Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 8
sirimie spune:
As vrea sa cumpar lui Vladut creioane de pictat hirtii si pereti, dar cred ca trebuie sa fie speciale pentru ca le baga si in gura
. Voi ati cumparat asa ceva pentru copii? Oare care sint cele mai potrivite si unde se gasesc?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
oana cretu spune:
Simona, merci.
Eu nu i-am cumparat creioane inca, deci nu stiu ce sa iti raspund.
Liviana, Seb bea doua biberoane, unul dimineata si unul seara, de cate 300 ml, dar in general mai lasa 30 ml in biberon, si foarte rar mai vrea.
Si Seb mai manaca iaurtel ziua.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
V. Erica spune:
Simona, eu nu stiu cum sa mai ascund creioanele de copii, si tu le cauti
...
Oana Cretu, poate treci tu printr-o pasa proasta si vezi lucrurile altfel acum. Eu iti doresc s-o depasesti cat mai repede.
lui Seb!
Crinuta, buna idee.
Fetelor, copiii mei se joaca acum "de-a v-ati ascunselea". Ruxi tocmai "s-a pus" si numara: "doi, patu, cici ..."![]()
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Witchie spune:
Irinei i-au mai aparut ieri cateva pete roz pe piciorute. Azi noapte a fost foarte maraita s-a trezit des si in cele din urma a varsat canita de apa in pat, asa ca de mila si de ingrijorare, a ajuns in patul mamei, de unde n-o mai dadeam jos azi dimineata.
Creioane cerate mari si usor de tinut in gherutze: la CORA departamentul de papetarie: sunt 6 culori prinse intr-un blister transparent, rotunde si cu varf cam ca un minaret, nu stiu sa va explic exact insa sunt speciale pt bebelusi. Costa 100.000. De asemenea, pt mazgalit exista tablite (60.000)cu un creion special pe care le stergi de la un buton. Am vazut la Nick Center dar cred ca se gasesc si in piete.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase
V. Erica spune:
Liviana, Ruxi mananca un bibe dimineata si unul seara. Uneori mai uitam.
Witchie, pan` la urma ce e alergie sau reactie la vaccin?
Nihil sine Deo!
V. Erica spune:
Ixxi, daca mai treci pe-aici poate iti mai distragi atentia de la durerea ta. Las` ca va iesi soarele si pe strada ta!
Nihil sine Deo!
oana cretu spune:
Moamaa, ce desteapta e Ruxi, stie si sa numere. Am vazut ca ieri vorbea si cu iubitu' la telefon...al meu tot in limba lui vorbeste, de numai el stie ce zice.
Legat de pasa mea, totul pleaca de la acte, si pana astia nu ne dau un raspuns, nu ma voi linisti. Merci oricum!
Gata, ma duc la treaba acum.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
danielai spune:
Liviana, eu zic ca Maria bea mult lapte, dar nu depaseste 700 ml in 24 h. Asta in conditiile in care bea si noaptea lapte. Mai e cineva care la varsta asta se trezeste noaptea dupa lapte?
Megg, imi pare rau ca ai trecut printr-o experienta asa neplacuta. Iar cazurile astea cu copii orfani iti rup inima, eu nu inteleg cum pot fi asa ne-oameni.
Oana, bine ai revenit. Lasa gandurile negre si povesteste-ne despre voi si Seb. Cum a ramas cu rezidenta?
Simona, eu i-am luat asa: niste creioane dintr-o chestie mai moale, invelite in hartie (l-am luat dintr-un Duty Free, dar era Disney), ma gandesc sa te uiti pe la Mall; niste carioci speciale pt copii, care se spala usor (de pe maini si haine, pe pereti n-a incercat inca
)din Carrefoure - scrie pe ele ca se spala usor; am primit cadou si niste creioane normale de la Mothercare, lemnul este natur, nevopsit, ca in cazul in care-l baga in gura sa nu manance vopsea, dar au dezavantajul ca arata toate la fel si nu sunt bune pentru identificat culorile. Sper ca m-am facut cat de cat inteleasa.
danielai spune:
In legatura cu primele creioane, Anda a explicat mai bine, se cunoaste ca e scriitoare
. Alea sunt!!!
Si confirm si cu tablita. Se joaca mult cu ea. Se gaseste la mag cu chinezarii la 30.000. Am si una mai complicata de la Chicco pe care am mostenit-o de la un verisor. Dar in afara de faptul ca e mult mai rezistenta nu are elem suplimentare interesante.
V. Erica spune:
Ehei, pan` s-o declaram fata desteapta mai avem...
Imita si ea ce aude. Eric se distreaza punand-o sa repete dupa el numerele: "unu, doi, tei, patu, cici, ase, ate, ot, noo, gece". Dar ea, singura, nu le spune la rand ci asa, mai pe sarite
.
Ce-mi place ca a inceput sa lege propozitii daca pot sa zic asa la "nu ciu" (nu stiu).
Nihil sine Deo!