Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 5
eloise spune:
Nu stiu daca era rautacioasa saraca... pur si simplu lipsita de tact mai degraba...stii cum sunt unii oameni, cum mai dau cu bata-n balta... si acum la paranoia mea de gravida... si mai sunt si superstitioasa foc (acum mai ales)
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
eloise spune:
De fapt pur si simplu ma enerveaza expresia asta fatalista: "de ce te temi, nu scapi". cred ca e un indemn la gandire pozitiva, adica, daca gandesti negativ, poti atrage raul bla bla... o mai fi adevarat cateodata dar nu la modul absolut.
Eu de felul meu is panicoasa dar Dumnezeu m-a protejat pana acum si proverbul asta uracios nu s-a aplicat! Sper nici de acum inainte!
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
cata14 spune:
felicitari Alessia si Lullabay!! Sa va refaceti repede si sa aveti babici sanatosi!
Catalina, 39+
cata14 spune:
Ionica, refacere rapida iti doresc si sa-ti vina laptele repede ptr ingerasul cel mic. Cat despre cezariana ... se vindeca, bine ca sunteti bine amandoua acum.
Astept sa mai postezi cand te mai refaci si sa ne spui cum a fost, ce n-a mers bine, nu ti-a prins anestezia?
Catalina, 39+
microbu spune:
Eu abia acum citesc ultimele pag din cap trecut...
Amarantina, vad ca te-ai hotarat sa nasti azi. Iti doresc o nastere usoara si un bebe frumos si sanatos, apoi muuult laptic si refacere rapida. Asteptam vesti si poze.
Gabitzica, La Multi Ani si sa fiti fericiti!!!
Susa, asteptam vesti! Nastere usoara si refacere rapida
Sandra 36+ inca un pic
cata14 spune:
Eloise, eu zic sa nu pleci urechea la lipsa de tact a celor din jur. E normal sa fii un pic panicata de schimbarile din viata ta dar asta nu inseamna ca "de ce ti-e frica de aia nu scapi". hai sa fim seriosi!! Mi-e asa de urat de "zicalele" astea! Incearca sa gandesti pozitiv ptr ca 90% din rezolvarea probelemelor sta in noi. oricum noi avem tendinta sa exageram totul din cauza hormonilor care se bantuie prin organismul unei gravidute. Eu incerc sa evit ganduri negative sau discutii triste, filme, carti triste sau violente ... etc. Sotul meu e deja stresat ca nu mai putem vedea aceleasi filme s-a plictisit de siropoasele la care ma uit eu.
hai fruntea sus!! Fii Barbata!!!
Catalina, 39+
eloise spune:
Cata multumesc, asa ma gandeam si eu! In rest, incerc oricum sa gandesc pozitiv (mai ales ca pana acum n-au fost probleme) si la fel, sa ma "incarc"numai cu stimuli buni, cu optimism...
Oricum va invidiez pe voi cele din saptamanile 37+... mi se pare ca noi suntem asa miiici.... vreau si eu sa ajungem mai repede la termen!!!!
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
cata14 spune:
NU STIU DACA SUNTEM CHIAR DE INVIDIAT ... PE MINE MA INNEBUNESTE CA NU STIU CAND O SA FIE MOMENTUL. Nici macar nu stiu daca nasc natural sau prin cezariana. E mama la mine si as vrea sa nasc cat mai repede sa ma mai ajute si pe mine o luna pana pleaca ... dar doctorul mi-a zis ca\daca incercam sa provocam nasterea imi scad simtitor sansele de nastere naturala. Uff! Prin saptamana 34-35 tot ce-mi doream era sa ajung spre final (ca si tine Eloise) acum vreau sa nasc mai repede dar nu vreau sa fiu egoista si sa-l scot pe bebe pana nu e el pregatit.
Catalina, 39+
microbu spune:
Fetelor, spuneti-mi si mie cand se intra in luna a 9-a? La inceputul sapt 36 sau 37??? Eu acum am terminat 35sapt ...
Am reusit sa citesc tot si stau si ma intreb daca starea mea "nelinistita" din ultimele zile, dar mai ales nopti nu seamana cu ce au descris fetele care asteapta sa nasca acum...dureri de spate, contractii dureroase (nu mereu) si mult mai dese, dureri de burtica (eu le pun si pe teama constipatiei) dar fara sangerari, scurgeri sau eliminarea dopului. Sa se apropie totusi momentul? As vrea macar 2sapt sa mai stea la "clocit" draguta mea...
Sandra 36+ inca un pic
microbu spune:
Si vreau sa va intreb ceva legat de cumparaturi pt bebe:
1) ce fel de scaun de masina ati luat (tip scoica 0-13kg sau cel 2 in 1 0-18kg)?
2) la fetite ce fel de cercelusi ati pus? (de unde, cat costa)
Sandra 36+ inca un pic