Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dana, felicitari pentru copiii harnici Mi-a placut cum ai povestit.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, eu am o idee. Daca vin in Bucuresti, saptamanal reunim copiii ( ai tai, al meu si Andrei al Amayei) si am scapat de facut curatenie.
La fel procedeaza si Rayan cu mizeria, o imprastie, dar e clar ca vrea sa ajute, ii place.

Eu una ma bucur ca Rayan a invatat sa arunce mizeriile la gunoi si o face fara sa ii mai spun eu.

Amaya, e mai bine Andrei?
Mi-e dor de discutiile noastre la telefon. Ai asa un stil de a ma linisti...

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Crinuta, multumesc ca nu m/ai uitat...eu va citesc.....aproape zilnic, dar nu mai am putere sa va scriu........trec printr/o perioada tare grea.....1001 de ganduri, de regrete, de sperante...........

daca as putea da timpul inapoi......cate as mai schimba, dar realizez ca finalul tot ala ar fi fost..........imi este dor de tinutul in brate, de noptile cand adormeam asa......dar il urasc pt alte 100 de lucruri.......ma simt ca intr/o mlastina in care cu cat ma zbat mai tare sa ies, cu atat ma afund mai mult.........prima infatisare o avem pe 25 sept.....a promis ca nu face circ si ca sa terminam repede nu va cere nici polilul, dar mai e tipm atat de mult....sunt sigura ca in ultima clipa se va schimba...asa e firea lui.....

aveti grija de pitici......

PS piersicuta mea are 12.5kg si 83cm....ci muuuulte cuvinte.... vorbareata ca mamica

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Of, draga Ixxi, ce rau imi pare pentru tine. Iti inteleg durerea din suflet... Am visat si eu de curand ca am divortat de sot si am trait in somn un sentiment atat de aiurea.... Nu se compara desigur cu realitatea, insa cu ocazia asta mi-am amintit de despartirea dureroasa cu o persoana pe care candva am iubit-o f mult... Viata e cruda uneori, dar totusi nu uita ca se pot deschide noi orizonturi. Cineva spunea ca o dragoste se uita prin alta dragoste. Eu am experimentat acest lucru in trecut si intr-adevar asa este... Multa putere si te rog sa mai scrii, ne bucuram sa fii aproape de noi.
OanaCretu, tu esti o sensibila. Este mare lucru sa vrei sa-i ajuti pe cei la nevoie, insa eu cred ca o poti face si cu o vorba, nu neaparat material. Deh, fiecare cu ce poate. Fetele, haideti sa o incurajam pe Oana sa treaca cu bine peste probleme si sa-si gaseasca linistea!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, as vrea sa stiu si eu cat lapte mananca puii vostri in 24 de ore. Matei s-a dat ieri in stamba ca sa zic asa, caci de fiecare data cand deschideam frigiderul vedea bibe cu lapte si urla pana i-l dadeam. In felul asta a reusit sa bea singur 1 l.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Liviana, Rayan bea 250 ml lapte Milupa, iar in timpul zilei mananca cam 2-3 iaurturi cu fructe + branza, dar putina.

Ixxi, te imbratisez cu drag si te sfatuiesc sa nu te mai gandesti la ce a fost, ce ar fi putut fi.
Cand iubim suntem acolo pentru persoana respectiva si la bine si la greu, iubim, dar si iertam.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Multumesc tuturor de urari.

Oana, tocmai, a fost nasol cu Mara dar pe langa orfanii aia chiar problemele mele cu spitalul par minore. Iti dai seama la 4 ani sa mearga tinandu-se de pat si numai dupa ce o hranesti 3-4 zile??? Eu personal cred ca nu fac fata foarte bine la stres. Doctora parea destul de detasata, m-a certat ca m-am grabit s-o scot pe Mara din spital (parea mai bine) si dupa o zi m-am intors cu ea moale ca o carpa si ne-am internat iar. Am fost la spital in Alexandria, d-asta am si stat in rezerva ca la gr. Alexandrescu am fost cand avea Mara 10 zile si nu mi-au dat nici pat deoarece "doar pt copil exista loc, pt mama avem scaune".
A, sa va zic ceva amuzant. I-am cerut dr. "bilet de voie"sa vina George in vizita si cand nu e program si ea mi-a dat codul (era interfon pe etaj). Dupa aia am vazut ca-l stiau toti. Cel putin intr-un salon in capatul etajului erau niste tiganci cu copiii - nu stiu ce aveau - dar nebunele ieseau cu ei afara dupa tratamentul de la ora 12 si mai veneau dupa 2 ore!!!! Ati auzit asa ceva pana acum?
Mie mi-a convenit programul "de voie" ca George statea si 3-4 ore la mine si nu deranja pe nimeni ca era rezerva.

In alta ordine de idei, nu te mai supara asa usor, normal ca intr-un grup asa mare si virtual pe deasupra mai apar pareri contradictorii, dar se rezolva. Si in fond, cred ca indiferent ce parere are cineva se mai gaseste cel putin o persoana care sa impartaseasca respectiva opinie. Eu de ex. dispar uneori pentru ca nu am nimic nou de spus sau nu am timp, nu pentru ca nu-mi convine ce zice x sau y.

Fetelor care aveti copilasii la cresa, cand i-ati bagat in comunitatea respectiva au facut viroze, raceli sau altceva? Asa se zvoneste pe la mine prin birou ca indiferent cand intra in comunitate (cresa sau gradinita) fac o chestie de-asta , asa, "de acomodare".

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Ixxi, ai facut electrostimulare? Parca tu intrebai mai demult de chestia asta.
Cu problemele legate de divort mi-e frica sa dau sfaturi ca e mult prea complicat pentru mine subiectul . Eu cand nu stiu ce sa fac intreb pe careva care a facut psihologia. Oricum, e clar ca esti pe cale sa incepi un drum nou si trebuie sa mergi pe el. Daca ai gasit putere sa iei decizia asta o sa gasesti si de-acum incolo. Sanatatea voastra e cea mai importanta, restul le amelioreaza timpul...

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Ixxi, imi pare tare rau pentru ca trebuie sa treci prin asta. Imi imaginez ca i-e greu, mai ales ca nu ai vrut sa se ajunga aici. Eu mereu am spus ca, noroc ca dintr-o casnicie esuata a iesit un cooil (in cauzl in care este), pentru ca iti forta, copilul te face din neom, om. Iti doresc sa ai o viata plina de bucurii alaturi de piersicuta si sa se termine asa cum vrei tu.

Liviana, merci, esti o scumpa, nu am nevoie de incurajari, initial am vrut sa fiu lasata in pace, dar un mesaj ca al tau nu ma poate lasa rece. E atat de bine uneori cand nu stiu nimic din ce se intampla pe aici, cand ies in parc cu baietii mei si uit de probleme, de tot...Si ma intorc la ideea ca, copiii te fac sa uiti, pentru cateva clipe macar, tot. Ieri, de exemplu, Seb avea temperatura foarte mare (cred ca, crescuse la peste 40), ca am plecat cu el de acasa, avea putin peste 39, si cand am ajuns la magazin era carpa, si am facut doar 5 min cu masina, ardea ca focul. Pentru o clipa, am vrut sa ma duc la urgenta, dar el, moale si vroia sa mearga. L-am lasat prin magazin, nu alerga, ca de obicei, vroia sa vina dupa noi, si se intorcea in alta parte, derutat...era pierdut. usurel, si-a revenit. Cand l-am urcat in masina, mai era fierbinte, dar nu ca inainte sa-l dam jos. Asa ca am ales sa-l duc in parc. Si acolo, in parc, cu copii, cu topogan etc i-a scazut temperatura aia mare (care recrescuse in drum spre parc) dintr-o data. Adica supozitoarele mele sunt mai proaste ca parcul...Si in parc am stat vreo ora, o ora de fericire, el sus, pe poduletul care lega doua tobogane, eu pe o parte, George pe o parte. Si radeam toti trei, ca atunci aveam impresia ca suntem doar noi trei acolo, radeam, tipam...Si uite ca am inceput sa imi deschid sufletul iar, dara sa vreau...de aia prefer sa ma retrag in cochilia mea uneori, ca se blocheaza lumea din cauza mea si nu mai scrie aici, ca si ieri. Dar nu luati in seama mesajele mele, voi vedeti-va de discutiile voastre.

Megg, nu discutiile contradictorii ma deranjeaza, deloc chiar, ca invat si de la unii si de la altii...ma doare rautatea unora, ma doare cel mai tare suferinta altora...ma doare ca fete dragi mie au plecat...offf, sunt multe de spus. M-ai speriat si pe mine cu ce povestesti tu acolo. Pai sa inteleg ca un copil orfan la noi se poate numi si handicapat (cel putin prin intarzierea asta in comportament)? Si chiar ca aici nu intri-iesi cum vrei. La interfon iti raspund ei,vin si deschid personal, nicidecum pacientii...sper totusi ca intr-o zi sa fie ca aici. Uite, si asta e un punct care imi face tare rau, ca acolo am familie, am prieteni, chiar si voi, de care m-am apropiat, si ma doare ca nu e totul cel putin ca aici.

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Oana Cretu si mie mi-a parut rau ca nu ai mai scris aici, imi place mult de voi, tu esti atit de buna! Sper sa rezolvati repede problemele pe care le aveti si de data asta!

ixxi iti urez sa treaca repede perioada grea si sa ai multa incredere in tine.

Liviana Vladut al meu bea dimineata cam 300-350 ml de lapte si seara cam 150-200 ml. Si peste zi ar trebui sa manince si iaurt desi mai sare, si mai maninca cascaval.

Anda au trecut bubitele Irinei?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput