Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 27
bubu05 spune:
Buna fetelor!
Noi am fost azi la Baby expo, dar pe la 11, adica eu cu Vlad, nu prea am putut sa casc ochii ca lumea pt. ca eram cu el de manuta, fara carucior si vroia sa alerge in toate partile. Nu am luat decat un bax de pampersi(gratis un pachet mare de servetele umede) pt. ca se terminasera cei de acasa si niste caciulite de la Piticot(una groasa de iarna, 100.000, doua cu cozoroc, subtirele, cele in dungi, 90.000/buc si doua fesuri subtirele, 50.000/buc). In rest, nu m-am putut uita la preturi, la hainute deloc si nu era lume multa.
Shobo, daca a iesit de acolo doar smegma nu te ingrijora, iar daca nu se umfla, inroseste sau nu-l doare e ok. Dupa baie, punei cateva picaturi de Rivanol acolo si gata. Si la Vlad se adunase ca o punguta, cat un bob de mazare, pe o parte si se vedea alb acolo, dar s-a curatat la baie si nici la el nu se decaloteaza decat f. f. putin.
Anda, imi pare rau ca sotului i-a iesit pozitiv...bine ca nu are fata nimic! Si ce faceti acum, puteti lua de la sot? Cred ca va face un tratament, nu?
Crinuta, l-am vazut si eu pe lungan, mie nu mi se pare slabut si ii sta bine freza tundata! Si ce frumos tine creionul, bravo!
Ana Maria, tare haios e Victoras, cum va striga el!
Oana si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Bubu, ma bucur ca iti place. Mie imi place oricum, dar parca tot mai mult imi place cu carlionti, de ex ca in poza in care doarme.
Acea poza e facuta inainte sa il tundem.
Ai vazut poza de la frizer? I-ai vazut expresia? Ma amuza cand ma uit. Amin e in spate, il tine, dar frizerul nu apare in poza.
Amaya, ce n-as vrea si eu sa ma lase Rayan sa umblu acolo, dar nu ma lasa deloc la dus, nici pe tati.
Si eu vad la el un fel de inel alb, si sunt sigura ca acolo e secretie adunata dar deocamdata nu are probleme.
As vrea sa il decaoltam, sa scapam de problema.
Crinuta si
Rayan
bubu05 spune:
Daa, ce plangea! S-a speriat el de ceva...
Eu tocmai am facut clatite si am mancat cate una cu Vlad.
Oana si
Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Si eu am facut clatite acum 2 zile, sunt innebunita dupa clatite.
Lui Rayan ii plac enorm, atat de mult, incat incepuse sa manance din 3 odata si cand am luat farfuria sa o schimb cu alta, a urlat, crezand ca ii iau clatitele.
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
Crinuta, nici pe noi nu ne lasa Andrei. Mereu trebuie sa-l tina unul de maini si de picioare si celalalt sa-l curete. E pudic rau baiatu'!
Oana
19+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
bubu05 spune:
Hi, hi, Crinuta, in ultimul timp am facut la 2-3 zile ca si mie imi plac mult! Si mai ales cu dulceata de visine! Vlad rade imediat o clatita si ar mai vrea, dar nu-i mai dau eu!
Oana si
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Simona, interesant articolul! Multumim!
Oana si
Poze cu Vladutz
lbelciug spune:
Oana-Bubu, la BabyExpo ai vazut cumva daca era incaltaminte din piele? Ma intereseaza pantofi de toamna pt Matei... Intrarea tot 50.000 lei/adult este?
Si eu vreau sa merg la BBexpo, dar in week-end caci altfel nu am cum.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze August
Forum despre Flori Presate
crinuta spune:
Mie imi plac simple, dar pun mult zahar, vanilie, in Ro esenta de rom ( aici nu am) si ies de vis. Nu imi plac umplute.
Lui Rayan ii dau 2-3, nu vad nici o problema.
Hahaha, radeam acum, pentru ca Rayan refuza sa spuna 1-2-3, in schimb imediat a spus dupa mine suta, mie, zice ( zece).
Intr-un final eu insist, tot ii spun 1-2-3 si el la unu tace, la doi zice noi si la 3 iar tace.
Se pare ca lui ii plac sutele si miile.
va pup, ma duc sa ma coafez
Crinuta si
Rayan
V. Erica spune:
Si noi am fost la Baby Expo, dar cu copiii dupa mine, hm... bad idea!
Liviana, au incaltaminte din piele la mai multe standuri. I-am luat Ruxandrei ghetute piele -55 ron.
Am mai luat doua body(12, 19 ron) si un tricou bbc cu maneca lunga de la Z(23 ron) pt Ruxi, chilotei+boxeri pt Eric (15ron), Sterimar, un sampon nemtesc.
Si, da, intrarea e tot 50.000.
Dar in ultima jumatate de ora am carat-o in brate pe Ruxi asa ca spatele meu sufera rau acum.
Ma duc sa stau pe tare.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)