Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

multumesc!
Da,bine ca e in regula acum. Oricum in momentele alea nu puteam sa fac nimic, imi zicea o prietena ca de ce n-am anunta-o sa ma ajute.
Dar n-aveam nici timp nici chef de telefoane si nici n-avea ce sa faca pt mine.

Mah, am citit un pic din urma, zicea Erica ceva de munte. Unde vrei sa mergi? Sau ai plecat deja? eu am fost la Moeciu de Sus, sunt o gramada de pensiuni, au loc de joaca multe , balansoar, leagan, spatiu. Daca nu e tardiv da-mi pm sa-ti spun.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Ei, si eu am momente cand nu apar cu lunile pe forum. Ori n-am ce sa spun ori am treaba.
Amaya la ce cresa il duci? Si de cand?
Shobo , succes cu bona. N-aveti cunostinte cu o firma sa-i bagi 2 ore pe zi pe cartea de munca? Poate se linisteste omu'. Stii, daca e ok femeia incearca s-o tii... Sper sa nu pic intr-un moment prost cu chestia asta, eu prima data am stat cu Mara intr-o rezerva, singura, apoi cu inca o tipa care avea bebe de 6 luni. Ei bine bebele ei ajunsese acolo ca o lasase fata cu bona si o gasise seara cu fata bonei... Care fata bonei avea 14 ani si se uita la tv fericita ca bebe doarme. Dar bebe nu dormea, era in coma, cu 40 grade. Sunt multi inconstienti pe lumea asta, mai bine convinge-o pe femeie sa stea la voi si ia-o la sentiment, ca voi i-ati marit salariul cand ati putut, ca v-ati bazat pe ea si ca e ca o bunica pt Codrin, ca s-a atasat copilul, vezi si tu.

Offf. Mai am de povestit din spital, sper sa nu va intristez... fata asta pana sa vina cu mine in rezerva statuse in salon cu 2 copii de la orfelinat, unul de 14 ani, cu retard, ii puneau pampersi nr. 3 atat era de slab.... si o fetita de 4 ani care nu mergea.. anemici. Cat a stat fata asta cu ei in salon i-a dat fetitei de 4 ani de mancare si dupa cateva zile mergea si ea tinandu-se de pat... In salonul vecin erau 2 abandonati, le dadeam noi pampersi. Treceau infirmierele cu mancare prin saloane (pt copii) si le lasau si astora abandonati sticlutele pe masa. Cand si cine avea timp si chef (dintre asistente) le dadea si lor cu biberonul.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Megg imi pare bine ca Mara e bine si va urez intremare rapida! M-a intristat ce ai spus de spital, am vazut si eu asa ceva. Te poti intreba de ce asistentele si personalul de acolo nu sint mai omenosi cu copii abandonati sau cu orfanii E atita nedreptate pe lumea asta!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Megg, il duc la Cresa nr. 13 in Drumul Taberei. Sunt foarte multumita de tot. Ca un bonus la parerea mea buna: daca li se murdaresc hainutele ei le si spala pe loc si ti le dau acasa, umede, e adevarat, insa apreciez gestul.
Edit: am uitat sa-ti spun de cand: asta este a doua saptamana (de 4 sept.)

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, nu inteleg de ce zici ca te dispera!?! fiindca incearca sa faca ccc curat?

Oana 18+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

OanaCretu, eu nu inteleg. Dupa ce atata vreme ai fost sufletul grupului, acum dintr-o data ne spui ca te-ai racit de noi? Spune-ne si cauza, poate reusim sa reparam daca am gresit cu ceva fata de tine. Te rog sa nu pleci din "gasca" de mamicilor de ian-feb 2005. Doar aici printre noi, ai trait multe emotii inca de pe vremea cand eram gravide, te-ai bucurat cu noi la fiecare aniversare a copiilor nostri, ti-ai luminat ziua cu pozele noastre.
Amaya, ma bucur ca Andrei e bine si ca esti multumita de cresa.
Megg, m-am speriat dupa ce-am citit cele postate de tine referior la cum sunt tratati orfanii. Of, comentariile sunt de prisos. Sanatate Marei.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Nu vreau sa va ranesc cu motivul retragerii mele, credeti-ma. Nici nu am vrut sa ii raspund Crinutei ca sa nu apara intrebari. Nu vreau sa credeti sa sunt nerecunoscatoare, la cat m-ati ajutat voi, ati fost alaturi de mine, dar nu mai imi gasesc locul in grupul asta, nu stiu sa va zic de ce, pur si simplu...Ma bucur, Liviana ca imi scri cuvintele astea, si eram sigura ca daca cineva imi scrie asta, imi aduce aminte de trecut voi reveni, ca sunt foarte sensibila si nu pot rezista. O sa incerc sa ma readaptez usor, sper sa reusesc. il inteleg pe Seb ca ii este greu sa se adapteze la gradi, sunt in pielea lui acum. Poate din cauza ca multe fete vechi nu mai scriu, am trait mereu cu impresia ca eu sunt vinovata de asta, nu stiu de ce...In fine...i-am spus Oanei (Amaya) intr-un MP ca o sa revin, as fi vrut sa las timpul sa decida...Sunt intr-o perioada cand nervii mi sunt intinsi la maxim, stiu ca daca revin, incep sa povestesc iar (ca sa simt ca cineva imi este alaturi, reconfort sufletesc), si mi-am promis mie insumi ca nu mai scriu ce probleme avem, pentru ca am inteles singura ca ceilalti cred ca ma vait, ca cer ajutor...cand asta as putea-o sa o fac pur si simplu printr-un subiect creat la generale sau mai stiu eu unde...offf...sunt multe adunate acum in suflet si capul meu...copilul cu temperatura...oboseala din cauza nesomnului...stresul...mult prea multe la un loc. Can am citit de Mara, am zis ca ceea prin ce trec eu e nimic...si vreau sa cred ca intr-adevar asa este. Incerc sa revin, dar sa nu ma puneti sa imi deschid iar sufletul, ca sa nu fiu nevoita sa caut cheia de la lacat, ca a pierdut-o Seb. Va pup!

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Si am uitat sa adaug ca neputinta mea de a ajuta oameni care au nevoie aici pe forum m-a daramat de cateva zile. Am zis ca evit sa mai intru pe acele subiecte, dar nu rezist sa nu citesc...si stiu ca nu pot ajuta cu nimic, macar un cent, ma omoara psihic...Cred ca daca o sa vina o zi cand o sa plec de pe forum din cauza asta am sa plec...Dar sper totusi ca intr-o zi o sa putem ajuta si noi.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Megg imi pare rau pentru patania domnisoarei. inteleg ca acum s-a mai intremat si ti-a revenit si tie inima la loc. multa sanatate va dorim :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Megg, ce triste povesti ti-e dat s-auzi prin spital! Bine ca ati scapat de-acolo!
Da, eu intrebam de cazare la munte, dar s-a rezolvat. Multumim oricum, poate next time.

Ca tot mi-ati adus aminte, Ruxi in restaurant stergea cu servetul pervazele ferestrelor, acasa -sterge praful de pe mobila cu buretele de vase, da cu matura cica, dar ea imprastie de fapt toata mizeria. Iar Eric, de doua zile, spala vasele dupa masa de seara. Ce mai conteaza ca face o risipa de apa mama-mama, sunt tare mandra de baiatul meu!
Daca incepe si Ruxi peste 1-2 ani sa dea cu mopul, m-am scos !

Ruxi si-a facut un prieten la munte, si ma mir ca nu l-a uitat pt ca ieri vorbea pe limba ei de zor la tel, plimbandu-se prin casa
si gesticuland. Mai auzeam din cand in cand: "bine", da, da, Nu ciu! , da, Minea (Mihnea).

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput