Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
cocolino spune:
Ei,hai ca am uitat ca am linkurile de poze in semnatura...Deh...batranetea...
Cele mai noi poze sunt cele de pe websots,care sunt de acum 7 luni...
Coca si dragalasa Teodora (1 anisor si 8 luni) http://community.webshots.com/user/cocolino131 si http://pg.photos.yahoo.com/ph/anutabulinuta_99/album?.dir=264f&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
lbelciug spune:
Buna Coca,
de mine iti mai amintesti? Ti-am scris si pe email acum ceva vreme cand cereai info despre cresa. Nu stiu ai primit mesajul meu si daca ti-a fost de folos, caci n-am primit re de la tine...
Spune-ne ce mai face Teo, tu ai inceput serviciul? Asteptam si poze recente si sper sa ramai activa si in grupul de pe acest forum...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
crinuta spune:
Mama fetelor, e cumva tot weekend si eu nu stiam? Pai atat de putine mesaje?
Eu sunt foarte suparata deoarece Rayan nu m-a ascultat cand i-am spus sa nu vina ca spal gresia, a cazut si s-a lovit cu capul de gresie. Pur si simplu am explodat.
Incapatanarea asta e ingrozitoare si sunt decisa sa fiu mult mai dura in legatura cu acest aspect.
Crinuta si Rayan
kris spune:
Buna seara!
Crinuta, ii pare rau pt Rayanut al tau! S-a lovit rau? Si Bianca a patit ceva de genul asta, dar lovitura nu a fost grava, doar a plans vreo 2 min...mai mult s-a speriat. Sanatate!
Anda, sanatate Irinucai! Si mamicii, multa Rabdare!
Cocolino, bine ai revenit! Dar pe mine ma mai ti minte? Ne-am cunoscut personal la intalnirea din dec 2004 de la pizza hut, P-ta Romana.
Patri, voi cum stati cu ultimele 4 maselutze? Noi avem penultimele doua iesite. Au iesit, deocamdata doar jumatate din ele...de aceea am fost un pic agitate! De doua zile isi baga manuta toata in gura si se tot controleaza acolo.. La un plans isteric am descoperit noile aparitii. Total 18 buc...ufff mai avem 2 si am scapat.
Fetelor? Am si eu o intrebare: sint momente cand puiutii vostrii vor in parc, de exemplu, sa stea numai in brate? La noi s-au cam indesit aceste momente..ii tot explic, ca e deja mare..si se pune pe un plans...de zici ca o taie cineva. Oare este doar o perioada pasagera?
Sanatate si celorlalti copii bolnaviori!
Ana Maria, felicitari pt intarcat!
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
kris spune:
Daca aveti placerea sa ne vedeti aici in cele mai recente poze, de la cununia de sambata.
Cum a fost? Nu prea placut, in localul inchiriat de proaspatii casatoriti, se fuma mai rau ca la o cafenea. Mai mult de 2 ore nu am stat..ne gandeam cel mai mult la fetita.
albume foto
ana maria spune:
Kris inca nu am reusit, ajunsesem la o singura masa pe zi iar sambata m-a dat peste cap, i-am dat de vreo doua ori peste noapte. se culca seara singurel, fara tzitzi dar peste noapte tot mai cere. oricum pe 23 plec la Atena si atunci clar se va petrece.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
crinuta spune:
Kris, merci.
A plans putin, mai mult am plans eu. Cand mi-am acoperit fata cu mainile s-a oprit din plans si mi-a dat mainile la o pare.
Aveam senzatia ca este un tatic grijuliu.
Mie mi-e foarte frica de loviturile la cap, iar cum a sunat ieri lovitura aia, brrrrrr.
Revenind la gesturile lui Rayan, are dese momente cand ne lasa masca.
Este atat de atent, de dragut, de iubitor, face chestii fara i se spuna, ajuta, cand ridic tonul ma pupa, si lista e atat de mare incat oricum, indiferent cat si ce as scrie nu vor putea vreodata exprima tot ce vreau.
Din pacate obsesesia lui pentru curatenie s-a acutizat.
Nu ma mai lasa sa dau cu aspiratorul, il pune singur in priza ( aproape bine, nu total inca), ii da drumul, etc.
Daca vreau sa aspir eu plange, e disperat, ma urmareste peste tot in speranta ca dupa ce termin ii dau lui aspiratorul.
Eu nu pricep de ce atata obsesie pentru asa ceva.
La fel face cu mopul, matura, farasul, spray-ul pentru mobila, cel pentru sticla si tot asa.
Acum cateva zile a picat peretii cu marker galben, iar ieri vazand ca eu am luat un servetel udat cu apa si apoi am spalat peretele, a facut la fel si era ultra incantat ca iese acel galben pe servetele.
Eu nu pot pricepe de ce nu se joaca cu jucariile mai mult, in schimb e obsedat de tot ce inseamna a face curatenie.
Acum 2 zile in supermarket, l-a vazut pe un tip care facea curatenie, spala pe jos, si se uita la el de zici ca era in transa.
Apoi s-a dus la un raft, a luat o perie din aia de spalat covorul si a incercat sa se pieptene cu ea.
Si multe, multe altele, insa totul pana la a se lovi.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, nu stiu daca au iesit, ca nu m-am putut uita. POate cind doarme sa verific cu degetul, ca altfel nu se vede.
Bia este tare frummusica si eleganta.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
crinuta spune:
Oana Cretu, pe la noi nu mai postezi, dar la alte subiecte da. Hm, e frumos?
Sau poate te-ai suparat pe noi...
Alina Maria, tu unde esti? De mult n-ai mai scris. E gata casa? Dai de baut?
Crinuta si Rayan
kris spune:
AnaMaria, atunci succes!
Concediu de vis la Athena!
Crinuta, Patri,
Crinuta, imi place tare mult cum povestesti despre nazdravaniile lui Rayan. Ii place sa faca ce vede la tine. Sunt multi copii care nu sunt interesati de jucarii , ci numai de lucrurile adultilor.
Patri, frumoasa nasica! dar si nasicuta cea mica e foc de frumoasa! Am constat si eu ca e tare obositor cu copilul la un asemenea eveniment..nu sta locului o secunda. M-a obosit la maxim!
"Mersul piticului" - imi aminteste de orele de la sport. NOi mai avem pana vom face mersul piticului... la nasicute!
Sa aveti o zi insorita!
albume foto