Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 29
crinuta spune:
Vai fetelor, de 2 ore stau si fac curatenie de nebuna, ca ni s-a anuntat un musafir si asta e.
Camera depozit a trebuit sa o transform rapid in dormitor, si am reusit dar acum m-am asezat un pic ca simt ca lesin.
Rayan saracul vrea sa ajute, dar.... adauge altele si altele si tot asa.
Baga in priza aspiratorul, il scoate spunand " caca"( gata) si tot asa.
Erica, cand vorbesti despre Ruxi parca il vad pe Rayan. Eu sa copil incapatant nu am vazut. Are o perseverenta de ma termina.
Apropos, ai vostri dau cu capul? Nu ma refer acum in semn de protest, ci si asa, in joaca.
Rayan asa se joaca cu Amin, cateodata si cu mine. Pur si simplu da cu capul, e incredibil. E capricorn veritabil!
Sunt absolut uimita de cate cuvinte vorbeste Ruxi. Vorbeste cu mult peste varsta ei. Chiar ieri citeam in Capraru cam cat ar trebui sa vorbeasca la varsta asta si am vazut ca noi ne incadram, dar voi ne-ati luat cu mult.
Bravo ei, fata curajoasa si desteapta, dar si frumoasa.
Bine ca nu gatesc maine. Macar de asta scap, se ocupa sotul.
Hai ca sunt incoerenta dar tot ametita ma simt.
Liviana, pe mine ma intereseaza Slovenia, dar poze ai? Am auzit ca e tare avansata tara asta.
Incerc maine sa citesc in liniste jurnalul tau de calatorie, ca in seara asta nu am timp.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Fetelor, dar harnicute mai sunteti la scris!
Liviana, ti-au raspuns fetele, eu abia acum am reusit sa deschid calculatorul. Maine am iar examen si inca n-am deschis cartea...scriu repede si plec ![]()
Si mie mi s-a parut mai bogat Baby Expo, dar n-am putut sa ma uit la nici un pret...cu toate ca si lui Vlad ii trebuie o geaca, un fash, ghete de toamna si de iarna. Dar i le iau atunci, cand va fi cazul.
Tomasa, noi am plecat de acolo la 1 jum., Vlad trebuia sa pape si sa se culce de pranz...si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut. Vazusem si eu pijamalele alea dragute, la 250.000, dar ce crezi ca m-am putut uita??? Dar Tudor sta in sac de dormit? Ca Vlad doarme in 100 de feluri pe noapte, nu ar sta in sac...Eu cred ca se va descurca tatal tau, va invata repede, parca noi am stiut la inceput...invata pe parcurs si e bine ca Tudor il iubeste si se inteleg.
V.Erica, e dulce foc Ruxi cu cuvintele ei! Baiatul meu spune cateva cuvinte din 5-6 litere, restul din 3-4 o groaza.
Anda, bine ca ati scapat de un stres! Niste poze cu Irinuca nu ne mai arati?
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
sirimie spune:
Tomasa multumesc pentru raspuns. Am sa merg si eu ila Baby Expo in WE, sper sa ajung simbata dimineata.
Anda ma bucur ca ati scapat, ce bine!
Oana Cretu am tot vrut sa iti traduc articolul dar nu am avut timp. Sper sa reusesc acuma
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
lavinia345 spune:
Sa va spun si eu de noi,azi am avut o zi "minunata".Tata de cateva zile a dat in regres,eu ma simt rau,cred ca ma paste ditai viroza ca ma doare capul,urechile,ochii,carnea pe mine si spatele pur si simplu ma termina.Iar Natalia mi-a vomat in jet in seara asta ...In rest e vorbareata rau:
pishor-puishor
mumos-frumos
mumuloc-mormoloc
a mia-a mea
mesi-merci
titzei-cercei
ute-asha--uite asa
ut-ud
balom-balon
nasha,nana
numara pana la 4,canta toata ziua,la utza-utza spune shushie-shushie,daca se loveste de ceva mobila prin casa le da na-na si eu trebuie la fel sa fac si in plus sa si pup unde s-a lovit(cap,mana,picior),se urca si se coboara pe scari singura(avem scari in spirala in casa),arunca la gunoi la comanda(o trimit cu hartii),a inceput sa hraneasca cu biberonul propriu toate maimutele de plush,ba o mai apuca dragostea de jucarii si le pupa pe toate (inclusiv mingii),se invarte cand ii zic sa danseze si daca vrea ceva ce stie ca nu are voie vine sa ma pupe,imi trage niste zambete de ma lesina si apoi se duce sa faca ce vrea.Daca o prind ca are ceva interzis in mana(trusa mea de machiaj,acte,etc)le ascunde la spate si fuge repede sa se ascunda.
Lavinia
poze Natalia
sirimie spune:
Vladut are scaune moi. Ii iese o masea, a iesit un colt, e miriit, a facut temperatura mai mare duminica seara dar am fost luni la doctor si nu i-a gasit nimic. Face de citeva zile kk foarte urit mirositor si de ieri are chiar scaune moi, de vreo 2 ori pe zi. Cred ca il doare ceva, poate burtica, pentru ca e plingacios si vrea numai in brate.
I-am dat ceai de afine si banane si orez si nu i-am mai dat suc de portocala si morcov ca inainte. Dar ii dau in continuare lapte, brinza dulce nu ii place. Ce mincare trebuie sa ii dau de regim? Cu ce sa inlocuiesc laptele? Cascaval am voie sa ii dau?
Poze de la Mot
sirimie spune:
Oana Cretu o traducere succinta a articolului:
Articolul spune mai ales ca atunci cind copilul face o criza, inseamna ca ceva nu ii convine si e frustrat, si ca parintii trebuie sa il ia in brate (daca se poate) pentru ca el sa simta ca ii sint aproape. In nici un caz sa nu strigi sau sa nu te agiti cind se intimpla, pentru ca va fi si mai mare criza. In loc sa strigi mai bine stai linga el si astepti sa se linisteasca, daca il parasesti se simte abandonat. Daca sinteti in public in nici un caz nu trebuie sa te intereseze ce cred altii si sa ii satisfaci dorinta, pentru ca atunci va face la fel si data viitoare numai ca sa obtina ce vrea. Daca e violent cu alti oameni trebuie sa il iei de acolo. Cind se calmeaza trebuie sa ii explici frumos ca uite, ei stiu de ce el a fost suparat, dar obtine mai usor rezultatul dorit daca spune ce il supara. Si mai trebuie sa eviti situatiile in care face crize, sa ai la tine lucruri care sa ii distraga atentia, ca mai bine il pui sa aleaga intre 2 lucruri decit sa ii impui unul pe care il vrei ("vrei sa maninci morcovi sau corn" in loc de "maninca-ti cornul"). Si alte sfaturi: incearca sa eviti zile incordate in preajma copilului, certuri sau vizite obositoare. Daca face 4 crize pe zi si nu ajuta nimic din ce faci, e cazul sa mergi la un doctor, poate avea o deficienta de fier. Cam asta ar fi, in mare.
Poze de la Mot
oana cretu spune:
Simona, merci!
Sanatate lui Vladut!
Anda, ma bucur ca voi nu aveti nimic, imi pare rau pt sot, sper sa fie cum ai spus tu.:)
Oana si Seb 
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE
catiflo spune:
Kris, cu sanatatea nu e de joaca, uite al meu sotz ce-a patit pt ca nu a avut chef sa se duca la control la ochi desi eu l-am tot batut la cap, acum si-a pierdut aproape toata vederea din ochiul sting. Iti dai seama ca daca mai intirzia putea sa orbeasca de tot, se trezea intr-o dimineata ca nu mai vede nimic...
amaya, frumoase nume, prietenii nostri au o bebelina pe care o cheama cristina dar noi ii spunem viorica pt ca seamana perfect cu taica-su care e viorel ![]()
anda, sanatate multa lui V
alina maria, felicitari pt noua casa si spor la treaba...
gabi iar a plins de la 1 la 3 juma azi noapte, acum ia antibiotic pt ca are infectie la nas si urechi, din fericire nu a avut conjunctivita, doar m-am speriat eu. dimineata a facut si el criza ca n-a vrut sa-l dezbrac, schimb si imbrac la loc sa mergem la gradi... e suparat ca taica-su zace la pat si nu se duce la el, plus ca azi-noapte a fost vijelie si probabil s-a speriat de zgomot.
ma supara ca nu mai vrea sa manince mincare, seara vrea lapte de cum intra pe usa, apoi ii dau felii de brinza, crenvusti, para, mai nou imi cere singur banana, apoi lapte cu cereale inainte de nani.
singurul lucru bun e ca de citeva seri se duce singur la patutz cind ii zic ca facem nani...
simona, ce bine ar fi daca teoria s-ar pune usor in practica...
va pup dulce pe toate si multa, multa sanatate
Amaya spune:
Simona, da-i Enteroseptim, il inchide imediat la stomacel. Este 100% natural si la Andrei functioneaza de minune. Ieri dimineata, exact inainte sa iesim pe usa a avut un scaun apa-apa de s-a umplut inclusiv pe sosete. L-am schimbat, l-am dus la cresa si le-am dat medicamentul sa i-l dea dupa mese (de dimi si pranz), cate 2 pastilute. Deja pana dupa-amiaza avea scaunul normal (la cresa a mai avut 3 scaune, 2 mai moi si unul normal). Este a treia oara cand il folosesc cu acelasi succes.
Lavinia, multa sanatate tatalui tau, tie si Nataliei. La voi vin mereu toate o data, fir-ar sa fie.
Florina, multumesc. Macar o sa am si eu un copil sa-mi poarte unul din nume (coincidenta doar, nu cu intentie) cu toate ca numele este si numele complet al nasei, insa care ne place la nebunie. Oricum cand ne-am gandit la nume stiam sigur ca o s-o cheme Cristina iar cand am alaturat Theodora habar nu aveam ca si pe nasa o cheama si Theodora, mama a fost cea care mi-a spus. Coincidenta divina!?!
Oana
19+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
monalac spune:
fetelor,ce bine ca stati in buc si puteti merge la baby expo.si eu i am luat ghete de iarna lui cris,700mii,de la leonardo,din alea de la pluto.SHOBO,si cris a avut probleme cu fimoza,dar la el a fost destul de grav.in ultimul tp aproape ca nu mai putea urina,a facut 2 inf urinare,cand baietelul avea 6 luni,am fost cu el la budimex,la dr stanciu,care l a decalotat manual,f putin si a zis ca nu e caz de operatie.noi pana at nu l decalotasem deloc,pt ca citisem ca nu tb umblat acolo...,dar dr stanciu ne a spus atunci sa l decalotam,dar putin.ideea e ca era f strans acolo,daca umblam urla ingrozitor....pana la urma,la 1 an si 2 luni am ajuns la clinica diagnosis,la dr ioan basca.acolo i s a facut o decalotare barbara,cu o pensa nesterila,din cate am vazut eu si fara anestezie.cateva zile a fost cumplit,ii tremurau picioarele de durere cand urina,dar acum e bine si nu mai plange cand face pipi.sa va spun si eu ce cuvinte spune mama,tata,caca,pipi,papa,pa-pa,ham-ham,gol,bobo,ana,maie,taie,uncu-unchiul,gabga-gabi,baii/banii,pai/par,aga/leagane,tepe/pietre,da,nu,coco/pasare,arti/artificii,nana,nanu/nasa,nasu,pepe/pepene,apa,tai/ceai,capca/sapca,capu,buba,na/poftim,baba,upu/lupul,capa/capra,taie/taie unghiile,gae/,gheare, edii/iezii,poc,poc/bataie,tipa/tipa,urla,tza/tata,suzeta,aba/iarba,nenea,tati/tanti,nina,toto/toni,,apche/lapte,doi,tei/trei,unu,chiti/cristi,au/au,ma doare caii/cai,ponei.si cred ca mai sunt,dar nu mi mai aduc aminte acum.viseaza mult,tot tp vb in somn,ma striga cand pe mine cand pe taica su.de ex ,acum iar n am mai putut dormi ca se agita ingrozitor.ii ies caninii.