Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 5
Amaya spune:
Buna ziua mamici.
Mai vin si eu cu vesti despre noi. Andrei s-a acomodat foarte bine la cresa, dimineata trage de mine sa plecam mai repede si cand ajungem nu are rabdare sa-l imbrac mai repede ca sa intre in sala. Deja cand vede copii parca nici nu exist. Educatoarele ma tot bat la cap sa-l las pana dupa-amiaza, in conditiile in care s-a acomodat asa de repede, si imi spun ca mai tarziu va fi mai greu sa-l obisnuiesc si cu asta (o data au terminat de papat mai devreme si l-au pus si pe el in patut si aproape adormise). Nu stiu ce sa fac, si asa mi-e tare greu fara el in timpul cat e acolo.
Altfel, a descoperit strugurii si mananca in cantitati industriale, si cate 2 ciorchini o data, dar ii lac doar cei albi.
Cand iesim la plimbare e ca si cum ma duc la piata fiindca toate vecinele ii dau cate ceva; ne intoarcem acasa cu struguri, gogosari, biscuiti, pufuleti, ciocolata primite de pe la vecini. Rareori reusim sa ne departam de bloc fiindca ne intercepteaza aceleasi vecine (tare iubarete) si nu se lasa pana nu mi-l intorc pe toate partile, il gadila, il pupa, se lasa ciufulite (noua preocupare a baiatului meu, coafeaza pe toata lumea) si cand scapa din mainile lor e frant.
Crinuta, nu numai Rayan e fascinat de curatenie, si Andrei face la fel, dar numai daca fac eu inainte si apoi el copiaza.
La capitolul nazdravanii insa am observat ca e mai agitat si face numai ce nu are voie doar cand e tati acasa si asta din cauza ca tati lui e mai strict si mai temator decat mine. Tati ii zice mareu "Andrei stai cuminte!", "Andrei, n-ai voie acolo", "Andrei nu.....!". Si cu cat se agita tati mai tare cu atat si Andrei devine mai agitat. Cu mine nu prea face trasnai. Insa eu il las sa exploreze si in mare il las sa faca ce vrea el (bineinteles, cu mine urmarindu-l ca un spion de la Mosad). Am indepartat de la nivelul lui tot ce am putut din lucrurile periculoase pentru el si acum toata casa e buna de explorat. Daca il vad ca e pe punctul sa faca ceva ce n-are voie (sa impinga masinutele pe ecranul televizorului, sa-si bage animalele in priza, sa-mi traga de florile de pe balcon, etc) imediat ii distrag atentia si functioneaza de o mie de ori mai bine decat un "NU" oricat de ferm. Avand in vedere ca este in perioada in care copiaza tot ce facem noi evit sa fac in fata lui ceva ce n-as vrea sa faca el. Spre ex. Andrei nu stingea niciodata televizorul de la buton, decat din telecomanda, insa a fost de ajuns sa-l vada pe tati acum vreo saptamana ca l-a inchis de la buton si de atunci o face mereu. Sau era tati cam suparat si l-a vazut cum si-a scos telefonul din buzunar si l-a aruncat pe canapea si acum Andrei cum ii prinde telefonul jap cu el pe unde se nimereste, concluzie tati a devenit mult mai retinut in fata lui (l-am amenintat ca altfel ii pun Xanax in mancare ).
Hai ca m-am lungit cu exemple dar vroiam sa-ti spun ce functioneaza la noi.
Cololino, bine ai revenit. Ce mai faci? Cum mai esti?
Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Megg spune:
Buna fetelor,
Eu am fost cu Mara in spital o saptamana, a vut enterocolita. A facut perfuzii ziua si noaptea, injectii, pastile, a plans, au chinuit-o dar macar acum e bine si se reface. I-au facut fenobarbital in primele 2 zile ca sa stea cu perfuzia, noaptea o pazeam de frica sa nu se rasuceasca avand firul ala in mana... oribil. Dupa aia se mai inzdravenise si ne jucam in patut si mai ignora perfuzia.
Crinuta, a propos de lovituri, colac peste pupaza, cand eram in spital si-si revenise in mare parte, Mara a coborat singura din patut (intr-o fractiune de secunda, eu eram la chiuveta)si a dat cu capul in coltul sertarului.. i-a curs sange, am fugit cu ea la chirurgie, cu o asistenta, dar era ok, doar au apasat cu o vata cu iod pana s-a oprit sagerarea. Se umpluse de sange pe body, am zis ca fac infarct. Si-asa de stres ma alesesem si eu cu varsaturi si zona zoster.
Bine ca acum e ok.
Cocolino, bine ai revenit! V-am vazut pozele. Te-ai impacat cu sotul tau sau ati divortat? Eu nu mai stiu... decat ca aveai probleme... L-am vazut in poze cu Teo.
Anda, de ce a plecat bona?
http://community.webshots.com/user/megg2005
Megg si bb Mara
Ubi spune:
Am venit si noi de la mare. Am fost la bunici la Mangalia - 3 zile.
Ne-am intalnit cu Lavinia si Natalia.
Copilul e ok, numai noi suntem cam obositi.
www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos
oana cretu spune:
Nu m-am suparat, doar ca, cu timpul, ca multe fete vechi care nu mai scriu, m-am cam detasat de subiectul asta...imi pare rau daca va deranjeaza alegerea mea.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
Ubi spune:
Megg - Doamne ...prin ce ai trecut. Sanatate Marei.
Anda - sanatate Irinucai si sa-i treaca buburutzele cat mai repede. Nu stiu ce poate fi...
Kris - vazut poze cu Bianca. Foarte bine ca nu ati stat mult cu copilul in fum. Te cred ca sunteti obositi...si cred ca nici mancarea nu a alunecat cum trebuie.....
Amaya- si zici ca s-a acomodat Andrei cu cresa? Bravo domle, baiat mare!
Si Alexandra mea mananca struguri (i-am luat din Agronomie ca vand aia cu 30.000 kilul de Ceasla - dulci si buni...miam, miam. Ca doar tot timpul ne plimbam printre viile lor, acum am si degustat produsul).
www.ubi.ro
Ubi spune:
Monalac - am si eu o fetita in parc de 1 an jumate, mica si slabuta dar spirt. Sa o vezi ce alearga...Bunica zice ca mananca putin dar e sanatoasa. Cred ca nu are 10 kile, serios!
www.ubi.ro
crinuta spune:
Megg, imi pare rau pentru Mara, dar bine ca s-a rezolvat.
Amaya, deci baietii nostri au aceleasi hobby-uri, ma bucur. Abia astept sa ne mai intalnim si sa vedem cum se joaca ei de-a facutul curateniei, ca [pe mine ma dispera.
Ixxi, ce faci? Te rog sa nu te izolezi de noi, te rog.
pupici
Crinuta si Rayan
oana cretu spune:
Megg, imi pare rau ca a trebuit sa treaca prin atatea biata de ea. Pupici multi de la mine!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
crinuta spune:
Oana, mie imi pare rau de alegerea ta, dar daca asa ai decis tu, eu iti respect decizia.
Crinuta si Rayan
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Oana, mie imi pare rau de alegerea ta, dar daca asa ai decis tu, eu iti respect decizia.
Crinuta si Rayan
Merci.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST