi nasa a plecat ieri in Argentina si vine pe 21sep si vreau sa merg la BabyExpo sa termin odata cumparaturile astea).

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Inni, de unde ai luat lateralele pt patut si cat au costat?
Eu am gasit numai din cele care se leaga de patut, nu asa duble ca astea din pozele cu frumusetea ta .

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Eu ma duc sa ma intind, ma uit putin la TV ca nu stau prea bine pe scaun cu durerile astea de spate si vad ca m-au lasat momentan arsurile...

Sandra 36+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Acum cateva minute am primit pe mobil un mesaj de la "colega" voastra de grup, Mexxa. Este in sala de nasteri si crede ca pana diseara se va intalni cu bebe Sebastian! Sa-i tinem pumnii!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Susa
mexxa

Mirabela sapt. 38 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MEXXA

SUSA

39+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Ce de bebelusiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!

Neata burtici , mamici si bebici!

Amarantina, Susa si Mexxa nastere usoara, bebei sanatosi si recuperare rapida!!!

Lullabay, Ionica, Naty sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ele. Recuperare rapida si multa sanatate amandurora.

Gabitica...cu intarziere la multi ani si casa de piatra si un bebe sanatos.

Eloise nu le mai da atentie ..eu i-o serveam ff frumos spunandu-i ca stie sa ma incurajeze.

Pufy sper ca esti bine acasica si cu Ovi langa tine

Mirabela am vazut suportul. Atunci nu aparea nici un link cu poze de aceea te intrebam unde sunt pozele. Cum l-ai facut? Este ff dragut.

Eu sunt ff racita, sunt cu nasul si gatul varza..tusesc de am capiat-o pe asta mica...sper ca nu o afecteaza daca nu am temperatura nu?

Va pup si aveti grija de voi

Itzy-Bitzy
38+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eloise eu mi-am dezvoltat anticorpi deja pt. persoanele astea "binevoitoare" care se cred cu experienta si-ti dau sfaturi privindu-te de sus... ba imi spuneau ca am burta mica, ba ca "aaa e baiat... lasa ca al 2-lea o sa fie fetita", ba ca burta e de fetita si nu de baiat si multe altele.

Mai nou ma enerveaza soacra-mea la culme, ca de ce cumpar lucruri pt. bebe inainte de a se naste... daca ma aude ca am cumparat ceva si incepe sa comenteze... si culmea este ca eu m-am inteles cu ea perfect dintotdeauna... este o femeie f. calma, nu m-a deranjat niciodata nici macar cu o vorba nelalocul ei, dar nici eu pe ea...
Acuma ma dispera, efectiv, ori sunt eu mai nervoasa acuma la sfarsit, dar nu-mi place sa se bage cineva peste mine, ea inca mai are conceptia ca un bebe se tine infasat pana la 3 luni (ca sa aiba picioarele drepte, cica), eu mor cand aud asta, ca ce-mi trebuie patut, ca bebe poate dormi si in pat cu noi, etc. Si tot repeta vorba asta invechita: ca noi cum am crescut asa...
Si sa ma las in baza ei ca-mi cumpara ea lucruri pt. bebe dupa ce nasc? Cine stie ce prostii imi va cumpara invechite si demodate... nici nu vreau sa ma gandesc... sotul meu nu se pricepe la din astea...
Dar in ultimul timp nu-i mai spun nimic si incerc sa o evit, dar deschide ea subiecte din astea si ma enerveaza, are impresia ca le stie pe toate... a facut o fata ca mi-am luat pompa de sani de ziceai ca nu stiu ce a patit...
Hai ca m-am intins cam mult... dar m-am descarcat si eu...

Mirabela sapt. 38 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Oooooooooo, si Mexxa??? Ieri am vorbit cu ea pe messenger si isi dorea sa mai stea bebe pana marti, la control, cand parca se implineau si 36s. Eu sper sa fie foarte bine amandoi, chiar daca se naste acum, oricum e destul de marisor! Mexxa, nastere usoara si bebe sanatos!

Itzy , asa ar fi trebuit, dar eu n-am prezenta de spirit in fatza oamenilor, de obicei sunt genul fraierutz si delicat in viata de zi cu zi.

Gripo tot in formula completa?

Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput