Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

M-am intors si eu acum de la baby expo. Mare lucru n-am cumparat, nu stiu pe ce s-au dus atatia bani. De fapt...nu prea e de mirare ca toate articolele astea pt. copii au niste preturi ingrozitor de mari. Eu numai pe sacul de dormit al lui Tudor am dat 1 mil. In rest am gasit body-uri destul de ieftine cu 125 si 100 mii vechi, bluze cu maneca lunga (dar nu frumoase, simple, in dungi, de purtat prin casa) cu 80.000 si o pijama de la Aziz cu 250 mii (mult, stiu, dar e de calitate f. buna, un bumbac ceva mai gros). I-am mai luat o caciula, mai mult shapca de fapt, dar e dintr-un fel de fash, material impermeabil si dublata cu bumbac. Nu e de la Piticot dar a fost relativ ieftina, pana in 150.000, ca e grosutza. La acelasi stand de unde am luat shapca am vazut si singurele geci de iarna mishto si la un pretz rezonabil, adica 450-500 mii, ca in rest sunt cam 1 mil.
Asa, informativ va mai spun cateva preturi: polovere intre 600-800 mii (cele cat de cat ok ca material, care au si lana prin ele adica), salopete blugi 500-800 mii, ghete 500-1 mil, in functie de calitate.

M-am intalnit cu V.Erica, care e o secretoasa . A slabit si arata foarte bine dar nu ne-a spus nimic. Copiii la fel de dulci cum ii stiam, iar Eric m-a dat pe spate ca mi-a spus saru'-mana .

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Anda, bravo, felicitari si pareri de rau cu urari de sanatate multa pt. sotz. Acum tre' sa va feritzi de el?
Crinutza, pare foarte inalt, intr-adevar. Cu cine seamana? Amin e inalt? De fapt nici tu nu esti mica pt. o femeie. Si nici slab nu mi se pare, doar mai slabutz fatza de cum il stiam. E insa firesc, ca nu mai sunt bebelushi, la varsta asta ishi schimba alura deja, devin copilashi. Bine ca i-a mai trecut umflatura.
V. Erica, a adormit Ruxi pe drum? Cred ca ti-a fost greu...eu am fost inspirata ca am venit fara el. Pacat ca n-am reusit sa bem un suc, o cafea, impreuna.
Bubu, imi pare rau ca nu ne-am cunoscut. Mi-ar fi placut, desi, daca zici ca ai fost cu Vlad dupa tine, mai mult ca sigur n-am fi reusit sa vb, asa cum n-am reusit nici cu Dana. Ramane pe altadata. Era liber, intr-adevar, azi era de mers. Pt. prima data am putut si eu sa casc gura cum trebuie la standuri. Pana acum n-am mai fost in prima zi de targ, asa ca n-am avut parte de asa ceva. Din pacate m-a cam costat distractia .
Liviana, aveau pantofi si ghete din piele la mai multe standuri. Diverse preturi si calitatzi. Sigur ii gasesti ceva.
Shobo, stiu, m-am gandit ca probabil la voi nu se mai aplica, o data ce s-a umblat deja acolo. Ti l-am trimis mai mult asha...informativ. Poate mai faci un baietzel, cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Tomasa, eu am cam 171 cm iar Amin 176, deci nu e chiar atat de inalt, insa tatal meu a avut 182, ma gandesc ca poate seamana cu el la acest capitol, e posibil.
Eu am fost foarte inalta si ca bebe. Am vazut carnetul cu notite si masuratori, si la 1 an aveam exact aceeasi inaltime ca si Rayan, iar la 2 ani aveam 91 cm, sau asa ceva.

Da, umflatura i-a trecut in proportie de 70%. Nici nu se compara cu prima zi, ceea ce e bine, dar ma asteptam sa vad o schimbare la el, sa fie mai precaut. Nici vorba, e la fel de neatent.

Erica, deci ai slabit si nu ne spui? Felicitari.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Merci pt re Tomasa si Erica. Tomasa, mai stii cumva unde era standul cu geci de iarna? M-ar interesa una sau chiar un costum cosmonaut caci sigur cel de anul trecut nu-i vine.
In Liubliana am fost tentata sa-i iau lui Matei niste ghete cu 8.5 euro din piele, insa am renuntat pt ca talpa nu era deloc flexibila. Chiar, imi poate spune si mie cineva cum e ideal sa fie? Desigur era si incaltaminte mai superioara calitativ, dar in general din piele intoarsa si peste 30 de euro.
Tomasa, sunt curioasa: cum de ai decis sa-l lasi pe Tudor cu tatal tau? Esti f sigura ca se va descurca cu puiul tau? Eu din pacate ma supar de fiecare data cand ramane Matei cu socru-meu (si maine iar va fi o zi din asta) caci il gasesc ba lovit, ba oparit la fundulet, ba iritat pe corp...Of.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Merita sa merg la Baby Expo? Data trecuta mi s-a parut mai rau ca in alte dati de dinainte.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Pentru cine intereseaza, impresii din Slovenia aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83522

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August

Forum despre Flori Presate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

N-am slabit mey deloc, hai nu fiti individioase ca n-aveti de ce ... Irina, draguta ca de obicei.

Ruxi mi-a adormit in brate si am carat-o vreo juma` de ora pe la standuri, apoi cand am pus-o in scaunul de masina s-a trezit si mi-a urlat tot drumul.
Cand am oprit masina, cred ca de nervi a exclamat tare pt prima data: "Veau apa!" (Eric avea sticla in mana.)

E atat de capoasa fata mea, cred ca voi avea tare de luptat cu indaratnicia ei. Ar vrea sa mearga singura pe strada, sa urce scarile singura, am adesea show mare pe strada cu ea din cauza asta. A invatat repede sa se dea pe toboganul spiralat, spre uimirea multor mamici care o dau exemplu copiilor proprii: "Ia uite la pitica asta, nu-i e frica si tu..." Eric era de departe mult mai ascultator la varsta ei.

Iata ce cuvinte mai zice gaza mea:
patani (pantalonii)
paf (praf)
puna (pruna)
bee (bere)
apa, ucu (sucu)
mau (marul), pepene
canu (scaunul)
patoaie (picioare)
titina (mashina), dar cateodata zice si corect mashina
asha (lasa(-ma))
tatou (tractorul)
ba da, ba nu (spre disperarea mea)
meti (merci)
Aesh (Rares), Ebi (Sebi), Ei (Eric), Ici (Ruxi),
epashu (iepurasul), utu (ursul, puiu`
da mie (da-mi mie)
titza (fetita)

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Acum la ora 20 o sa aflam daca rezultatul pozitiv inseamna doar prezenta anticorpilor de la o hepatita veche dusa pe picioare sau virus activ. Daca e virus activ, se interneaza in spital. Ce pot sa zic decat ca asa a fost sa fie. Sper sa fie doar anticorpii. Oricum, e cea mai usoara forma de hepatita si trebuie doar odihna si regim. alt tratament nu exista decat ceva injectii cu imunoglobina am inteles.

Voi sunteti dragute ca de obicei:)
Va tin la curent.

EDIT: erau doar anticorpii, am scapat pe moment.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Doua veri frumoase

Mergi la inceput

Liviana, gecile erau la Baby Pax. Nu mai stiu numarul standului insa se afla intr-o sala la etaj, in dreapta salii principale parca. Aveau si costume cosmonaut dar cred ca pt. copii mai mici. Gecile insa mi s-au parut chiar ok, multe culori si materiale, mai groase, mai subtiri, mai matasoase, mai batzoase . Intzelegi tu cum, ideea e ca aveai de unde alege. Nu erau cele mai cele, dar ca raport calitate pretz erau in regula. Mie un mil. pt. o geaca de copil deja mi se pare cam mult ca o poarta 3-4 luni doar. Din pacate insa cam toate pe la 1 mil se invart.
Am uitat sa-ti raspund. Biletul de intrare costa 50 mii pt. adult, gratuit copilul (eu oricum nu l-am avut cu mine).
Cu tata am ceva emotzii dar sper sa se obisnuiasca repede sa-l hraneasca si sa-l schimbe, ca astea sunt problemele. In rest se intzeleg super, se iubesc mult, are chiar o afinitate deosebita pt. tatal meu inca de mic. Si sta dupa el, il pazeste, nu a patzit niciodata nimic cu tata, ma refer la faze gen cazaturi. Dar are destule lipsuri ca doar e barbat. Trebuie neaparat lucrat la pampers si la papa, o sa incerc in zilele care imi raman de stat cu el sa il obisnuiesc. Eh...asta e, daca nu am fost in stare macar de Pampers sa-l dezvatz cat am stat eu cu el acasa!!! De acum, clar il insor cu Pampersul pe el ca tata sigur nu-l dezvatza.
Eu oricum nu am alternativa intrucat cu bona nu l-as lasa si prefer sa-l las acasa cu tata decat sa-l dau la cresa asa de mic. Daca nu il aveam pe el, alegeam insa cresa in locul bonei.
Simona, merita doar in masura in care ai ceva de cumparat, iti lipseste ceva. Daca nu ai nevoi...ce sa zic? nu stiu. Mie una imi trebuia neaparat sac de dormit si stiam clar ca aici gasesc o oferta mai bogata, si mai ales pe totzi stransi la un loc. Ca am mai cumparat si pe langa...asta era inveitabil, nu m-am putut abtine, ca de fiecare data. Oricum e mai buna decat editzia trecuta, mie asa mi s-a parut cel putzin. Nu ca as avea experientza !
V. Erica, mey, io zic sa te mai cantaresti! Sau nu vrei sa ne spui secretul?

Mergi la inceput

Liviana, eu n-am fost foarte sigura de nimic in viatza mea ! Pe bune acum, chiar nu glumesc. Ma bazez foarte mult pe fler, pe intuitzie si cam iau decizii la cald, cu inima (noroc ca macar ma tzin de ele). Insa sper sa fi ales corect macar de data asta. Emotzii cam am.

Mergi la inceput