Mamici de septembrie-octombrie 2006 (74)
Raspunsuri - Pagina 4
Cecilia C spune:
Susa galeria e in toi, iti doresc nastere usoara si bebe sanatos, mancacios si somnoros. Ehe la ora asta poate ai si nascut deja...tinem pumnii sa fie bine la toate fetele..eu ma intreb cand imi vine si mie randul, desi eu mai vreau sa mai stea acolo bebelina macar o saptamana.
Pufy cum esti? dormi la ora asta???? sau il astepti pe Ovi si faci noapte alba???? eu sunt sigura ca mai sta acolo bebe pana vine si tati lui, oricum tinem pumnii pana dimineata...eu oricum sunt aici ca la noi e doar 17:43 asa ca o sa fie treaza cand te trezesti....da de stire daca e ceva sa facem galerie.
38+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
tasia spune:
Fetelor mi-ar place sa fie totul atat de simplu, dar nu este Sper ca pana la sfarsitul anului sa o rezolvam cu toate formalitatile, daca am vinde undeva in piata poate ar fi usor dar noi vrem sa fie k-lumea. Desi ma gandesc de multe ori ca mi-as face in primul rand rau mie daca as reusi sa aduc "bucuriile" in Bucuresti pt k as fi mereu in spatele tejghelei pt degustare
37 +
pozele noastre
bebe
ionica spune:
Buna seara burticilor si mamicilor!!
Noi ne-am intors deja acasa de la maternitate;
Sophia-Adina Dumont s-a nascut pe data de 6 septembrie la ora 8:35pm(ora Costa Rica )
Cezariana a decurs bine.....la final cu foarte multe peripetii;
Peridurala pentru mine a fost frectie la picior de lemn,am simtit aproape toata durerea.
In fine nu mai conteaza,avem o bebelina superba,scor Apgar 10,3510gr,51cm,in stare perfecta(vezi poze pe link)
Eu sunt bine, operatie nu ma doare....;daca nu iau tratament de durere!!!
Bebe mananca bine deocamdata doar biberon,laptele la mine inca intarzie.
Va pupic pe toate mamici,burtici si un sfat va dau, profitati de burtica cat o mai aveti,eu caut noaptea loviturile ei!!
Am sa mai scriu !
Pupici
Cecilia C spune:
Ionica bine ai venit acasa , iti doresc recuperare super rapida, o bebelina sanatoasa , mancacioasa, somnoroasa si sa vina lapticul cat de curand. Pupici Nu stiu unde ai pus pozele ca nu le-am gasit
38+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
microbu spune:
Buna dimineata!
Lullabay, felicitari pt Stefan Tudor!!!
Inni, ai o fetita superbaaaaa, e frumoasa foc !!!
Ionica, bine ai revenit si felicitari pt Sophia Adina!!!
Unde sunt pozele?
Sandra 36+ inca un pic
eloise spune:
Buna dimineata!
Eu iar, ca de obicei, prima....... am adormit la 1 si la 6 eram treaza...
Susa sper ca esti cu bebe in brate si ca operatia a decurs bine! Refacere usoara!
Ionica nu e nici o poza cu Sophia in link....
Tasia deci ti-a suras ideea mea de a deschide o mica afacere cu Bucurii in Bucuresti. Mult succes, sper sa dureze cat mai putin formalitatile si apoi sa aveti clienti muuuuulti muuuulti.
La noi in Is am auzit ca s-a mai deschis un stand si in celalalt mall. De vazut n-am vazut inca, mi-a zis ieri o prietena.
Eu ieri am avut o zi cam aiurea... M-am intalnit cu o colega de la scoala, care nu ma mai vazuse din vara, nici nu stia ca-s insarcinata. Ea era cu fetita ei de 2 ani. Cum a inceput scurta noastra discutie, mi-a si servit 3 chiftelutze una dupa alta "Si ce ai?" Eu: "Baiat" Ea: "Pai da, ca ai burta tzuguiata" Apoi "Si... te simti bine?" Eu: "Da, doar ca ma mai chinuie arsurile" Ea: "Da, si eu am avut, e de la par, ii creste parul" Eu (protestand slab si apoi lasand-o balta) "Ei..." apoi din nou "Si cu psihicul cum stai?" Eu: "Ei, sunt cam panicata" Ea: "Nu te teme, ca de ce te temi, nu scapi" Eu ""... Si acum m-am trezit cu vorbele astea "incurajatoare" in cap... Ce ma enerveaza; ce mod de a imbarbata oamenii si-a gasit! Teribil ma enerveaza zicatoarea asta sau ce-o fi ea... nu stiu cat e de adevarata, eu tind sa cred din experienta mea ca nu e foarte adevarata si nu se aplica mereu (Slava Domnului!) dar oricum, prost mod de a ridica moralul altuia! Pai ce... pana acum deja eu am avut 1000 de temeri... in lunile mici; apoi tot ce citeam de patologia sarcinii hop ma temeam ca am si eu etc etc. Acuma cele mai mari temeri, care ma bantuie, presupun ca sunt ca ale oricarei femei inainte de (prima) nastere, dar totusi sper ca va fi bine si ca nu sunt decat ingrijorari firesti in fatza necunoscutului. Ufff ce colega uracioasa!
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
eloise spune:
Uau Sandra... te-ai trezit asa repede... si mi-ai luat-o inainte cu primul msj... pai se poate... eu dadeam "cucurigu" pe-aici... pai ce se-ntampla?!
Eloise 34+ cu
EU
Virsta bebe
microbu spune:
Ti-am luat-o inainte, Eloise!!! Si am vazut si un film inainte sa intru pe Dc....
Ma tot foiesc de pe la 3, bebelina a inceput sa dea suturi pe la 4fara ceva si m-a trezit. Cred ca iar isi schimba programul, pana acum ma trezea la 6 ...
Sandra 36+ inca un pic
microbu spune:
Eloise, ce colega rautacioasa si sfatoasa! Eu deja nu mai suport sfaturile astea gratuite si ma gandesc cu teroare ca abia incep odata cu nasterea bebitzei...
Aaaaa si un f bun motiv de a ma ridica din pat in favoarea DC au fost binecunoscutele arsuri, cred ca am baut o cutie de lapte pana acuma ...
Sandra 36+ inca un pic